F1 2009

O športe...

Kto vyhrá titul šampióna F1 pre rok 2009

Kimi Raikkonen
23
18%
Felipe Massa
19
15%
Lewis Hamilton
10
8%
Heikki Kovalainen
1
1%
Robert Kubica
5
4%
Nick Heidfeld
0
Žiadne hlasovania
Fernando Alonso
8
6%
Jenson Button
38
30%
Sebastian Vettel
12
10%
Rubens Barrichello
10
8%

Celkom hlasov: 126

hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

bax: Yo, riskovat vedel, mozno az prilis, vid Villeneuve a Hill, s nimi tiez zariskoval, raz mu to vyslo a potom uz nie ;)

Edit: http://www.sport.aktuality.sk/motosport ... v-historii
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

bax napísal:áno mišo v poslednej dobe robil chyby...to sa nehádam...alonso je dobrý jazdec, ale na to aby sa stal najlepším mu niečo chýba...áno ferrari bolo v 96 hlboko na dne....no aj vďaka spolupráci technikou a michaela, ktrorý má veľmi dobrý cit pre auto sa vyšvyhli raketovou rýchlosťou na špičku, z ktorej boli zosadzovaný novými nezmyselnými pravidlami...

k maďarsku....mišo neodstúpil na opotrebovanie pneumatík, ale na prasknutie spojovacej tyče pri kontakte s heidfeldom...mišo sa mi páčil v tom, že ešte vie zariskovať....možno to nevyšlo, ale taký je šport...
nikde nepíšem, že dojazdil, pre opotrebovanie pneu. ale jediný zostal na intermediate, čo bola o5 strata na 1 kolo okolo 3 sekúnd. ak by prezul, tak sa nedostane pod tlak Pedra de la Rosu a Nicka Heidfelda.

PS1: uveď jedného jazdca po odchode MS, ktorý je lepší ako alonso. koľko majstrov sveta je teraz v F1 po vyradení J. Villeneuvea? počúvaš niekedy TEAM RADIO? rozhovor počas preteku /nepamätám si, ktorý to bol :? /medzi alonsom a teamom renault:
renault: "fernando, je nutné, aby si ďalšie kolo zašiel o 0,2 sec rýchlejšie ako toto"
fernando: "OK"
a teraz hádaj: o koľko zajazdil to kolo rýchlejšie, ako to predtým. nebudem ťa naťahovať - presne o 0,2 sec. a upozorňujem ťa, či to vieš, alebo nie, čas v F1 sa meria na 0,001 sec - este raz napíšem: presne!!!
PS2: prejdi si prosím ťa celú diskusiu F1 a zistíš kto je, ešte 3 preteky a budem môcť napísať: bol môj No1. :wink: narážam na jazdecké schopnosti, nie na športové správenie.
PS3: píšeš, že alonso je dobrý. ale dobrí sú tí čo napr. v monze nájdu v sebe tolko odvahy preletieť rovinku v rýchlosti okolo 345 km/h s 8-valcom za chrbtom. pre mňa sú to všetci. ale najlepší je vždy len jeden. a úradujúcim majstrom sveta je ešte stále alonso...
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

krija napísal:nikde nepíšem, že dojazdil, pre opotrebovanie pneu. ale jediný zostal na intermediate, čo bola o5 strata na 1 kolo okolo 3 sekúnd. ak by prezul, tak sa nedostane pod tlak Pedra de la Rosu a Nicka Heidfelda.
áno nedostane sa pod tlak, lebo počas zástavky by ho predbehli...

ku PS1: myslím si, že kimi je lepší, ale nemá vyhovujúce auto...vieš jeden presne zajazdení čas nič neznamená...zrýchlil tak to je OK, to že presne o 0,2s to už je náhoda

ku PS3: zhodneme sa v tom, že fero je úradujúcim majstrom, ale v tom, že je najlepší na trati asi nie...

a už toho nehajme...zbytočne sa hádame...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Aj ked Alonsa nemam rad, a Kriju este menej ( :smt056 ) tak pokial ma Ferdo dobru techniku tak je neporazitelny rovnako ako Schumi este pred par rokmi. To co sa vsak deje v zakulisi F1 je grc a smeruje iba k tomu aby sa s Misom stoj co stoj "rozlucili" titulom.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

bax napísal:áno nedostane sa pod tlak, lebo počas zástavky by ho predbehli...
iba k tomuto. skončil by najhoršie tretí, lebo pred heitfeldom mal veľký náskok.

