vysvetli niekto CS-lame ako sa tam daju vlozit tie vrtulniky, vysokozdvizne voziky a ako posuvat tie predmety?FraGmanN napísal:toto je pekne videjko z CS. su tam cheaty a take somarinky. dost som sa na tom nasmial. tak chekujte http://video.google.com/videoplay?docid ... ter+strike
najj je to s tymi lietajucimi bombami![]()
CS-cheaty - len zo zauimavosti
to mas celkom jednoduxe. len treba velmo trenovatRunes napísal:kto vie ten bunnyhop napiste mi oco tam ide vlastne ako videl om teraz to video fakt haluz ale popiste dakto co sa pritom robi napr skok skok alebo skok skrc skok dik
Kód: Vybrať všetko
http://counter-strike.bonusweb.cz/navod.php?navod=jakskakatbunnyhopJa vam nieco napisem a za to sa nehanbim.
Raz pekneho dna som si spustil CSko vybral server a hral.Zrazu tam prisiel jeden cheater a zabijal vsetkych s nozom + heda (AB).Tak som sa nastval a googlil som a nasiel som WALLHACK.Skusal som rozne typy no ale ani jeden nesiel.Neskor som nasiel ten pravy a som to skusil a zapacilo sa mi to tak som to pouzival dostal som na 2 servere bany.Neskor som dostal ban na UNDZWEI A BSIDE.A PRETO VAM RADIM NECHEATUJTE KAZDY TO RAZ SKUSI(L) NEMA TO ZMYSEL DOPADNETE TAK AKO JA , UZ SOM SI NASIEL JEDEN DOBRY CLAN A HRAM BEZ CHEATOV FEROVO A TIEZ CHEATY NEPOUZIVAM.GL HF.STOP CHEATOM
Raz pekneho dna som si spustil CSko vybral server a hral.Zrazu tam prisiel jeden cheater a zabijal vsetkych s nozom + heda (AB).Tak som sa nastval a googlil som a nasiel som WALLHACK.Skusal som rozne typy no ale ani jeden nesiel.Neskor som nasiel ten pravy a som to skusil a zapacilo sa mi to tak som to pouzival dostal som na 2 servere bany.Neskor som dostal ban na UNDZWEI A BSIDE.A PRETO VAM RADIM NECHEATUJTE KAZDY TO RAZ SKUSI(L) NEMA TO ZMYSEL DOPADNETE TAK AKO JA , UZ SOM SI NASIEL JEDEN DOBRY CLAN A HRAM BEZ CHEATOV FEROVO A TIEZ CHEATY NEPOUZIVAM.GL HF.STOP CHEATOM
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
XilleR
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som sa k cheatom dostal nahodou, tak som ich skusal na botoch ...poriadne som si ich nastavil, ale nebavilo ma to ..par krat velmi davno som to skusil aj po nete, a aj to len wh ...a to ma uz vobec nebavilo, preto hravam len bez cheatov a velmi rychlo spoznam ked niekto cheatuje ...vdaka mne ma kopec zasranov ban ...nechapem to koli comu to hraju
ja hram cs aby som si skusil sky som dobry, alebo aby som si dokazal, ze som od niekoho lepsi ...s cheatmi sa to dokazat neda!!!
ja hram cs aby som si skusil sky som dobry, alebo aby som si dokazal, ze som od niekoho lepsi ...s cheatmi sa to dokazat neda!!!
-
blitzkrieg
Professional
ja len tolko k tomu ..cheaty funguju na takom principe ako fajcenie a drogy ...kazdy to niekedy skusi ...ale velmi malo hracov si odvikne ...ja som cheatoval ...poviem vam pravdu bol som ko*** ...sam som si to povedal ..lebo iba noobici hraju s cheatmy ...a poviem vam ze som si odvikol sice po pol roku ale teraz viem hrat tak ako s cheatmy ...a pritom ich nepouzivam ...len niekedy dostanem slinu ..tak si zapnem CS a cez hamachi s kamaratmi si zapneme cheaty a hrame
...ale inak uz nikdy ...niekedy dostavam take chute ako napr ked som hral na BSIDE ...tak tam taky dindaj mal spinhack (tocil sa jak zaba v mixery), speedhack (akceleracia z 0 - 1000km/h
), WH (cez steny videl) a AB (same HS daval) a verte mi kebyze som vedla neho a vidim ako cheatuje tak by som ho zabil
proste nenavidim tych cheaterov ..
//
//
este k tomuto par riadkov ...ked hravame s kamaratmi na nejakom publicu a poviem im ze ten hrac ma WH tak mi nikto neveri alebo ked ma AB ...proste uz viem ako to vypada ked niekto cheatuje ..alebo sa mi raz stalo ze jeden si chcel hrat na majstra tak si dal nick ...SK | Spawn ...a hral ..ale bol taky hlupy ze si zabudol vypat spinhack a tocil sa jak magor ..takze ten kto dlhsi cas cheatuje a prestane najlahsie zisti kto je cheater ...tomu verte ...je to ubohe ked niekto ceatujeja som sa k cheatom dostal nahodou, tak som ich skusal na botoch ...poriadne som si ich nastavil, ale nebavilo ma to ..par krat velmi davno som to skusil aj po nete, a aj to len wh ...a to ma uz vobec nebavilo, preto hravam len bez cheatov a velmi rychlo spoznam ked niekto cheatuje
-
blitzkrieg
Professional
ak ti to pomoze ..tak si jeden stiahni a mas tam aj readme ..kinjeril napísal:Heh, mozte mi dat neaky zoznam, ze ake cheaty su? Co ktory robi? Moc sa ja do tohoto nerozumiem a kedze hravam dost na publicoch, rad by som vedel rozoznat, kto cheatuje a kto nie. Jeden uz poznam, tusim WH - wallhack, ci ako. Senk ju.
A este k tym cheaterom - cheaters suxx
Kód: Vybrať všetko
http://cheatdb.darkcheats.org/Nie-nie, ja si ziadny tahat nebudem. Ja to nechcem skusat. Proste chcem len neaku tabulku, kde bude jeho nazov, popis a ako sa asi prejavuje, abo nieco take. Ci to chcem moc?compleX napísal:ak ti to pomoze ..tak si jeden stiahni a mas tam aj readme ..Kód: Vybrať všetko
http://cheatdb.darkcheats.org/