H16 - Zarabaj kes (tesite sa na klip?)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Tesite sa?

Milujem h16
20
13%
Kto je to h16?
6
4%
Su trapny a slaby
73
48%
Neviem sa dockat
14
9%
Je mi to jedno
39
26%

Celkom hlasov: 152

bombastic
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bombastic »

no ked sa tu o tom tak rozprava kedy vlastne ten klip vyjde?
UrSuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa UrSuS »

mirak2 napísal: zas metalisti s cirom, ovesanymi retazami, vybijanami opaskami, ciernym makeupom ála Edward Scissorhand tiez nie su total cooool..
ROFL :D braxo, ty si pleties pojmy s dojmami
Killerjoke
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Killerjoke »

Su to ako kazdy hip-hoperi na Slovensku absolutne nadrzani ze maju pesnicky ktore sa pacia celej petrzalke(pochybujem ze ich ''slavnost'' je aj mimo nej),a tie ich texty ako zavidis co sme dosiahli a ty h..no su uplne odveci pretoze sami dosiahli este vasie h...no.Moj nazor na nich.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Preco mam pocit ze sa na Slovensku tocia klipy len na party alebo ine pod. temy klipy ? Myslim si ze na albume Hajednatresky su lepsie veci na ktori moze byt klip :wink:
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

hm.. tato tema sluzi na urazanie HH skupin alebo na vyjadrenie k este nevydanemu klipu H16? Neberem Vas nazor, toto je urcite forum kde sa hocikto moze slobodne vyjadrit ale ten kto sa nevie vyjadrit bez toho aby niekoho urazal tak toho lutujem.. nepaci sa Vam HH ? tak ho nepocuvajte, neurazajte ho len kvoli tomu ze vy pocuvate metal, pop, rock atd.. ja tiez nemusim niektore zanre a nevyjadrujem sa k nim... ja nepocuvam HH kvoli klipom kde rozhadzuju rukami, nech to robia je mi to u pi*i...
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

Stilo napísal:hm.. tato tema sluzi na urazanie HH skupin alebo na vyjadrenie k este nevydanemu klipu H16? Neberem Vas nazor, toto je urcite forum kde sa hocikto moze slobodne vyjadrit ale ten kto sa nevie vyjadrit bez toho aby niekoho urazal tak toho lutujem.. nepaci sa Vam HH ? tak ho nepocuvajte, neurazajte ho len kvoli tomu ze vy pocuvate metal, pop, rock atd.. ja tiez nemusim niektore zanre a nevyjadrujem sa k nim... ja nepocuvam HH kvoli klipom kde rozhadzuju rukami, nech to robia je mi to u pi*i...
ale hlavné je, že ty si slušný :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

šetci pi*ujete a sami pi*u viete

tak ako má vlastný štýl metalista tak aj hiphoper ! Uplne bezvyznamná diskusia ktorá vedie akurat tak viete kam ! Všetci poznáte len kultové veci 50 cent alebo eminem atd.. a už súdite ! Vypočujte si napr. Tragedy Khadafi , Swollen Members alebo Binary Stars vy lamy potom pochopíte !Súhlasim s p4ra o tých metalistoch osobne pár poznám a všetci smrdia ale samozrejme že sú aj výnimky !
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

nj ty metalisty nikdo im nepicuje na metal takze nikdo by nam potom nemusel pi*ov*** na hip hop.. metalisty smrdia lebo maju dlhe vlasy a smrdzi to tam
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Ale len tak btw..Nechapem preco davate do zrovnania metal, o tom ako metalisti smrdia :lol: ..
Stilo
Star
Star

bax napísal:ale hlavné je, že ty si slušný :)
hh, ja som nepisal o slusnosti. si to laskavo precitaj este raz.. za to ze sa Vam nepaci tak ho urazat nemusite.. mi pripadate ako male decka.. tymto nebranim len HH ale aj inu hudbu.. :roll:
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Stilo napísal:hh, ja som nepisal o slusnosti. si to laskavo precitaj este raz.. za to ze sa Vam nepaci tak ho urazat nemusite.. mi pripadate ako male decka.. tymto nebranim len HH ale aj inu hudbu.. :roll:
však ja som pochopil