2 t0m4s3: :cry: :smt017
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

krija napísal:iba k tomuto. skončil by najhoršie tretí, lebo pred heitfeldom mal veľký náskok.
po bitke je každý generál
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

bax napísal:po bytke je každý generál
ano, to mas pravdu, aj ked je to po bitke. lenže ja nesledujem F1 od minulého piatka :idea: a už pri priamom prenose sme s bráchom vraveli: "prečo ten j*bn*t* schumi nejde prezuť :?: " :idea:
Collector QS
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

schumi

Príspevok od používateľa Collector QS »

podla mna to schummi vie. dobehol alonsa ktory mal v bodovani naskok okolo 30bodov tho je umenie a zelal by som mu teraz titul kedze uz konci.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Skoda preskoda, ze to Schumi nakoniec nedokazal...Ale aj tak je BOH...aj Alonso ma svoje kvality, ale taky jazdec akym bol Schmuchaer tu dlho nebude :/
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Suhlas.. aj v poslednych pretekoch predviedol, ze to s volantom este vie.. toho posledneho titulu je skoda. ;) Ale co uz.. mozme mu uz len na rozlucku :smt006

:)
Skodka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Skodka »

To čo včera predviedol schumi bol fakt odchod ozajstného kráľa F1 a bolo my až do plaču ked nestihol ešte predbehnúť Buttona aby sa dostal na tretie miesto a rozlúčil sa tak na pódiu , odchádza velky kral mozno niektorymi ludmi zatracovany za niektore svoje manevre (villneuve,hill) ale aj to patrí ku športu a myslím ze michael spravil velmi vela pre F1 a hlavne pre ferrari ved sa len pozrite kde bolo ferrari ked tam prisiel v 96 roku . Myslim ze najkrajsie suboje zvadzal s Mikom Hakkinenom to bola radost sa na to pozerat dokonca vcera ked obiehal kimoho tak som si na miku spomenul ze spolu mali vela takychto subojov. Teraz si ani neviem predstavit ze po 8 rokoch ako sledujem F1 a fandím Schumimu sa v roku 2007 v austrálii nepredstavi na starte . A uz nikdy neuvidíme tu jeho uprimnu radost s víťazstva a jeho výskok na najvyššom stupni víťazov a jeho dirigovanu taliansku hymnu. Schumi za vsetko dakujem boli to krasne chvile pri F1 .
Prajem vsetko naj v dalsom zivote a schumi nezabudni u mna si - Schumi FOREVER !!! Schumi is Best !!!
Stand Up for the CHAMPIONS. :smt112 :smt112 :smt112
Budes my chybat :cry:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Chvalabohu uz viac neuvidime Schumiho v F1, konecne! :smt025 :smt023
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Kto je Michael Schumacher? :P

Mna tento rok na plnej ciare sklamala "spolahlivost" McLarenu. Naviac aby McL neziskal ani jedno vitazstvo v sezone? Hmmm. Mrzi ma tiez odchod Kimiho do Ferrari, aj ked na druhej strane... necudujem sa. Alonsa moc nemusim a tak mam ohladom jeho prichodu do McL ako McL fan zmiesane pocity. Akokolvek, pevne verim, ze McL sa do buducej sezony vzchopi. Pre sezonu 2007 ma vsak tesi ucast Heikkiho Kovalainena, ktoreho mam v pozornosti uz dlho a pre buducnost do neho vkladam velke nadeje...

