Čo jej napisať?
Čo jej napisať?
Caute prosim poradte. Píšem si z jedným dievčaťom ktore sa mi páči poradte mi čo jej mam cez pokec napisať aby pochopila že ju chcem že chcem s ňov chodiť ale nechcem to spraviť na ostro chcem tak naznačiť.

-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tak toto je aj moj pripad.Lenze to naznacila ona.Teda skor napisala...No tak som suhlasil a vyslo to
Povedz(napis) ze ci si nedate stretko kdesi v pizzerii a uz to pojde vsetko samo.A este jedna vec,ci sa pacis tej babe,ale to nie je az tak dolezite...A najlepsie by bolo, keby ste byvali v tom istom meste 
-
last_knight
Light Professional
to je jedna moznostBaxxter99 napísal:Tak toto je aj moj pripad.Lenze to naznacila ona.Teda skor napisala...No tak som suhlasil a vyslo toPovedz(napis) ze ci si nedate stretko kdesi v pizzerii a uz to pojde vsetko samo.A este jedna vec,ci sa pacis tej babe,ale to nie je az tak dolezite...A najlepsie by bolo, keby ste byvali v tom istom meste
a ak nie ste z jedneho mesta, tak to urob ako ja.dal som jej cislo na mobil a ked sme chatovali, tak som jej povedal ze idem do mesta, ona mi potom zavolala a chcela sa so mnou stretnut
jedmoducho s nou chatuj a pozvy ju niekam na pizzu, alebo len tak, aby ti sla pomoct kupit nejaku cast oblecenia (ze si nevies vybrat sam), moznosti mas vela, len si treba vybrat
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo jej napisať?
presne tento istý "problém" mam aj ja, ale ja sa s ňou poznám aj osobne. Je to totiž moja spolužiačka. my to riešime kinomFind-LCD napísal:Caute prosim poradte. Píšem si z jedným dievčaťom ktore sa mi páči poradte mi čo jej mam cez pokec napisať aby pochopila že ju chcem že chcem s ňov chodiť ale nechcem to spraviť na ostro chcem tak naznačiť.![]()
![]()
inak toto môže znieť hocijak vtipne ale fungovať to môžeaudiotrack napísal:už som to tu raz písal:
příjmeš moji růži?
keď sa na rpčkach lúčite tak nezabudni najprv cmuk a na tých neskorších už pusinkuj
to je asi tak všetko zatiaľ. hovorím, ja som na tom tak ako ty len ja som asi trošilililinku ďalej, takže zatiaľ neviem čo ďalej. a keď ju niekam zavoláš (kino, pizzeria atď.) tak to nezabudni zaplatiť za oboch. Ja by som mal isť do toho kina s ňou budúci týždeň, len dúúúfam, že si tam neprivedie nejakú kamošku alebo spolužiačku...to by ma fakt že zabilo. by mi bolo blbé zaplatiť za nás dvoch a ona nech si zaplatí. a ešte blbšie by mi bolo keby si to každý zaplatil sám...
Dlhšie si sňou píš a buď k nej milý. Pripomínaj jej, že je pekná. Napr. napíš, že očom si ešte budete písať. Ak jej nič nenapadá, tak začínaš ty. Napíš jej či má chalana. Ak nemá tak sa jej spýtaj, že ako je to možné, že taká pekná baba nemá chalana? Určite sa bude pýtať na to isté aj teba. Potom jej napíš, že či by chcela mať niekoho. Ak napíše áno, tak jej napíš, že aj ty a veľmy. Nakoniec len napíš, že či by ste mohli spolu niečo podniknúť ak chce. Ak napíše, že chce tak si už len vybavte stretko a nezabudni jej na stretku pripomenúť, čo ste si písali.
A ešte niečo... Ak bude písať veľmy krátke správy, to znamená, že ju nudíš a nemá o teba záujem. Ak je rozpísaná, že ledva stíhaš odpovedať tak si na tej najlepšej ceste
A ešte niečo... Ak bude písať veľmy krátke správy, to znamená, že ju nudíš a nemá o teba záujem. Ak je rozpísaná, že ledva stíhaš odpovedať tak si na tej najlepšej ceste
hm...no neviem či je dobre hneď jej furt pripomínať aká je pekná lebo to je asi tak akoby ju rovno pozval do pizzerie. hneď by jej bolo všetko jasné. milý buď, ale to že sa jej maš pýtať o čom si ešte budete písať....to sa jej nepýtaj. to je riadna blbosť. to je akoby ste stáli vedľa seba a by si sa jej pýtal o čom sa budete ešte rozprávať...no príde mi to také blbé. radšej nahoď 4 rpčky a v každej sa rozprávajte o niečom inom. napr. ja som v jednej hovoril o prázdninách a v druhej som sa pýtal na ňu. Presne to čo Patyk povedal. že či ma chalana a tak, a prečo ho nemá také dievča ako je ona ale to že či by nechcela mať je podľa mňa zasa blbosť lebo keď si s tebou už tak dlho píše tak pochybujem že by niekoho nechcela mať. a ani sa jej nepýtaj či by to s tebou neskúsila. TOTO SA NIKDY NEPÝTAJ!!! to je akoby si prišiel za ňou a spýtal sa či nechce s tebou chodiť. to sa nerobí, ono to výjde najavo samo od seba. ani sa nenazdáš a budete spolu chodiť. no, som sa rozkecal. takže ešte k tomu že o čom si budete písať. keď už bude v niektorej z tých rpčok stáť reč tak nech to kľudne vypne. neskôr ťa zasa napadne niekoľko veci čo by si s ňou chcel prebrať a zas sa budeš mať o čom rozprávať.
a inak keď má baba 15 tak neviem neviem či je potrebné vôbec chodiť takto okolo kaše. tie 15ky rozmýšľajú podľa mňa v týchto veciach inak ako 15ročný chalani. takto ako som to napísal ja všetko, okolo kaše je dobre vykonávať neskôr. nech si už baba uvedomí. u nás to je tak, že ja mam 18 a ona 17. medzi 17 a 15 sú síce 2 roky ale by si sa divil aká veľka priepasť to je čo sa týka psychickej stránky
sorry Patyk, že som ti vyvrátil pár vecí
a inak keď má baba 15 tak neviem neviem či je potrebné vôbec chodiť takto okolo kaše. tie 15ky rozmýšľajú podľa mňa v týchto veciach inak ako 15ročný chalani. takto ako som to napísal ja všetko, okolo kaše je dobre vykonávať neskôr. nech si už baba uvedomí. u nás to je tak, že ja mam 18 a ona 17. medzi 17 a 15 sú síce 2 roky ale by si sa divil aká veľka priepasť to je čo sa týka psychickej stránky
sorry Patyk, že som ti vyvrátil pár vecí