situacia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
stevec
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stevec »

znais napísal:Jedna moja holka mala take pravidlo, ze ked tu osobu nepoznala aspon mesiac tak s toho nic nebolo.

Mam take zivotne konstatovanie:
Ked uvidis nejaku holku/chalana a sa ti velmi nepaci (to je jedno po ktorej stranke). Pri dlhsich kontaktoch s nou sa stanete kamarati a cosom sa pozries na tu osobu tak zistis ze je vpohode a nevidis dovod s nou nechodit ;)
ehm myslim pohlad v triezvom stave :P
dik... dufam ze to tak bude.. cim dlhsie s nou budem tak myslim ze to bude lepsie
Smoke1212
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoke1212 »

flasch napísal:mozno ano,mozno nie...nikdy nevies...ale aj tak nechapem preco si si s nou zacal ked ju nechces.... :o
Mozno preto,lebo je pekna nie ?
znais
Expert
Expert

Príspevok od používateľa znais »

A mozno preto lebo nikto nechce byt sam ;)
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

To sa mi stalo pred rokom cez prazdniny.Jedna celkom pekna isla po mne,ale ked som zistil co sa nachadza v jej "vnutri" tak som sa na nu vykaslal.Nesud podla obalu,ale sa zaujimaj o obsah....Jedno prislovie...
hocico
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hocico »

Podla mna sa neda jednoznacne napisat ano,ci nie.Sak sa spoznavajte,kamoste,behajte spolu von,(disco,bari,kino...) a uvidis aku ma povahu a ak nanu zacnes mysliet castejsie ako je normal a bude ti popritom vriet v bruchu,tak potom to za pokus urcite stoji.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

moj nazor: mne osobne sa to este nestalo, takze ti mozem povedat iba moje domnenky :!: ale v prvom rade, ak by som to chcel skusit, tak by som sa snazil o nej vediet co najviac (vlastnosti - moralka, sarm, vtip, inteligencia, ...) a nebyt s nou iba preto ze ma super postavu. ale myslim si, ze ak by ma nezaujala, tak by som sa to snazil co najskor ukoncit.
ako bolo povedane dvakrat meraj a raz rez, alebo nesud knihu podla obalu :D
qwerty-xyz

Re: situacia

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

stevec napísal:stalo sa vam ze vas zbalila baba, vy ste o nu nemali zaujem ale predsa ste s nou boli?

akoby ste sa postavili k tomu kedy vas niekto zbalil, niekto sice pekny, ale nie osoba, ktora vas niecim okuzlila....

myslite si ze sa da chodit s niekym a potom sa do nho zalubit?

viem ze su moje temy blaznive ale taky blaznivy je moj zivot. :? tak sorry
ano da sa........
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Tak toto sa určite dá. :)
Ale tá dotyčná si musela rýchlo získať moje srdiečko, lebo som skoro odkorčuľoval preč :oops: Nakoniec z toho bol najkrajší vzťah v mojom živote na ktorý rád už len spomínam :(
Napísať odpoveď