Sny a nocne mory
-
majaa
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
no ja by som to aj vyskusala.... ale ked nebudem sama doma...lebo sa budem bat...
vlastne ja sa bojim odvtedy ako som mavala skutocne nocne mory bez vyvolavania ale nastastie uz skoncili.....dufam...ale bolo to hrozne, bolo to ako naozaj keby bol pri mne duch a mne sa aj zdalo ze mam otvorene oci a aj som ich aj mala asi a pozerala som sa na neho a viem ze som nemohla pohnut celym telom.... a to si pamatam...
vlastne ja sa bojim odvtedy ako som mavala skutocne nocne mory bez vyvolavania ale nastastie uz skoncili.....dufam...ale bolo to hrozne, bolo to ako naozaj keby bol pri mne duch a mne sa aj zdalo ze mam otvorene oci a aj som ich aj mala asi a pozerala som sa na neho a viem ze som nemohla pohnut celym telom.... a to si pamatam...
Sú to len nočné mory ktoré sa ti zdajú úplne reálne a dlho si ich pamätáš. Nič si stoho nerob, také niečo aj ja mám a robím si len stoho srandumajaa napísal:no ja by som to aj vyskusala.... ale ked nebudem sama doma...lebo sa budem bat...
-
Traktorista
Guru
Re: Sny a nocne mori
Tak skúsim aktualizovať túto tému....naposledy som mal zlý sen, taký, že bola nejaká vojna alebo čo, ale všade bol oheň a tak, neviem presne, ale bol to fakt zlý sen...mal som ho už aj niekedy predtým........
....a poprosím moderátora, nech opraví tú hrubicu v názve témy :-/
....a poprosím moderátora, nech opraví tú hrubicu v názve témy :-/
-
Janio
Zablokovaný
Re: Sny a nocne mori
Spirit ach keby ja som mal vravieť o zlých snoch tak tu sedím od ráno do večera... Nevspomínal si kedy sa mi naposledy sníval dobrý sen, väčšinou to je samá nočná mora. Naposledy sa mi snívalo, že som kráľ v stredoveku (celkom dobrý začiatok) ale na koniec prišla vzbúra a mne kat odrezal hlavu a mojích vojakov obesili...
ale to je OT.
No sny vôbec nič neznamenajú
BTW - Kde vidíš hrubicu ?
No sny vôbec nič neznamenajú
BTW - Kde vidíš hrubicu ?