BTW. Congratulation, Fernando!
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Z mojho osobneho hladiska uz pre mna F1 nebude to co byvalo ..
Ziadny jazdec na svete nebol taky skvely na mokrom povrchu ako Michael ..
Mal sice par " kolizii " ktorymi ho ospinovali , ja by som sa , ale zachoval rovnako , keby mi islo o lóve, uspech , prestiz , slavu nevynimajuc..
Pre mna Michael zostane naveky najlepsim jazdcom F1 v novodobej historii ..
Good game Schumi :smt006
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Som velmi rad, ze F1 koncnecn ozdravela a jedno prasa je prec, ostalo uz len jedno - Ecclestone. Nemal som moznost sledovat F1 ale stacilo mi citanie live na nete, takze som sa tesil s vysledku a dufam, ze buduci rok McLaren postavi kvalitnu formulu, aby aj nieco vydrzala. Len je mi luto, ze oblubeny jazdec Kimi ide k najneoblubenejsiemu timu a tak neviem, komu fandit :/
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

hojko napísal:Som velmi rad, ze F1 koncnecn ozdravela a jedno prasa je prec, ostalo uz len jedno - Ecclestone. Nemal som moznost sledovat F1 ale stacilo mi citanie live na nete, takze som sa tesil s vysledku a dufam, ze buduci rok McLaren postavi kvalitnu formulu, aby aj nieco vydrzala. Len je mi luto, ze oblubeny jazdec Kimi ide k najneoblubenejsiemu timu a tak neviem, komu fandit :/
Dost silne slova, Schumi bol za svoje preciny potrestany, nie je to o tom, ze by mu nieco odpustali. K Ecclestoneovi sa nevyjadrujem, neviem ako presne si u teba vysluzil take pomenovanie a nemam ho ako obhajovat, takze radsej :aasmile13:
Ako bolo napisane vyssie, Schumi robil F1 zaujimavou, zvlast este v casoch Hakkinena, to bola radost sledovat, napatie do posledneho kola a potom skutocna radost alebo smutok ak sa nepodarilo uspiet. Potom pekne roky dominancie, ked isli vsetci proti Schumimu a podarilo sa im to az po par rokoch. No a na zaver sa to zvrhlo len na prazdne vyroky toho maleho fagana Alonsa, ktory este nic nedokazal a napriek tomu mal silacke reci. V sporte sa ma superit na sportovisku a nie mimo neho.
Najlepsie to vystihuje, ked pred VC Ciny mali v Renaulte vyveseny napis pre Schumiho "Nechod do prestrelky s mecom" alebo tak nejak a nakoniec aj tak vyhral Schumi.
Alonso je dobry jazdec, ale ako osobnost ho neberiem.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

schw33k napísal:Z mojho osobneho hladiska uz pre mna F1 nebude to co byvalo ..
F1 uz zopar rokov nie je to co byvala...
hojko napísal:F1 uz zopar rokov nie je to co byvala...
Som velmi rad, ze F1 koncnecn ozdravela a jedno prasa je prec, ostalo uz len jedno - Ecclestone
O jednom prasati by som este vedel- Mosley
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Dakedy ked som poznal len jeho :lol: som myslel ze aky je uzasny ale to neni o schumacherovi to je o monoposte....
massa kym jazdil na dakom redbulle ci co tak bol furt v zadu okolo 12+ priecka.... a hop do ferrari a uz dostava body...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tomasito, čo sa ti nezdalo na posledných dvoch sezónach?
a o prasatách budem aj ja radšej :aasmile13:

2 dawo ani netušíš ako sa mýliš :wink:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

dawo napísal:Dakedy ked som poznal len jeho :lol: som myslel ze aky je uzasny ale to neni o schumacherovi to je o monoposte....
massa kym jazdil na dakom redbulle ci co tak bol furt v zadu okolo 12+ priecka.... a hop do ferrari a uz dostava body...
a co Beneton monopost :D a co Ferarri kolko cakali na titul , kym ho nedostal Schumi .. Jeho čísla sú neuveriteľné .. pocet vyhranych VC , proste si vedla
Napísať odpoveď