Sny a nocne mory

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
SIX
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

troska aktualizovat, tak ako skusil niekto ciii sa bojite, alebo je to hovadina :wink:
majaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majaa »

no ja by som to aj vyskusala.... ale ked nebudem sama doma...lebo sa budem bat...
vlastne ja sa bojim odvtedy ako som mavala skutocne nocne mory bez vyvolavania ale nastastie uz skoncili.....dufam...ale bolo to hrozne, bolo to ako naozaj keby bol pri mne duch a mne sa aj zdalo ze mam otvorene oci a aj som ich aj mala asi a pozerala som sa na neho a viem ze som nemohla pohnut celym telom.... a to si pamatam...
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

majaa napísal:no ja by som to aj vyskusala.... ale ked nebudem sama doma...lebo sa budem bat...
vlastne ja sa bojim odvtedy ako som mavala skutocne nocne mory bez vyvolavania ale nastastie uz skoncili.....dufam...ale bolo to hrozne, bolo to ako naozaj keby bol pri mne duch a mne sa aj zdalo ze mam otvorene oci a aj som ich aj mala asi a pozerala som sa na neho a viem ze som nemohla pohnut celym telom.... a to si pamatam...
Sú to len nočné mory ktoré sa ti zdajú úplne reálne a dlho si ich pamätáš. Nič si stoho nerob, také niečo aj ja mám a robím si len stoho srandu :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Teraz úplne OT, ale prosim akéhokoľvek admina alebo moda nech opraví tú hrúbku v názve témy. Prosiiim :cry:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

suhlasim, je to len to že si tvoj mozog triedi informácie, a sen je len vedľajšia reakcia toho triedenia, rob si z toho srandu alebo si to nevšimaj... :)
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

no ja som to skusal cely tyzden a zo 7 krat som mal nocnu moru 3krat, no sice neboli az take strasne takmer som sa nebal ked som to mal ale bal som sa potom ako som otvoril oci a pozrel na cintorin von oknom a bola tam nejaka postava asi o dvoch v noci skoro ma je*lo ked som ju zbadal :D
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Znie to zaujimavo , ale neviem ci si najdem cas, ak hej tak skusim a potom dam vediet ...

Btw mora vzor zena , nominativ pluralu ... zena - zeny, mora mory
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

sorry, ale kvoli tebe sa nebudem vnoci naschval budit,... :roll:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

pt89 napísal:nexces nocne mory?? ozer sa mozog bude tired a nebude blbnut!! overene!!
blbot ... aspon v mojom pripade , prave ked som si vyzral, snivali sa mi max.halusky
Sp!rit
Star
Star

Re: Sny a nocne mori

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Tak skúsim aktualizovať túto tému....naposledy som mal zlý sen, taký, že bola nejaká vojna alebo čo, ale všade bol oheň a tak, neviem presne, ale bol to fakt zlý sen...mal som ho už aj niekedy predtým........

....a poprosím moderátora, nech opraví tú hrubicu v názve témy :-/
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Re: Sny a nocne mori

Príspevok od používateľa Janio »

Spirit ach keby ja som mal vravieť o zlých snoch tak tu sedím od ráno do večera... Nevspomínal si kedy sa mi naposledy sníval dobrý sen, väčšinou to je samá nočná mora. Naposledy sa mi snívalo, že som kráľ v stredoveku (celkom dobrý začiatok) ale na koniec prišla vzbúra a mne kat odrezal hlavu a mojích vojakov obesili... :D ale to je OT.
No sny vôbec nič neznamenajú ;)

BTW - Kde vidíš hrubicu ?
Napísať odpoveď