Videoklip Anti Hungary zo SR

Diskusie na politické témy...
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

jjhacker napísal:Staci ak jej daju celu kauzu zaplatit (expertizy, vysetrovanie a pod) a moze sa ist rovno obesit...
prd platit nech si posedi za poskodzovanie Slovenskeho naroda!!!!!!
a bela si moze sadnut k nej!!!!!!
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

videli ste včera tému dňa na TA3?...kaliňák to tam bugárovi pekne natrel....no aj tak si hudie svoje :? však tie nezmysli čo tára sú nehorázne....vkuse sa oháňa nitrianskou lekárskou správou, ktorá je jasne podvod...však v dunajsko stredskej správe sa jasne píše, že nemala na tváry žiadne opuchy, nemala roztrhané uši atď...alebo to, že ako mohla spraviť identikit, keď sa skutok nestal....však ja ako 5 ročný som si zrobil vlastný súkromný identikit z papiera...a pomocou neho som si vytvoril milión tváry, ktoré som v živote nevidel...kuia keby mal v sebe aspoň trochu cti a priznal si, že nemal pravdu...tie babe by som dal plnú výšku trestu 8 rokov za šírenie poplašnej správy...a ešte niečo prihodil za poškodzovanie dobrého mena slovenska...krava jedna...
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Podľa mňa, keď našli na obálke v ktorej jej akože pachatelia poslali doklady jej sliny, resp. dna, tak je to jasne, nevem o co belovi ide, nech sa poje****
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

Mno, teraz som dopozeral tlacovku kde bola aj ta truba, este to bezi lebo to nemozem pocuvat, ale ti dvaja tam neskutocne klamu... Navymyslali si take blbosti ako druhaci na zakladnej skole ked rozbiju okno, to nema ani hlavu ani patu... Jasne ze sa po takej dobe a ked je to tak medializovane hladaju spekulacie...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Moze si toto clovek sposobit sam? (neobranujem ju)
Obrázok
BRATISLAVA - Maďarská študentka z Nitry Hedviga M. trvá na svojej výpovedi, že sa stala obeťou útoku slovenských extrémistov. V rozhovore, ktorý poskytla pre dnešné vydanie istého bratislavského denníka vychádzajúceho v maďarčine, si taktiež posťažovala, že ju policajní vyšetrovatelia nútili k priznaniu, že si celý útok vymyslela.

"Vrieskali na mňa, že keď sa nepriznám, tak ma zavrú do väzenia," uviedla mladá žena v rozhovore. Vyšetrovatelia jej počas viachodinového výsluchu sľubovali, že keď sa prizná, tak "na celú udalosť zabudnú". Na políciu bola predvolaná pod zámienkou identifikácie páchateľov, ale potom sa ju šesť vyšetrovateľov snažilo donútiť k priznaniu. "Boli vyslovene hrubí a vyhrážali sa mi," uviedla.

Údajné prepadnutie maďarskej študentky vyvolalo na konci augusta značný rozruch a prispelo k ďalšiemu ochladeniu slovensko-maďarských vzťahov. Budapešť a opozičná Strana maďarskej koalície za incidentom videli vplyv prítomnosti Slovenskej národnej strany v novej vláde Roberta Fica. V utorok však minister vnútra Robert Kaliňák oznámil ukončenie ďalšieho vyšetrovania, lebo sa zistilo, že sa žiadny útok nestal. Premiér Robert Fico vzápätí označil kritiku svojej vlády za neopodstatnenú.

Hedviga v rozhovore oponovala ministrovým tvrdením, že vyšetrovanie vyvrátilo jej predchádzajúce tvrdenie a dôkazy údajného prepadnutia. "Snažila som sa na tie veci zabudnúť, ale po tom, čo spochybnili moju výpoveď, som zašla za psychológom a s jeho pomocou som sa rozpamätala na veľa podrobností," tvrdí. Spomenula si vraj aj na to, že údajní páchatelia ju počuli hovoriť po maďarsky s turistami, ktorí pri nej zastavili auto, aby sa spýtali na cestu. Prítomnosť svojej DNA na známke zase vysvetľuje tým, že obálku najprv vyhodila do koša s papierom a až neskôr, keď sa o ňu začali zaujímať policajti, ju odtiaľ vybrala. Keďže z nej známka spadla, oblizla ju a nalepila späť. "Teraz už viem, že som to nemala robiť, ale vtedy som nepredpokladala, že to zneužijú," tvrdí Hedviga.
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

