prd platit nech si posedi za poskodzovanie Slovenskeho naroda!!!!!!jjhacker napísal:Staci ak jej daju celu kauzu zaplatit (expertizy, vysetrovanie a pod) a moze sa ist rovno obesit...
a bela si moze sadnut k nej!!!!!!

BRATISLAVA - Maďarská študentka z Nitry Hedviga M. trvá na svojej výpovedi, že sa stala obeťou útoku slovenských extrémistov. V rozhovore, ktorý poskytla pre dnešné vydanie istého bratislavského denníka vychádzajúceho v maďarčine, si taktiež posťažovala, že ju policajní vyšetrovatelia nútili k priznaniu, že si celý útok vymyslela.
"Vrieskali na mňa, že keď sa nepriznám, tak ma zavrú do väzenia," uviedla mladá žena v rozhovore. Vyšetrovatelia jej počas viachodinového výsluchu sľubovali, že keď sa prizná, tak "na celú udalosť zabudnú". Na políciu bola predvolaná pod zámienkou identifikácie páchateľov, ale potom sa ju šesť vyšetrovateľov snažilo donútiť k priznaniu. "Boli vyslovene hrubí a vyhrážali sa mi," uviedla.
Údajné prepadnutie maďarskej študentky vyvolalo na konci augusta značný rozruch a prispelo k ďalšiemu ochladeniu slovensko-maďarských vzťahov. Budapešť a opozičná Strana maďarskej koalície za incidentom videli vplyv prítomnosti Slovenskej národnej strany v novej vláde Roberta Fica. V utorok však minister vnútra Robert Kaliňák oznámil ukončenie ďalšieho vyšetrovania, lebo sa zistilo, že sa žiadny útok nestal. Premiér Robert Fico vzápätí označil kritiku svojej vlády za neopodstatnenú.
Hedviga v rozhovore oponovala ministrovým tvrdením, že vyšetrovanie vyvrátilo jej predchádzajúce tvrdenie a dôkazy údajného prepadnutia. "Snažila som sa na tie veci zabudnúť, ale po tom, čo spochybnili moju výpoveď, som zašla za psychológom a s jeho pomocou som sa rozpamätala na veľa podrobností," tvrdí. Spomenula si vraj aj na to, že údajní páchatelia ju počuli hovoriť po maďarsky s turistami, ktorí pri nej zastavili auto, aby sa spýtali na cestu. Prítomnosť svojej DNA na známke zase vysvetľuje tým, že obálku najprv vyhodila do koša s papierom a až neskôr, keď sa o ňu začali zaujímať policajti, ju odtiaľ vybrala. Keďže z nej známka spadla, oblizla ju a nalepila späť. "Teraz už viem, že som to nemala robiť, ale vtedy som nepredpokladala, že to zneužijú," tvrdí Hedviga.
OK, ja som len chcel vediet nazor inych. Mne osobne sa ta rana pod okom taka "jednoducha" nezda.bax napísal:p4ra...áno mohla si to vymyslieť...povedz mi kde tam vidíš nejaký opuch tváre?...ja ti poviem...nikde...jediné čo tam je sú krvavé stopy...ale odkial sa tam dostalie, keď to dievča nemalo na hlave žiadne tržné rany???....jediné čo tam je je prehriznutá pera...ale to sa mi stalo pár krát na telesnej...je jasné, že tú krv si po hlave rozotrela sama...
rana?...všakt to je len zaschnutá krv...v lekártskej správe z dunajskej stredy (asi 3-4 hodiny po incidente) je jasne napísané, že to dievča na tváry nemalo žiadne tržné rany (okrem prehryznutej pery)....škoda, že neukázali fotku, ako vyzerala po umytí tváre....p4ra napísal:OK, ja som len chcel vediet nazor inych. Mne osobne sa ta rana pod okom taka "jednoducha" nezda.
pre kristove rany! Uz nech to zmetu zo stola, pretoze "nepamatam si" ci som telefonovala no to je uz koniec!!! Meni vypovede hore dolu...pravda.sk napísal:Ako sa útok podľa Hedvigy odohral?
Hedviga M. vyhlásila, že doteraz si nemohla na celý prípad rozpamätať napriek tomu, že už 25. augusta polícia predstavila verziu prípadu podľa jej výpovede. "Psychiater mi pomohol rozpamätať sa," povedala.
Na rozdiel od pôvodnej výpovede ju páchatelia nenapadli kvôli telefonátu vedenom v maďarčine, ale pre rozhovor s dvojicou v aute s maďarskou poznávacou značkou. Pri tejto príležitosti chcela telefonicky kontaktovať kamarátku, čo nakoniec neurobila. "Trikrát som vypovedala, že som buď telefonovala, alebo s niekým hovorila. Nie som si istá, či som telefonovala," dodala.
Na základe rozhovoru so spomenutým párom ju údajne najprv slovne a neskôr fyzicky atakovala dvojica 20 až 22-ročných chlapcov. Povedala im, aby ju nechali na pokoji, že im nič nespravila.
Následne sa jej vraj obaja údajní páchatelia spýtali, kam ide. Odpovedala, že ide na skúšku.
"Nepamätám si na všetko, čo mi povedali. Kázali mi, aby som si dala dole sako, pančušky, náušnice. Potom som cítila jedno kopnutie do brucha, ma fackali, spadla som," popisovala ďalej. Po tom, čo ju zbili a okradli, vraj bežala na fakultu, kde profesori zavolali záchranku a políciu.
hmmm ty asi nevies co tym madari sleduju momentalne dokonca zaluju nasu policiu za poskodzovanie HEDVIGY neviem akej....... ucelova diskreditacia a shana o znemoznenie celeho Slovenska tak to vidim japinacolada napísal:ti madari si z nas fakt robia debilkov...to je mame akoze uverit??3krat zmenenu vypoved??proti ktorej su hmatatelne dokazy...a take zahmlievanie ze "nepametam sa ci som telefonovala"...no kesenem sipem za take dristy...hamba jej aj celej smk