CS-cheaty - len zo zauimavosti

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Stopa
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stopa »

FraGmanN napísal:toto je pekne videjko z CS. su tam cheaty a take somarinky. dost som sa na tom nasmial. tak chekujte http://video.google.com/videoplay?docid ... ter+strike
najj je to s tymi lietajucimi bombami :lol: :smt043
vysvetli niekto CS-lame ako sa tam daju vlozit tie vrtulniky, vysokozdvizne voziky a ako posuvat tie predmety?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

skor mi dakto povedzte ako prehram tie bunny hopy tie 4 videa nakopciom do zlozky CS ako pisal chalan a dalej ???
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

Runes napísal:skor mi dakto povedzte ako prehram tie bunny hopy tie 4 videa nakopciom do zlozky CS ako pisal chalan a dalej ???
nakopirujes ich do zlozky cstrike/ ...spusti hru a do konzoly zadaj viewdemo nazov.dem :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kto vie ten bunnyhop napiste mi oco tam ide vlastne ako videl om teraz to video fakt haluz ale popiste dakto co sa pritom robi napr skok skok alebo skok skrc skok dik :?
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

Runes napísal:kto vie ten bunnyhop napiste mi oco tam ide vlastne ako videl om teraz to video fakt haluz ale popiste dakto co sa pritom robi napr skok skok alebo skok skrc skok dik :?
to mas celkom jednoduxe. len treba velmo trenovat :wink: navod tu:

Kód: Vybrať všetko

http://counter-strike.bonusweb.cz/navod.php?navod=jakskakatbunnyhop
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Lord_3D napísal:nj kto použiva cheaty je zbabelec :?
Už poctivo trénujem po nete... začinam sa do toho dostávať....
este musim trochu potrenovať streľbu......... :smt068 :smt067 :smt071
trochu potrenuj a je z teba maly heaton alebo 3d bear hh
rudiCZ
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa rudiCZ »

ak niekto hra na svk serveroch a ma cheaty nech sa mi ozve, staci poslat SteamID a banujem na serveroch, netgames a telecom si uz nezahra v zivote a es.sk tiez po dohode :P
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

viete poradit daky server de su dobre pingy ale je pre tych co nevlastnia oreginal CS konkretne 1.6
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Stopa napísal:vysvetli niekto CS-lame ako sa tam daju vlozit tie vrtulniky, vysokozdvizne voziky a ako posuvat tie predmety?
To neni cheat ani hack, ale metamod. Je to mod servera, ktory to dovoluje. Aspon myslim. :)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

nepoznate nejaky server, kde sa cheaty pouzivat mozu? hlavne 4 fun. chcem si to vyskusat :)
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

i-cube napísal:nepoznate nejaky server, kde sa cheaty pouzivat mozu? hlavne 4 fun. chcem si to vyskusat :)
Proti BOTom nestaci? :P
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

skor mi islo o to, ze kto "lepsie" vyuzije tie cheaty :) ale ak nie , nevadi
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Ja vam nieco napisem a za to sa nehanbim.

Raz pekneho dna som si spustil CSko vybral server a hral.Zrazu tam prisiel jeden cheater a zabijal vsetkych s nozom + heda (AB).Tak som sa nastval a googlil som a nasiel som WALLHACK.Skusal som rozne typy no ale ani jeden nesiel.Neskor som nasiel ten pravy a som to skusil a zapacilo sa mi to tak som to pouzival dostal som na 2 servere bany.Neskor som dostal ban na UNDZWEI A BSIDE.A PRETO VAM RADIM NECHEATUJTE KAZDY TO RAZ SKUSI(L) NEMA TO ZMYSEL DOPADNETE TAK AKO JA , UZ SOM SI NASIEL JEDEN DOBRY CLAN A HRAM BEZ CHEATOV FEROVO A TIEZ CHEATY NEPOUZIVAM.GL HF.STOP CHEATOM
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

ja som kedysi davno cheatoval .. dostaval som miliony banov ale kedze mam dynamicku ip tak mi to bolo jedno .. ale to som este nevedel hrat cs :) .. teraz ked to uz trosku viem hrat tak ma to s cheatmi nebavi .. a radim vam ani icn neskusajte .. je to navikove ako droga :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

