Edit: http://www.sport.aktuality.sk/motosport ... v-historii
F1 2009
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nikde nepíšem, že dojazdil, pre opotrebovanie pneu. ale jediný zostal na intermediate, čo bola o5 strata na 1 kolo okolo 3 sekúnd. ak by prezul, tak sa nedostane pod tlak Pedra de la Rosu a Nicka Heidfelda.bax napísal:áno mišo v poslednej dobe robil chyby...to sa nehádam...alonso je dobrý jazdec, ale na to aby sa stal najlepším mu niečo chýba...áno ferrari bolo v 96 hlboko na dne....no aj vďaka spolupráci technikou a michaela, ktrorý má veľmi dobrý cit pre auto sa vyšvyhli raketovou rýchlosťou na špičku, z ktorej boli zosadzovaný novými nezmyselnými pravidlami...
k maďarsku....mišo neodstúpil na opotrebovanie pneumatík, ale na prasknutie spojovacej tyče pri kontakte s heidfeldom...mišo sa mi páčil v tom, že ešte vie zariskovať....možno to nevyšlo, ale taký je šport...
PS1: uveď jedného jazdca po odchode MS, ktorý je lepší ako alonso. koľko majstrov sveta je teraz v F1 po vyradení J. Villeneuvea? počúvaš niekedy TEAM RADIO? rozhovor počas preteku /nepamätám si, ktorý to bol
renault: "fernando, je nutné, aby si ďalšie kolo zašiel o 0,2 sec rýchlejšie ako toto"
fernando: "OK"
a teraz hádaj: o koľko zajazdil to kolo rýchlejšie, ako to predtým. nebudem ťa naťahovať - presne o 0,2 sec. a upozorňujem ťa, či to vieš, alebo nie, čas v F1 sa meria na 0,001 sec - este raz napíšem: presne!!!
PS2: prejdi si prosím ťa celú diskusiu F1 a zistíš kto je, ešte 3 preteky a budem môcť napísať: bol môj No1.
PS3: píšeš, že alonso je dobrý. ale dobrí sú tí čo napr. v monze nájdu v sebe tolko odvahy preletieť rovinku v rýchlosti okolo 345 km/h s 8-valcom za chrbtom. pre mňa sú to všetci. ale najlepší je vždy len jeden. a úradujúcim majstrom sveta je ešte stále alonso...
áno nedostane sa pod tlak, lebo počas zástavky by ho predbehli...krija napísal:nikde nepíšem, že dojazdil, pre opotrebovanie pneu. ale jediný zostal na intermediate, čo bola o5 strata na 1 kolo okolo 3 sekúnd. ak by prezul, tak sa nedostane pod tlak Pedra de la Rosu a Nicka Heidfelda.
ku PS1: myslím si, že kimi je lepší, ale nemá vyhovujúce auto...vieš jeden presne zajazdení čas nič neznamená...zrýchlil tak to je OK, to že presne o 0,2s to už je náhoda
ku PS3: zhodneme sa v tom, že fero je úradujúcim majstrom, ale v tom, že je najlepší na trati asi nie...
a už toho nehajme...zbytočne sa hádame...
-
Collector QS
Amateur
schumi
podla mna to schummi vie. dobehol alonsa ktory mal v bodovani naskok okolo 30bodov tho je umenie a zelal by som mu teraz titul kedze uz konci.
-
Skodka
Medium Expert
To čo včera predviedol schumi bol fakt odchod ozajstného kráľa F1 a bolo my až do plaču ked nestihol ešte predbehnúť Buttona aby sa dostal na tretie miesto a rozlúčil sa tak na pódiu , odchádza velky kral mozno niektorymi ludmi zatracovany za niektore svoje manevre (villneuve,hill) ale aj to patrí ku športu a myslím ze michael spravil velmi vela pre F1 a hlavne pre ferrari ved sa len pozrite kde bolo ferrari ked tam prisiel v 96 roku . Myslim ze najkrajsie suboje zvadzal s Mikom Hakkinenom to bola radost sa na to pozerat dokonca vcera ked obiehal kimoho tak som si na miku spomenul ze spolu mali vela takychto subojov. Teraz si ani neviem predstavit ze po 8 rokoch ako sledujem F1 a fandím Schumimu sa v roku 2007 v austrálii nepredstavi na starte . A uz nikdy neuvidíme tu jeho uprimnu radost s víťazstva a jeho výskok na najvyššom stupni víťazov a jeho dirigovanu taliansku hymnu. Schumi za vsetko dakujem boli to krasne chvile pri F1 .
Prajem vsetko naj v dalsom zivote a schumi nezabudni u mna si - Schumi FOREVER !!! Schumi is Best !!!
Stand Up for the CHAMPIONS.
Budes my chybat
Prajem vsetko naj v dalsom zivote a schumi nezabudni u mna si - Schumi FOREVER !!! Schumi is Best !!!
Stand Up for the CHAMPIONS.
Budes my chybat
Kto je Michael Schumacher?