btw...akosi často tu používate všelijaké nadávky (len na tejto stránke je tuším od zástancov hip hopu použité 4x slovo pi*a)...mne zásadne na hiphope vadí, že z ľudí robí nadávajúce stroje, ktoré chrlia jednu nadávku za druhov, bez toho aby vlastne vedeli čo znamenajú, stroje ktoré pre ten svoj hip hop zabudli, že život je plný pozitívnych vecí...hip hop je vraj o živote...blbosť....život sa dá vyjadriť aj normálne...netreba byť na každého nahnevaný, každého za všetko vyniť a sebe si nič nepriznať...netreba všetkým čo ti do očí povedia (alebo nepovedia) niečo s čím nesúhlasíš hneď urážať...ja keď vravím o niečom čo sa mi nepáči snažím sa (a dosť mi to ide) nepoužiť ani jednu nadávku...

(stilo...tá posledná časť nebola určená tebe, ale všetkým tým "hiphoperom" ktorý používajú nadávky častejšie ako normálne slovo...)
Stilo
Star
Star

bax -> suhlasim s tebou ohladom toho pouzivania nadavok, ja ti len napisem ze ja osobne tiez odsudzujem pesnicky typu Ivan T. z Presova od Rytmusa, jednoducho ked ma s niekym problem nech si to vydiskutuje medzi styrmi ocami a nech to nedava na album, radsej tam mohol dat piesen typu Pravdivy pribeh alebo Mama - lebo to su piesne ako ty hovoris zo zivota..
jednoducho odsudzovat HH alebo metal kvoli tomu ako ludia vyzeraju - ci smrdia alebo nie, ci maju dlhe vlasy alebo kratke - to ja nemusim..
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Stilo - k tomu oblečeniu...vieš ako je rozdiel keď človek má hudbu (či už ten metal alebo hi hop) v srdce...chápe mu alebo je s nim inak spriaznení a oblečie si oblečenie (metalistické alebo hip hopové) a je rozdiel keď to robí len preto aby sa páčil susedovi/susede od vedľa alebo aby ho nejaká pratia zobrala medzi seba...v tom prípade je to trápne...absolútne nie je dôležité ako si oblečený...ale to čo cítiš...vieš a u väčšiny "hiphoperov" musím bohužial povedať, že je to ten druhý dôvod prečo sa tak obliekajú...a možno preto sa tak veľa ľuďom zdá hip-hop móda hlúpa a trápna....
Stilo
Star
Star

bax -> chapem.. mne sa uz vela krat stalo ked sa ma niekto spytal ze aky styl hudby pocuvam , a ja mu na to HipHop a ich prva reakcia na to - nevyzeras na to .. necitim povinnost obliekat si o dve cisla vacsie tricka atd len kvoli tomu ze sa tak obliekaju aj clenovia skupin ktore pocuvam.. podla mna nema zmysel tato diskusia, skoro kazdy metalista najde chybu na hiphope, skoro kazdy hiphoper najde chybu na metalovej hudbe.. komu nestaci jeden prispevok - jedno vyjadrenie svojho nazoru bude spammovat donekonecna a nadavat na styl hudby ktoru nepocuva - podla mna je to trapne .. vid táto téma ( H16 - Zarabaj kes (tesite sa na klip?) ) a dalsia (KF - novy album ) http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=57118
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

No ked je dobry text v hip hope + dobry rytmus....tak v pohode...inak Kontrafakt a Orion a inych nepocuvam
rockonhustla
Light Star
Light Star

mm

Príspevok od používateľa rockonhustla »

Kód: Vybrať všetko

http://www.90bpm.sk/c-komentare/2687/

Kód: Vybrať všetko

http://www.90bpm.sk/c-komentare/1549/
Maros.14
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Maros.14 »

Ich pesnicky su aspon o dacom ale ostatnych SK spevakov a skupin o nicom
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

texty sa daju,ale klipy.... co ja viem... tie ja vidim iba ked daky kamos posle link, inak len pocuvam :smt020
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

Podla mna v pohode klip aj H16 su v pohode a ten kto na nich pi*uje urcite nepocul cely album a nezapocuval sa do textov a o com spievaju...
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

tak ako vsetci slovensky raperi aj h16 su slabi. jediny dobry raperi su americania a myslim si ze to tak aj ostane . ale musim priznat ze h16 su lepsi ako rytmus , ale to aj tak neni nic moc
Napísať odpoveď