dik... dufam ze to tak bude.. cim dlhsie s nou budem tak myslim ze to bude lepsieznais napísal:Jedna moja holka mala take pravidlo, ze ked tu osobu nepoznala aspon mesiac tak s toho nic nebolo.
Mam take zivotne konstatovanie:
Ked uvidis nejaku holku/chalana a sa ti velmi nepaci (to je jedno po ktorej stranke). Pri dlhsich kontaktoch s nou sa stanete kamarati a cosom sa pozries na tu osobu tak zistis ze je vpohode a nevidis dovod s nou nechodit
ehm myslim pohlad v triezvom stave
situacia
-
stevec
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
last_knight
Light Professional
moj nazor: mne osobne sa to este nestalo, takze ti mozem povedat iba moje domnenky
ale v prvom rade, ak by som to chcel skusit, tak by som sa snazil o nej vediet co najviac (vlastnosti - moralka, sarm, vtip, inteligencia, ...) a nebyt s nou iba preto ze ma super postavu. ale myslim si, ze ak by ma nezaujala, tak by som sa to snazil co najskor ukoncit.
ako bolo povedane dvakrat meraj a raz rez, alebo nesud knihu podla obalu
ako bolo povedane dvakrat meraj a raz rez, alebo nesud knihu podla obalu
-
qwerty-xyz
Re: situacia
ano da sa........stevec napísal:stalo sa vam ze vas zbalila baba, vy ste o nu nemali zaujem ale predsa ste s nou boli?
akoby ste sa postavili k tomu kedy vas niekto zbalil, niekto sice pekny, ale nie osoba, ktora vas niecim okuzlila....
myslite si ze sa da chodit s niekym a potom sa do nho zalubit?
viem ze su moje temy blaznive ale taky blaznivy je moj zivot.tak sorry