suhlasim s brm-om ... ja som tiez zo zaciatku velmi chcel mat babenku ale neslo to ani pi**... po prichode na strednu sa vsetko zmenilo a hladat som ani velmi nemusel.. vsetko islo samo... treba mat len vela kamosiek kt. maju tiez kamosky
Ja mam 15 a cez Skype.Vlastne moj kamos ju nasiel v Skype,dal jej na mna nick a uz to islo.Nemusite nikam chodit,sedite doma za compom a mate hned aj dievca A pre tych starsich je tiez dobry net,ale skor kdesi na diskoteku a tak podobne.
brm napísal:..na zaciatku som aj ja snazil hladat.. ale akosiq nevychadzalo.. a ked, tak iba na kratko.. ale jaq som prestal hladat.. tak lala.. a sme spolu tri roky.. Ponaucenie pre mna.. nechat veci plynut.. a ono to pride samo..
upne suhlasim. ked sa prilis sustredis na hladanie, tak ti to zaplavi celu mysel a si na to prilis fixovany. akonahle sa prestanes sustredit na to, ze si niekoho potrebujes najst, tak zrazu sa zjavi.....
Na nudu je aj hladanie zien poho.Koniec koncou,jeden nikdy nevie a dvaja duplom.Moznost je aj taka. Hladat. BAR,TEXT,INT.ZOZNAMKI.TELEFONNE ZOZNAMKI a pod.Len sa nevzdavat nesekat frajerov ze mas peniasky lebo na ne zbalis kazdu,ale bude vidiet len a ked nebudu vikasle sa nateba. Takze stale prirodzene>mas co potrebujes a co mas viac,ju nazaciatok zaujimat nemusi.
brm napísal:..na zaciatku som aj ja snazil hladat.. ale akosiq nevychadzalo.. a ked, tak iba na kratko.. ale jaq som prestal hladat.. tak lala.. a sme spolu tri roky.. Ponaucenie pre mna.. nechat veci plynut.. a ono to pride samo..
Pripajam sa k tomuto nazoru. Akurat, ze mi to nejak ani to nehladanie nevychadza
ja som tiez leniva na hladanie a po tych par rokoch som zistila ze ked clovek najviac chce nenajde... taze som v stadiu cakania..ale zase kamos mi povedal ze kazdy si je tvorcom vlastneho osudu..takze ako?:D mam cakat alebo zhanat?:P
Eritrea napísal: ja som tiez leniva na hladanie a po tych par rokoch som zistila ze ked clovek najviac chce nenajde... taze som v stadiu cakania..ale zase kamos mi povedal ze kazdy si je tvorcom vlastneho osudu..takze ako?:D mam cakat alebo zhanat?:P
Mas asi pravdu ja som hladal a tiez nenasiel...iba som sa popalil...ale aj to musi byt...lebo potom by sme nemali ziadne skusenosti
Sagittarius napísal:Mas asi pravdu ja som hladal a tiez nenasiel...iba som sa popalil...ale aj to musi byt...lebo potom by sme nemali ziadne skusenosti
veru tak ... heh co ja som sa uz popalil cudo ze vobec este zijem mozno coskoro i zblknem ... ale no veru je to zbieranie skusenosti a tie sa vzdy zidu a momentalne ani ja radsej nehladam nic proste nechavam to tak a vobec ma to teraz niejak netrapi ono to raz pride ... ale keby sa niejaka objavila na obzore tak by som sa nestazoval
ja som na tom super ked mama babu tak parada a ked nemam tak pototm cakam aj pol roka,rok a zadna sa ani len neozve ze len naznak chodenia a zrazu to pride a sa mi naskytne tolko baba s ktorimi mozem choit ze as,no nekup to