H16 - Zarabaj kes (tesite sa na klip?)
-
Killerjoke
Expert
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
hm.. tato tema sluzi na urazanie HH skupin alebo na vyjadrenie k este nevydanemu klipu H16? Neberem Vas nazor, toto je urcite forum kde sa hocikto moze slobodne vyjadrit ale ten kto sa nevie vyjadrit bez toho aby niekoho urazal tak toho lutujem.. nepaci sa Vam HH ? tak ho nepocuvajte, neurazajte ho len kvoli tomu ze vy pocuvate metal, pop, rock atd.. ja tiez nemusim niektore zanre a nevyjadrujem sa k nim... ja nepocuvam HH kvoli klipom kde rozhadzuju rukami, nech to robia je mi to u pi*i...
ale hlavné je, že ty si slušnýStilo napísal:hm.. tato tema sluzi na urazanie HH skupin alebo na vyjadrenie k este nevydanemu klipu H16? Neberem Vas nazor, toto je urcite forum kde sa hocikto moze slobodne vyjadrit ale ten kto sa nevie vyjadrit bez toho aby niekoho urazal tak toho lutujem.. nepaci sa Vam HH ? tak ho nepocuvajte, neurazajte ho len kvoli tomu ze vy pocuvate metal, pop, rock atd.. ja tiez nemusim niektore zanre a nevyjadrujem sa k nim... ja nepocuvam HH kvoli klipom kde rozhadzuju rukami, nech to robia je mi to u pi*i...
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
šetci pi*ujete a sami pi*u viete
tak ako má vlastný štýl metalista tak aj hiphoper ! Uplne bezvyznamná diskusia ktorá vedie akurat tak viete kam ! Všetci poznáte len kultové veci 50 cent alebo eminem atd.. a už súdite ! Vypočujte si napr. Tragedy Khadafi , Swollen Members alebo Binary Stars vy lamy potom pochopíte !Súhlasim s p4ra o tých metalistoch osobne pár poznám a všetci smrdia ale samozrejme že sú aj výnimky !
tak ako má vlastný štýl metalista tak aj hiphoper ! Uplne bezvyznamná diskusia ktorá vedie akurat tak viete kam ! Všetci poznáte len kultové veci 50 cent alebo eminem atd.. a už súdite ! Vypočujte si napr. Tragedy Khadafi , Swollen Members alebo Binary Stars vy lamy potom pochopíte !Súhlasim s p4ra o tých metalistoch osobne pár poznám a všetci smrdia ale samozrejme že sú aj výnimky !
však ja som pochopilStilo napísal:hh, ja som nepisal o slusnosti. si to laskavo precitaj este raz.. za to ze sa Vam nepaci tak ho urazat nemusite.. mi pripadate ako male decka.. tymto nebranim len HH ale aj inu hudbu..
btw...akosi často tu používate všelijaké nadávky (len na tejto stránke je tuším od zástancov hip hopu použité 4x slovo pi*a)...mne zásadne na hiphope vadí, že z ľudí robí nadávajúce stroje, ktoré chrlia jednu nadávku za druhov, bez toho aby vlastne vedeli čo znamenajú, stroje ktoré pre ten svoj hip hop zabudli, že život je plný pozitívnych vecí...hip hop je vraj o živote...blbosť....život sa dá vyjadriť aj normálne...netreba byť na každého nahnevaný, každého za všetko vyniť a sebe si nič nepriznať...netreba všetkým čo ti do očí povedia (alebo nepovedia) niečo s čím nesúhlasíš hneď urážať...ja keď vravím o niečom čo sa mi nepáči snažím sa (a dosť mi to ide) nepoužiť ani jednu nadávku...
(stilo...tá posledná časť nebola určená tebe, ale všetkým tým "hiphoperom" ktorý používajú nadávky častejšie ako normálne slovo...)
bax -> suhlasim s tebou ohladom toho pouzivania nadavok, ja ti len napisem ze ja osobne tiez odsudzujem pesnicky typu Ivan T. z Presova od Rytmusa, jednoducho ked ma s niekym problem nech si to vydiskutuje medzi styrmi ocami a nech to nedava na album, radsej tam mohol dat piesen typu Pravdivy pribeh alebo Mama - lebo to su piesne ako ty hovoris zo zivota..
jednoducho odsudzovat HH alebo metal kvoli tomu ako ludia vyzeraju - ci smrdia alebo nie, ci maju dlhe vlasy alebo kratke - to ja nemusim..
jednoducho odsudzovat HH alebo metal kvoli tomu ako ludia vyzeraju - ci smrdia alebo nie, ci maju dlhe vlasy alebo kratke - to ja nemusim..
Stilo - k tomu oblečeniu...vieš ako je rozdiel keď človek má hudbu (či už ten metal alebo hi hop) v srdce...chápe mu alebo je s nim inak spriaznení a oblečie si oblečenie (metalistické alebo hip hopové) a je rozdiel keď to robí len preto aby sa páčil susedovi/susede od vedľa alebo aby ho nejaká pratia zobrala medzi seba...v tom prípade je to trápne...absolútne nie je dôležité ako si oblečený...ale to čo cítiš...vieš a u väčšiny "hiphoperov" musím bohužial povedať, že je to ten druhý dôvod prečo sa tak obliekajú...a možno preto sa tak veľa ľuďom zdá hip-hop móda hlúpa a trápna....
bax -> chapem.. mne sa uz vela krat stalo ked sa ma niekto spytal ze aky styl hudby pocuvam , a ja mu na to HipHop a ich prva reakcia na to - nevyzeras na to .. necitim povinnost obliekat si o dve cisla vacsie tricka atd len kvoli tomu ze sa tak obliekaju aj clenovia skupin ktore pocuvam.. podla mna nema zmysel tato diskusia, skoro kazdy metalista najde chybu na hiphope, skoro kazdy hiphoper najde chybu na metalovej hudbe.. komu nestaci jeden prispevok - jedno vyjadrenie svojho nazoru bude spammovat donekonecna a nadavat na styl hudby ktoru nepocuva - podla mna je to trapne .. vid táto téma ( H16 - Zarabaj kes (tesite sa na klip?) ) a dalsia (KF - novy album ) http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=57118
-
ledenaster
Medium Professional
-
rockonhustla
Light Star
mm
Kód: Vybrať všetko
http://www.90bpm.sk/c-komentare/2687/Kód: Vybrať všetko
http://www.90bpm.sk/c-komentare/1549/