[MS Excel] Realtime sucet znakov v bunke
-
Hippiek
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
[MS Excel] Realtime sucet znakov v bunke
Mam takyto problem, do jednej bunky v exceli pisem text, a potreboval by som aby sa mi v druhej bunke zobrazoval sucet napisanych znakov. Problem by to nebol keby odenterujem tu bunku v ktorej pisem, ale by som potreboval aby sa v tej druhej bunke aktualizoval pocet znakov v prvej bunke aj niekolko krat za sekundu. Najlepsie by bolo keby po kazdom napisanom znaku v prvej bunke sa aktualuzuje bunka cislo dva.
skusal som to spravit ale nejako sa mi to nedari, mohli by ste mi prosim pomoct??? dakujem.
skusal som to spravit ale nejako sa mi to nedari, mohli by ste mi prosim pomoct??? dakujem.
-
mastermind
VIP
-
mastermind
VIP
-
mastermind
VIP
-
Hippiek
Medium Star
keby ta poprosim aby si sem napisal ten vba skriptik ako si to spravil chcel by som od teba moc?mastermind napísal:mno trosku som sa pohral a ide to bez problemov urobit ak tam namiesto nejakej bunky prdnes nejaky textbox teraz si idem navarit a poobede sa pozriem ako urobim event na bunku
Inac diky sa pomoc.
-
mastermind
VIP
myslim, ze chce nieco ako na pisanie SMSiek, cize pises text do jedneho boxu a v druhom ti ukazuje aktualnu dlzku textu (cize pocet pismen aj s medzerami).mastermind napísal:sucet znakov? tomuto nechapem. najprv som myslel ze tam budeme davat cisla. ale teraz hovoris o texte. ja si to predstavujem tak ze v jednej bunke bude cislo do textboxu budes zadavat cislo a do tretieho ti bude hadzat ich sucet...
-
Hippiek
Medium Star
no je to sucet alebo pocet znakov, jeden znak a jeden znak su dva znaky a je to sucet znakov ale aj pocet je spravny...to je jedno 
ano presne tak, ako je aj na orangeportali ked pises sms tak ti hned ukazuje kolko tam mas znakov (resp kolko ti zostava).
viac krat za sekundu alebo po kazdom stlaceni klavesy (preto lebo ked budem pisat do tej bunky tak urcite napisem viac ako jeden znak za sekundu a chcem aby to cislo bolo co najaktualnejsie a najpresnejsie).
tak keby sa volakomu to spravit tak by som mu bol moc vdacny.
ano presne tak, ako je aj na orangeportali ked pises sms tak ti hned ukazuje kolko tam mas znakov (resp kolko ti zostava).
viac krat za sekundu alebo po kazdom stlaceni klavesy (preto lebo ked budem pisat do tej bunky tak urcite napisem viac ako jeden znak za sekundu a chcem aby to cislo bolo co najaktualnejsie a najpresnejsie).
tak keby sa volakomu to spravit tak by som mu bol moc vdacny.
-
mastermind
VIP