Čo jej napisať?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Find-LCD
Novice
Novice

Čo jej napisať?

Príspevok od používateľa Find-LCD »

Caute prosim poradte. Píšem si z jedným dievčaťom ktore sa mi páči poradte mi čo jej mam cez pokec napisať aby pochopila že ju chcem že chcem s ňov chodiť ale nechcem to spraviť na ostro chcem tak naznačiť. :?: :?: :?:
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

ako dlho si snou uz pises??
poznate sa aj osobne?(apon kusok ci vobec)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

kolko mate rokov?
ako dlho si pisete?
stretli ste sa uz osobne?
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Tak toto je aj moj pripad.Lenze to naznacila ona.Teda skor napisala...No tak som suhlasil a vyslo to :wink: Povedz(napis) ze ci si nedate stretko kdesi v pizzerii a uz to pojde vsetko samo.A este jedna vec,ci sa pacis tej babe,ale to nie je az tak dolezite...A najlepsie by bolo, keby ste byvali v tom istom meste :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

vztah cez pokec .. omg! :lol:
znais
Expert
Expert

Príspevok od používateľa znais »

Švíík napísal:vztah cez pokec .. omg! :lol:
By si sa cudoval ze kolko manzelstiev cez rozne chaty sa uz uzavrelo!
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

Baxxter99 napísal:Tak toto je aj moj pripad.Lenze to naznacila ona.Teda skor napisala...No tak som suhlasil a vyslo to :wink: Povedz(napis) ze ci si nedate stretko kdesi v pizzerii a uz to pojde vsetko samo.A este jedna vec,ci sa pacis tej babe,ale to nie je az tak dolezite...A najlepsie by bolo, keby ste byvali v tom istom meste :)
to je jedna moznost
a ak nie ste z jedneho mesta, tak to urob ako ja.dal som jej cislo na mobil a ked sme chatovali, tak som jej povedal ze idem do mesta, ona mi potom zavolala a chcela sa so mnou stretnut :D

jedmoducho s nou chatuj a pozvy ju niekam na pizzu, alebo len tak, aby ti sla pomoct kupit nejaku cast oblecenia (ze si nevies vybrat sam), moznosti mas vela, len si treba vybrat
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

už som to tu raz písal:
příjmeš moji růži? :flower:
notrit
Light Star
Light Star

Re: Čo jej napisať?

Príspevok od používateľa notrit »

Find-LCD napísal:Caute prosim poradte. Píšem si z jedným dievčaťom ktore sa mi páči poradte mi čo jej mam cez pokec napisať aby pochopila že ju chcem že chcem s ňov chodiť ale nechcem to spraviť na ostro chcem tak naznačiť. :?: :?: :?:
presne tento istý "problém" mam aj ja, ale ja sa s ňou poznám aj osobne. Je to totiž moja spolužiačka. my to riešime kinom :wink:
audiotrack napísal:už som to tu raz písal:
příjmeš moji růži?
inak toto môže znieť hocijak vtipne ale fungovať to môže :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

znais napísal:By si sa cudoval ze kolko manzelstiev cez rozne chaty sa uz uzavrelo!
Prikladom je zakladatel pokecu FreeMan, ktory svoju zenu nasiel prave cez Pokec.
10ucen
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 10ucen »

aj ja si teraz pisem s mojov laskov na pokeci ale ona nechce o tom hovorit..a inac mame 14 a sme spoluziacy
navaro
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa navaro »

v prvom rade ju prehovor na ICQ.. je to lepsie ako RP ... no a samozrejme nemal by si robi unahlene tahy, proste nesmies byt vtieravy
Find-LCD
Novice
Novice

pozname sa aj osobne ale nie zas až tak velmi dobre ako spolužiaci máme 15
Find-LCD
Novice
Novice

písali sme asi pred prazdninami a teraz sme zasa začali to by bolo totalne blbe keby ju pozvem do pizzerie total skoro podla mna sme obidvaja z NR :D
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Find-LCD napísal:pozname sa aj osobne ale nie zas až tak velmi dobre ako spolužiaci máme 15
No vidis,15 ako ja.Sprav to tak ako ja,ze na pizzu,alebo ako to uz niekto spomenul do kina.Najlepsie na nejaky horor,kde sa bude bat a ty tam budes na to aby si ju upokojaval(ved vies ako to myslim) :wink:
Find-LCD
Novice
Novice

to s tím kinom je dobrý nápad ale neskor najprv chcem aby pochopila že ju chcem tak sa pýtam že čo jej mám napísať aby som jej naznačil že ju chcem
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Find-LCD napísal:to s tím kinom je dobrý nápad ale neskor najprv chcem aby pochopila že ju chcem tak sa pýtam že čo jej mám napísať aby som jej naznačil že ju chcem
Ze ma najkrajsie ocka na svete(vlastna skusenost)
notrit
Light Star
Light Star