p4ra...áno mohla si to vymyslieť...povedz mi kde tam vidíš nejaký opuch tváre?...ja ti poviem...nikde...jediné čo tam je sú krvavé stopy...ale odkial sa tam dostalie, keď to dievča nemalo na hlave žiadne tržné rany???....jediné čo tam je je prehriznutá pera...ale to sa mi stalo pár krát na telesnej...je jasné, že tú krv si po hlave rozotrela sama...
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Bla bla nezmysly, hlavne ze dala policajtom presny popis osob ale chudiatko si nepamata ci s niekym telefonovala alebo hovorila osobne... Nech ju posadia na ten detektor lzi, im to vybuchne...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

bax napísal:p4ra...áno mohla si to vymyslieť...povedz mi kde tam vidíš nejaký opuch tváre?...ja ti poviem...nikde...jediné čo tam je sú krvavé stopy...ale odkial sa tam dostalie, keď to dievča nemalo na hlave žiadne tržné rany???....jediné čo tam je je prehriznutá pera...ale to sa mi stalo pár krát na telesnej...je jasné, že tú krv si po hlave rozotrela sama...
OK, ja som len chcel vediet nazor inych. Mne osobne sa ta rana pod okom taka "jednoducha" nezda.
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:OK, ja som len chcel vediet nazor inych. Mne osobne sa ta rana pod okom taka "jednoducha" nezda.
rana?...všakt to je len zaschnutá krv...v lekártskej správe z dunajskej stredy (asi 3-4 hodiny po incidente) je jasne napísané, že to dievča na tváry nemalo žiadne tržné rany (okrem prehryznutej pery)....škoda, že neukázali fotku, ako vyzerala po umytí tváre....
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

to dievca naozaj potrebuje psychiatra, ale nie preto aby si spomenula na incident....
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

mna by len zaujimalo, ci jej ten pravnik vazne veri. Lebo vyrukovat s takou blbostou ze ona si nepamata ci telefonovala.... to je take iste ako keby som si ja nepamatal ci do mna niekto hodil kamen alebo zemiak. Dalej, studuje madarsky jazyk, je velmi dobra studentka, ale potom ako studuje ked ma sklerozu? Neviem ci jej ide len o medializaciu, alebo ju niekto nahovoril aby rozvracala Svk-Hun vztahy alebo co... Ved maradi sa trasu na to ako o tom budu "rokovat" v Bruseli...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no haha akoze to co tam pisu ze ona obalku zahodila do kosa a neskor ju vybrala a DOKONCA na nu nalepila este aj znamku znovu :shock:
TREPE VYMYSLA SI SVINA JEDNA!!!!!! :x
za toto by som jej dal aj 20rokov
btw jej pravnik je madar........................................ madari drzia spolu aj keby furiky padali......................
inac k tym ranam keby dievca dostalo do oka mala by takeho cokla a napuchnute oko aspon 1-2tyzdne ta krv na hlave je rozotrete keby mala tolko vlastnej krvi zo zranenia na hlave celu bluzu by mala cervenu je to az brutalne ABSURDNE co za bajky si teraz vymysla.. :roll:
a keby ju nutili sa priznat tak by sa priznala skor alebo by to kecla svojmu "pravnikovi" a ten by to cez belu rozhlasil vsade a nie az teraz ked jej tecie do topanok.....
a sa stavim ze ju chcu dat na detektor lzi niekde v madarsku kde jej to spravia ako skoro kazdemu s autom na STK :roll: :roll: :roll:

ZAVRET DO BASY AJ S CELYM SMK!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Uz len fakt, ze z telefonu nebol v ten den uskutocneny/prijaty hovor hovori za vsetko. Proste vymyslene a hlavne nedomyslene z jej strany...

edit:
pravda.sk napísal:Ako sa útok podľa Hedvigy odohral?

Hedviga M. vyhlásila, že doteraz si nemohla na celý prípad rozpamätať napriek tomu, že už 25. augusta polícia predstavila verziu prípadu podľa jej výpovede. "Psychiater mi pomohol rozpamätať sa," povedala.

Na rozdiel od pôvodnej výpovede ju páchatelia nenapadli kvôli telefonátu vedenom v maďarčine, ale pre rozhovor s dvojicou v aute s maďarskou poznávacou značkou. Pri tejto príležitosti chcela telefonicky kontaktovať kamarátku, čo nakoniec neurobila. "Trikrát som vypovedala, že som buď telefonovala, alebo s niekým hovorila. Nie som si istá, či som telefonovala," dodala.

