vycitky v tvojom pripade podla mna neexistuju....potom by asi nikto s nikym nespal....a urciteee si nesparvila nic zle...ved medzi nimi nic ine nebolo LEN kamaratstvo...ale medzi tebou a nim to asi prebehlo...
Riuška:-) napísal:TAKZE NESIEM VAM NOVINKY,POWEDALA SOM TO BABENKE.TA MI DOBRE VYNADALA.STRASNE SME SA POHADALI,A NA ISTY CAS SA PRESTANEME STRETAVAT.A POKIAL IDE O MOJ POCIT TAK SOM NAJSTASTNEJSIA AKO SOM KEDY BOLA,VSETKO MI VYCHADZA A TO ZE SOM S NIM SPALA BOSLUTNE NELUTUJEM.CITIM SA SUPER. KED OSM S NOU BOLA VONKU TAK SOM HODINU A POL POCUVALA AKA SOM TRAPNA BLBA A TAK...DNES SOM SI S NOU NA POKECI PISALA A POWEDSALA SOM JEJ vsetko CO SI O VECI MYSLIM.SKONCILA SOM S NOU.JEJ NAZORY MI NEVYHOVUJU A POWEDALA MI JEDNU VELMI ZAVAZNU VEC..ZE KED RAZ BUDEM LUTOVAT TEN SEX,NECH JU PO SVOJOM BOKU NECAKAM....UZNAJTE SAMI.....ONA SI ODOMNA NIC NEZASLUZI...SKONCILA SOM S NOU...
mno podla mna to nemohlo byt aj tak niake super kamaractvo ked kvôly tomuto ste sa tak pohadali. neviem preco na teba tak vybehla ked to bol len kamarat, asi z jej strany citila nieco viac mozno nie ja neviem ale potom si to neviem vysvetlit