Poradte mi

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Re: poradte mi s kamoskami

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

rixo napísal:a mohli by ste aj mne poradit ja som devatak a oproti v triede su dve osmacky ktore sedia rovno pri dverach.tu nejde o to ale o to ze oni sutake dost oplasene ale su vissie nez ja a poradte mi ako mam zacat?mam si vypitat cislo?
Ak som to spravne pochopil,tak chces chodit s obidvoma naraz?Alebo ich chces ako kamosky?Chod akoze si si zabudol atlas na zemepis,alebo nemas kalkulacku na fyziku.Opytaj sa ich a to je prvy zaciatok konverzacie.Potom napis co dalej :wink:
rixo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Baxxter99 napísal:Ak som to spravne pochopil,tak chces chodit s obidvoma naraz?Alebo ich chces ako kamosky?Chod akoze si si zabudol atlas na zemepis,alebo nemas kalkulacku na fyziku.Opytaj sa ich a to je prvy zaciatok konverzacie.Potom napis co dalej :wink:
JJ TO SKUSIM DAKUJEM ZA RADU LENZE TAM IDE O TO ZE NEVIEM KERU CHCEM ALE MNE BY MOZNO STACILO AJ PRIATELSTVOO A Z TOHO JA UZ DOKAZEM VYDOLOVAT MOZNO AJ SEX IKED SOM ZASRANE DECKO BY SISA DIVIL KOLKO BAB SOM UZ DONUTIL K TAKYM VECAM.NAPR.:BOLI U NAS DOMA DVE BABY-KUPAT SA V BAZENE A DONUTIL SOM ICH VYZLIECT SA V MOJEJ IZBE HH
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Baxxter99 napísal:Ak som to spravne pochopil,tak chces chodit s obidvoma naraz?Alebo ich chces ako kamosky?Chod akoze si si zabudol atlas na zemepis,alebo nemas kalkulacku na fyziku.Opytaj sa ich a to je prvy zaciatok konverzacie.Potom napis co dalej :wink:
JJ TO SKUSIM DAKUJEM ZA RADU LENZE TAM IDE O TO ZE NEVIEM KERU CHCEM ALE MNE BY MOZNO STACILO AJ PRIATELSTVOO A Z TOHO JA UZ DOKAZEM VYDOLOVAT MOZNO AJ SEX IKED SOM ZASRANE DECKO BY SISA DIVIL KOLKO BAB SOM UZ DONUTIL K TAKYM VECAM.NAPR.:BOLI U NAS DOMA DVE BABY-KUPAT SA V BAZENE A DONUTIL SOM ICH VYZLIECT SA V MOJEJ IZBE HH
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

mno neviem... ako slapku na sex dnes zozenies hocikde tak by som sa moc nad tym nepozastavoval lebo v tom nejaku logiku nenajdes... tak ale zase tiez tvoja chyba ze mas velku papulu...
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

jjhacker napísal:mno neviem... ako slapku na sex dnes zozenies hocikde tak by som sa moc nad tym nepozastavoval lebo v tom nejaku logiku nenajdes... tak ale zase tiez tvoja chyba ze mas velku papulu...
suhlasim s tebou...musis si uvedomit co vlastne ches...a to ze vsetko hovoris kamosom je tvoja chyba...asi by si sa so vsetkym nemal im zdoverovat...
Napísať odpoveď