Mna tento rok na plnej ciare sklamala "spolahlivost" McLarenu. Naviac aby McL neziskal ani jedno vitazstvo v sezone? Hmmm. Mrzi ma tiez odchod Kimiho do Ferrari, aj ked na druhej strane... necudujem sa. Alonsa moc nemusim a tak mam ohladom jeho prichodu do McL ako McL fan zmiesane pocity. Akokolvek, pevne verim, ze McL sa do buducej sezony vzchopi. Pre sezonu 2007 ma vsak tesi ucast Heikkiho Kovalainena, ktoreho mam v pozornosti uz dlho a pre buducnost do neho vkladam velke nadeje...
BTW. Congratulation, Fernando!
Mna tento rok na plnej ciare sklamala "spolahlivost" McLarenu. Naviac aby McL neziskal ani jedno vitazstvo v sezone? Hmmm. Mrzi ma tiez odchod Kimiho do Ferrari, aj ked na druhej strane... necudujem sa. Alonsa moc nemusim a tak mam ohladom jeho prichodu do McL ako McL fan zmiesane pocity. Akokolvek, pevne verim, ze McL sa do buducej sezony vzchopi. Pre sezonu 2007 ma vsak tesi ucast Heikkiho Kovalainena, ktoreho mam v pozornosti uz dlho a pre buducnost do neho vkladam velke nadeje...
BTW. Congratulation, Fernando!
Z mojho osobneho hladiska uz pre mna F1 nebude to co byvalo ..
Ziadny jazdec na svete nebol taky skvely na mokrom povrchu ako Michael ..
Mal sice par " kolizii " ktorymi ho ospinovali , ja by som sa , ale zachoval rovnako , keby mi islo o lóve, uspech , prestiz , slavu nevynimajuc..
Pre mna Michael zostane naveky najlepsim jazdcom F1 v novodobej historii ..
Good game Schumi
Ziadny jazdec na svete nebol taky skvely na mokrom povrchu ako Michael ..
Mal sice par " kolizii " ktorymi ho ospinovali , ja by som sa , ale zachoval rovnako , keby mi islo o lóve, uspech , prestiz , slavu nevynimajuc..
Pre mna Michael zostane naveky najlepsim jazdcom F1 v novodobej historii ..
Good game Schumi
-
hojko
Site Admin
Som velmi rad, ze F1 koncnecn ozdravela a jedno prasa je prec, ostalo uz len jedno - Ecclestone. Nemal som moznost sledovat F1 ale stacilo mi citanie live na nete, takze som sa tesil s vysledku a dufam, ze buduci rok McLaren postavi kvalitnu formulu, aby aj nieco vydrzala. Len je mi luto, ze oblubeny jazdec Kimi ide k najneoblubenejsiemu timu a tak neviem, komu fandit 
Dost silne slova, Schumi bol za svoje preciny potrestany, nie je to o tom, ze by mu nieco odpustali. K Ecclestoneovi sa nevyjadrujem, neviem ako presne si u teba vysluzil take pomenovanie a nemam ho ako obhajovat, takze radsejhojko napísal:Som velmi rad, ze F1 koncnecn ozdravela a jedno prasa je prec, ostalo uz len jedno - Ecclestone. Nemal som moznost sledovat F1 ale stacilo mi citanie live na nete, takze som sa tesil s vysledku a dufam, ze buduci rok McLaren postavi kvalitnu formulu, aby aj nieco vydrzala. Len je mi luto, ze oblubeny jazdec Kimi ide k najneoblubenejsiemu timu a tak neviem, komu fandit
Ako bolo napisane vyssie, Schumi robil F1 zaujimavou, zvlast este v casoch Hakkinena, to bola radost sledovat, napatie do posledneho kola a potom skutocna radost alebo smutok ak sa nepodarilo uspiet. Potom pekne roky dominancie, ked isli vsetci proti Schumimu a podarilo sa im to az po par rokoch. No a na zaver sa to zvrhlo len na prazdne vyroky toho maleho fagana Alonsa, ktory este nic nedokazal a napriek tomu mal silacke reci. V sporte sa ma superit na sportovisku a nie mimo neho.
Najlepsie to vystihuje, ked pred VC Ciny mali v Renaulte vyveseny napis pre Schumiho "Nechod do prestrelky s mecom" alebo tak nejak a nakoniec aj tak vyhral Schumi.
Alonso je dobry jazdec, ale ako osobnost ho neberiem.
F1 uz zopar rokov nie je to co byvala...schw33k napísal:Z mojho osobneho hladiska uz pre mna F1 nebude to co byvalo ..
O jednom prasati by som este vedel- Mosleyhojko napísal:F1 uz zopar rokov nie je to co byvala...
Som velmi rad, ze F1 koncnecn ozdravela a jedno prasa je prec, ostalo uz len jedno - Ecclestone
a co Beneton monopostdawo napísal:Dakedy ked som poznal len jehosom myslel ze aky je uzasny ale to neni o schumacherovi to je o monoposte....
massa kym jazdil na dakom redbulle ci co tak bol furt v zadu okolo 12+ priecka.... a hop do ferrari a uz dostava body...