Na základe rozhovoru so spomenutým párom ju údajne najprv slovne a neskôr fyzicky atakovala dvojica 20 až 22-ročných chlapcov. Povedala im, aby ju nechali na pokoji, že im nič nespravila.

Následne sa jej vraj obaja údajní páchatelia spýtali, kam ide. Odpovedala, že ide na skúšku.

"Nepamätám si na všetko, čo mi povedali. Kázali mi, aby som si dala dole sako, pančušky, náušnice. Potom som cítila jedno kopnutie do brucha, ma fackali, spadla som," popisovala ďalej. Po tom, čo ju zbili a okradli, vraj bežala na fakultu, kde profesori zavolali záchranku a políciu.
pre kristove rany! Uz nech to zmetu zo stola, pretoze "nepamatam si" ci som telefonovala no to je uz koniec!!! Meni vypovede hore dolu...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ti madari si z nas fakt robia debilkov...to je mame akoze uverit??3krat zmenenu vypoved??proti ktorej su hmatatelne dokazy...a take zahmlievanie ze "nepametam sa ci som telefonovala"...no kesenem sipem za take dristy...hamba jej aj celej smk
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

práve som dopozeral tlačovku ministra vnútra a prezidenta policajného zboru....vyvrátili tam všetky argumenty tej hedvigy...už by sa mohla prestať zhadzovať a aspoň priznať, že s to vymyslela...možno by som jej aj odpustil...ale toto čo robí....ona fakt potrebuje psychiatra...
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

sranda bola ked sa jej na tej tlacovke opytali neprijemnu otazku tak povedala ze nevladze a ked bola lepsia otazka tag uz vladala :?
no aj kebyze ju napadli tak ok ale preco taky humbuk kolo toho? ked bola smk vo vlade a zabili D. Tupeho tak ziadny humbuk v EU a jak madari vo vlade nie su tak hned medzinarodny skandal...
to mi pripomina jak ked malemu dietatu zoberete lizatko a zacne kricat na celu ulicu
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

neviem ako vy ale ja jej neverim ani nos medzi ocami...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:ti madari si z nas fakt robia debilkov...to je mame akoze uverit??3krat zmenenu vypoved??proti ktorej su hmatatelne dokazy...a take zahmlievanie ze "nepametam sa ci som telefonovala"...no kesenem sipem za take dristy...hamba jej aj celej smk
hmmm ty asi nevies co tym madari sleduju momentalne dokonca zaluju nasu policiu za poskodzovanie HEDVIGY neviem akej....... ucelova diskreditacia a shana o znemoznenie celeho Slovenska tak to vidim ja
predstav si ze je uplna NAAAAAAAAHODA ze akurat MADAR robi vystavu o DEPORTACII MADAROV ZO SLOVENSKA niekde v europskom parlamente a vystavuje ako sme ich chudakov vyvazali do ceska na nutene prace nezda sa vam to divne?? nezda sa vam ze madari chcu navodit pocit ze ich utlacame ? a ze sme ich utlacali??? zacinaju sa hrat na chudacikov (preco prave teraz maju taku vystavu, preco prave o deportaci madarov zo Slovenska? zaujimave nie? preco im nepovedia nieco z nasich dedin ako nas tu bili? a pod. veci ktore nikoho nezaujimaju lebo MY SLOVACI sme sa s tym naucili zit ale madari nie.....)a TO sa mi nepaci mozno na zaciatku ked ju "(NE)-napadli" som si povedal ze naozaj tupci ale dnes mam pocit ze zacnem takychto madarov vyhladavat a napadat ja osobne..................
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

sak o tom vravim..ze madari z nas robi satanov..naj kuknu na seba...v cernovej vystrielali pol dediny preto ze nechceli dat svoj vlastny kostol nasilne vysvatit...ked sa dvaja slovaci v uhorsku rozpravali na ulici dostali obuskom cez hlavu ze sa nemaju co zhromazdovat...a toho je viacej..ale my nesme taky ubohy ze by sme to vytahovali furt ked nam vezmu lizatko jak madari
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja by som dal tej k*rve madarskej p*cu zasit!!! ale najprv by som z nej vymlatil info o tych co ju tym poverili...
Napísať odpoveď