uzasne chlapci... za to ze ste to vobec skusili sa mozte ist akurat tak UTOPIT :twisted: ... ale kedze ste ako odmenu dostali BAN :lol: tak vam treba... na CoD2 je mrte vela cheaterov... a dokonca su niektory az taky drzi ze si dokazu dat cheaty aj na 1.3 servre... kkti :x
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

ja som sa k cheatom dostal nahodou, tak som ich skusal na botoch ...poriadne som si ich nastavil, ale nebavilo ma to ..par krat velmi davno som to skusil aj po nete, a aj to len wh ...a to ma uz vobec nebavilo, preto hravam len bez cheatov a velmi rychlo spoznam ked niekto cheatuje ...vdaka mne ma kopec zasranov ban ...nechapem to koli comu to hraju
ja hram cs aby som si skusil sky som dobry, alebo aby som si dokazal, ze som od niekoho lepsi ...s cheatmi sa to dokazat neda!!!
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

ja len tolko k tomu ..cheaty funguju na takom principe ako fajcenie a drogy ...kazdy to niekedy skusi ...ale velmi malo hracov si odvikne ...ja som cheatoval ...poviem vam pravdu bol som ko*** ...sam som si to povedal ..lebo iba noobici hraju s cheatmy ...a poviem vam ze som si odvikol sice po pol roku ale teraz viem hrat tak ako s cheatmy ...a pritom ich nepouzivam ...len niekedy dostanem slinu ..tak si zapnem CS a cez hamachi s kamaratmi si zapneme cheaty a hrame :D ...ale inak uz nikdy ...niekedy dostavam take chute ako napr ked som hral na BSIDE ...tak tam taky dindaj mal spinhack (tocil sa jak zaba v mixery), speedhack (akceleracia z 0 - 1000km/h :D ), WH (cez steny videl) a AB (same HS daval) a verte mi kebyze som vedla neho a vidim ako cheatuje tak by som ho zabil :evil: :!: proste nenavidim tych cheaterov ..

//
ja som sa k cheatom dostal nahodou, tak som ich skusal na botoch ...poriadne som si ich nastavil, ale nebavilo ma to ..par krat velmi davno som to skusil aj po nete, a aj to len wh ...a to ma uz vobec nebavilo, preto hravam len bez cheatov a velmi rychlo spoznam ked niekto cheatuje
este k tomuto par riadkov ...ked hravame s kamaratmi na nejakom publicu a poviem im ze ten hrac ma WH tak mi nikto neveri alebo ked ma AB ...proste uz viem ako to vypada ked niekto cheatuje ..alebo sa mi raz stalo ze jeden si chcel hrat na majstra tak si dal nick ...SK | Spawn ...a hral ..ale bol taky hlupy ze si zabudol vypat spinhack a tocil sa jak magor ..takze ten kto dlhsi cas cheatuje a prestane najlahsie zisti kto je cheater ...tomu verte ...je to ubohe ked niekto ceatuje
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Heh, mozte mi dat neaky zoznam, ze ake cheaty su? Co ktory robi? Moc sa ja do tohoto nerozumiem a kedze hravam dost na publicoch, rad by som vedel rozoznat, kto cheatuje a kto nie. Jeden uz poznam, tusim WH - wallhack, ci ako. Senk ju. :)

A este k tym cheaterom - cheaters suxx :smt019
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

kinjeril napísal:Heh, mozte mi dat neaky zoznam, ze ake cheaty su? Co ktory robi? Moc sa ja do tohoto nerozumiem a kedze hravam dost na publicoch, rad by som vedel rozoznat, kto cheatuje a kto nie. Jeden uz poznam, tusim WH - wallhack, ci ako. Senk ju. :)

A este k tym cheaterom - cheaters suxx :smt019
ak ti to pomoze ..tak si jeden stiahni a mas tam aj readme ..

http://cheatdb.darkcheats.org/
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

compleX napísal:ak ti to pomoze ..tak si jeden stiahni a mas tam aj readme ..

http://cheatdb.darkcheats.org/
Nie-nie, ja si ziadny tahat nebudem. Ja to nechcem skusat. Proste chcem len neaku tabulku, kde bude jeho nazov, popis a ako sa asi prejavuje, abo nieco take. Ci to chcem moc? :)
Napísať odpoveď