dair napísal:alebo ked sa rozhodnete sosnut torrent file tak si kliknite nie rovno na odkaz "stiahnut" ale dajte klik pravym a ulozte si ciel odkazu-teda ten torrent....
Ale nie vždy toto fungule, lebo na druhej strane hypetextového odkazu môže byť html stránka (ktorú ani nezbadáš), ktorá Ťa presmeruje na torrent a ponúkne Ti jeho stiahnutie (ale Opera rovno otvorenie).
fikus-kukis napísal:Ale nie vždy toto fungule, lebo na druhej strane hypetextového odkazu môže byť html stránka (ktorú ani nezbadáš), ktorá Ťa presmeruje na torrent a ponúkne Ti jeho stiahnutie (ale Opera rovno otvorenie).
nie na torrentspy-i napriklad...
a tiez sa daju riesit torrenty aj priamo cez uTorrent
Diestro napísal:Ked pisem cez orangeportal spravu, neukazuje mi pocet znakov. V predchadajucej verzii to ale pisalo. Neviete jak by sa to dalo nastavit?
ani mne to nejde, lebo píšem cez Operu. Ale cez Firefox a IE my to ide, len tie nepoužívam. Musíš to vedieť odhadnúť. Písať môžeš dovtedy, kým nezaplníš ten štvorček, tak aby si videl celý text... aby si nemusel správu posúvať. Ja to takto odhadujem
Aryan Angel napísal:
ako nastavim aby mi pri kliknuti na torrent zobrazilo normalnu volbu pre ulozenie subory?
myslim, ze postup je stejny, pokud jsem dobre pochopil co chces
paracentesis napísal:Tools -> Preferences -> Advanced -> Downloads -> najdes si priponu .torrent das editovat a vyberes si ukladani na disk nebo primo otevirani pres nejaky svuj klient.
no, mne opera žerie po spustení niečo málo cez 120 mega pamäti - ale na iný prehliadač neprejdem, na tento som si už moc zvykol a aj napriek extrémnym pamäťovým nárokom je stále lepšia ako ostatné.
zmeny som postrehol v tom, že predtým mi opera žrala maximálne desatinu pamäti, čo teraz
artabanes napísal:no, mne opera žerie po spustení niečo málo cez 120 mega pamäti - ale na iný prehliadač neprejdem, na tento som si už moc zvykol a aj napriek extrémnym pamäťovým nárokom je stále lepšia ako ostatné.
zmeny som postrehol v tom, že predtým mi opera žrala maximálne desatinu pamäti, čo teraz
radim preinstalovat alebo nieco s tym spravit ...
teraz som si otvoril 21 tabov s roznymi strankami a Opera zabera v pamati cca 78 MB (a pomaly stupa .. co je zaujimave )