:lol: keďže na to nechce isť tak zhurta tak krásne očičká si nechá asi na neskôr. Potom tu niekto spomínal nech si zoženie ICQ lebo cez rp je to blbé. Ja som zasa za to aby to ostalo pri rpčkach. mam v icq väčšinu triedy ale ju tam nemam. a to preto aby sme sa tam vkuse nevideli. na rpčkach niečo je. musíš na ňu počkať inak maš smolu. skrátka icq v takejto situácii radšej vypúšťam. ďalej, naznačiť že ju ľúbiš môžeš napr. tak že napr. na školských výletoch si v jej "bande" a si s ňou celý ten deň. (nam sa škola začala práve dvoma takýmito výletmi takže nebol problém a navyše nemal som pocit že by som ju tam nejako otravoval pretože ona sa tiež "pchala" za mnou).
keď sa na rpčkach lúčite tak nezabudni najprv cmuk a na tých neskorších už pusinkuj :D . Keď sme mali narodeniny resp. meniny tak sme si sms-ky poslali obaja o polnoci.

to je asi tak všetko zatiaľ. hovorím, ja som na tom tak ako ty len ja som asi trošilililinku ďalej, takže zatiaľ neviem čo ďalej. a keď ju niekam zavoláš (kino, pizzeria atď.) tak to nezabudni zaplatiť za oboch. Ja by som mal isť do toho kina s ňou budúci týždeň, len dúúúfam, že si tam neprivedie nejakú kamošku alebo spolužiačku...to by ma fakt že zabilo. by mi bolo blbé zaplatiť za nás dvoch a ona nech si zaplatí. a ešte blbšie by mi bolo keby si to každý zaplatil sám...
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Dlhšie si sňou píš a buď k nej milý. Pripomínaj jej, že je pekná. Napr. napíš, že očom si ešte budete písať. Ak jej nič nenapadá, tak začínaš ty. Napíš jej či má chalana. Ak nemá tak sa jej spýtaj, že ako je to možné, že taká pekná baba nemá chalana? Určite sa bude pýtať na to isté aj teba. Potom jej napíš, že či by chcela mať niekoho. Ak napíše áno, tak jej napíš, že aj ty a veľmy. Nakoniec len napíš, že či by ste mohli spolu niečo podniknúť ak chce. Ak napíše, že chce tak si už len vybavte stretko a nezabudni jej na stretku pripomenúť, čo ste si písali.

A ešte niečo... Ak bude písať veľmy krátke správy, to znamená, že ju nudíš a nemá o teba záujem. Ak je rozpísaná, že ledva stíhaš odpovedať tak si na tej najlepšej ceste :wink:
notrit
Light Star
Light Star

hm...no neviem či je dobre hneď jej furt pripomínať aká je pekná lebo to je asi tak akoby ju rovno pozval do pizzerie. hneď by jej bolo všetko jasné. milý buď, ale to že sa jej maš pýtať o čom si ešte budete písať....to sa jej nepýtaj. to je riadna blbosť. to je akoby ste stáli vedľa seba a by si sa jej pýtal o čom sa budete ešte rozprávať...no príde mi to také blbé. radšej nahoď 4 rpčky a v každej sa rozprávajte o niečom inom. napr. ja som v jednej hovoril o prázdninách a v druhej som sa pýtal na ňu. Presne to čo Patyk povedal. že či ma chalana a tak, a prečo ho nemá také dievča ako je ona ale to že či by nechcela mať je podľa mňa zasa blbosť lebo keď si s tebou už tak dlho píše tak pochybujem že by niekoho nechcela mať. a ani sa jej nepýtaj či by to s tebou neskúsila. TOTO SA NIKDY NEPÝTAJ!!! to je akoby si prišiel za ňou a spýtal sa či nechce s tebou chodiť. to sa nerobí, ono to výjde najavo samo od seba. ani sa nenazdáš a budete spolu chodiť. no, som sa rozkecal. takže ešte k tomu že o čom si budete písať. keď už bude v niektorej z tých rpčok stáť reč tak nech to kľudne vypne. neskôr ťa zasa napadne niekoľko veci čo by si s ňou chcel prebrať a zas sa budeš mať o čom rozprávať.

a inak keď má baba 15 tak neviem neviem či je potrebné vôbec chodiť takto okolo kaše. tie 15ky rozmýšľajú podľa mňa v týchto veciach inak ako 15ročný chalani. takto ako som to napísal ja všetko, okolo kaše je dobre vykonávať neskôr. nech si už baba uvedomí. u nás to je tak, že ja mam 18 a ona 17. medzi 17 a 15 sú síce 2 roky ale by si sa divil aká veľka priepasť to je čo sa týka psychickej stránky

sorry Patyk, že som ti vyvrátil pár vecí :oops:
Napísať odpoveď