Kde? Ako? Kedy?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
neppo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa neppo »

suhlasim s brm-om ... ja som tiez zo zaciatku velmi chcel mat babenku ale neslo to ani pi**... po prichode na strednu sa vsetko zmenilo a hladat som ani velmi nemusel.. vsetko islo samo... treba mat len vela kamosiek kt. maju tiez kamosky :P
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Ja mam 15 a cez Skype.Vlastne moj kamos ju nasiel v Skype,dal jej na mna nick a uz to islo.Nemusite nikam chodit,sedite doma za compom a mate hned aj dievca :) A pre tych starsich je tiez dobry net,ale skor kdesi na diskoteku a tak podobne.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

brm napísal:..na zaciatku som aj ja snazil hladat.. ale akosiq nevychadzalo.. a ked, tak iba na kratko.. ale jaq som prestal hladat.. tak lala.. :) a sme spolu tri roky.. ;) Ponaucenie pre mna.. nechat veci plynut.. a ono to pride samo.. ;)
upne suhlasim. ked sa prilis sustredis na hladanie, tak ti to zaplavi celu mysel a si na to prilis fixovany. akonahle sa prestanes sustredit na to, ze si niekoho potrebujes najst, tak zrazu sa zjavi..... :)
hocico
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hocico »

Na nudu je aj hladanie zien poho.Koniec koncou,jeden nikdy nevie a dvaja duplom.Moznost je aj taka. Hladat. BAR,TEXT,INT.ZOZNAMKI.TELEFONNE ZOZNAMKI a pod.Len sa nevzdavat nesekat frajerov ze mas peniasky lebo na ne zbalis kazdu,ale bude vidiet len :aasmile25: :aasmile25: :aasmile25: a ked nebudu vikasle sa nateba. Takze stale prirodzene>mas co potrebujes a co mas viac,ju nazaciatok zaujimat nemusi.
Rafmartin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Rafmartin »

brm napísal:..na zaciatku som aj ja snazil hladat.. ale akosiq nevychadzalo.. a ked, tak iba na kratko.. ale jaq som prestal hladat.. tak lala.. :) a sme spolu tri roky.. ;) Ponaucenie pre mna.. nechat veci plynut.. a ono to pride samo.. ;)
Pripajam sa k tomuto nazoru. Akurat, ze mi to nejak ani to nehladanie nevychadza
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

nehladat .. len treba vyuzit prilezitost ktora sa naskytne
:D
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

nehladaj aj tak nenajdes... ja nevim ale z mojej osobnej praxe vzdy ked neco hladam tak to nenajdem a ked nehladam tak to najdem
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Napisem len napisane... hoci sa to nezda, laska si najde cestu sama...
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

:D ja som tiez leniva na hladanie a po tych par rokoch som zistila ze ked clovek najviac chce nenajde... taze som v stadiu cakania..ale zase kamos mi povedal ze kazdy si je tvorcom vlastneho osudu..takze ako?:D mam cakat alebo zhanat?:P
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Eritrea napísal::D ja som tiez leniva na hladanie a po tych par rokoch som zistila ze ked clovek najviac chce nenajde... taze som v stadiu cakania..ale zase kamos mi povedal ze kazdy si je tvorcom vlastneho osudu..takze ako?:D mam cakat alebo zhanat?:P
Mas asi pravdu ja som hladal a tiez nenasiel...iba som sa popalil...ale aj to musi byt...lebo potom by sme nemali ziadne skusenosti :wink:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Sagittarius napísal:Mas asi pravdu ja som hladal a tiez nenasiel...iba som sa popalil...ale aj to musi byt...lebo potom by sme nemali ziadne skusenosti :wink:
veru tak ... heh co ja som sa uz popalil cudo ze vobec este zijem mozno coskoro i zblknem :D ... ale no veru je to zbieranie skusenosti a tie sa vzdy zidu a momentalne ani ja radsej nehladam nic proste nechavam to tak a vobec ma to teraz niejak netrapi ono to raz pride ... ale keby sa niejaka objavila na obzore tak by som sa nestazoval :D :P
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

uz mozeme zalozit klub popalenych :D hehe
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Dobre tak ja som potom stredne prepečeny ked vy iba popalený ..... :lol:
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

ja som na tom super ked mama babu tak parada a ked nemam tak pototm cakam aj pol roka,rok a zadna sa ani len neozve ze len naznak chodenia a zrazu to pride a sa mi naskytne tolko baba s ktorimi mozem choit ze as,no nekup to
Napísať odpoveď