rixo napísal:a mohli by ste aj mne poradit ja som devatak a oproti v triede su dve osmacky ktore sedia rovno pri dverach.tu nejde o to ale o to ze oni sutake dost oplasene ale su vissie nez ja a poradte mi ako mam zacat?mam si vypitat cislo?
Ak som to spravne pochopil,tak chces chodit s obidvoma naraz?Alebo ich chces ako kamosky?Chod akoze si si zabudol atlas na zemepis,alebo nemas kalkulacku na fyziku.Opytaj sa ich a to je prvy zaciatok konverzacie.Potom napis co dalej
Baxxter99 napísal:Ak som to spravne pochopil,tak chces chodit s obidvoma naraz?Alebo ich chces ako kamosky?Chod akoze si si zabudol atlas na zemepis,alebo nemas kalkulacku na fyziku.Opytaj sa ich a to je prvy zaciatok konverzacie.Potom napis co dalej
JJ TO SKUSIM DAKUJEM ZA RADU LENZE TAM IDE O TO ZE NEVIEM KERU CHCEM ALE MNE BY MOZNO STACILO AJ PRIATELSTVOO A Z TOHO JA UZ DOKAZEM VYDOLOVAT MOZNO AJ SEX IKED SOM ZASRANE DECKO BY SISA DIVIL KOLKO BAB SOM UZ DONUTIL K TAKYM VECAM.NAPR.:BOLI U NAS DOMA DVE BABY-KUPAT SA V BAZENE A DONUTIL SOM ICH VYZLIECT SA V MOJEJ IZBE HH
Baxxter99 napísal:Ak som to spravne pochopil,tak chces chodit s obidvoma naraz?Alebo ich chces ako kamosky?Chod akoze si si zabudol atlas na zemepis,alebo nemas kalkulacku na fyziku.Opytaj sa ich a to je prvy zaciatok konverzacie.Potom napis co dalej
JJ TO SKUSIM DAKUJEM ZA RADU LENZE TAM IDE O TO ZE NEVIEM KERU CHCEM ALE MNE BY MOZNO STACILO AJ PRIATELSTVOO A Z TOHO JA UZ DOKAZEM VYDOLOVAT MOZNO AJ SEX IKED SOM ZASRANE DECKO BY SISA DIVIL KOLKO BAB SOM UZ DONUTIL K TAKYM VECAM.NAPR.:BOLI U NAS DOMA DVE BABY-KUPAT SA V BAZENE A DONUTIL SOM ICH VYZLIECT SA V MOJEJ IZBE HH
mno neviem... ako slapku na sex dnes zozenies hocikde tak by som sa moc nad tym nepozastavoval lebo v tom nejaku logiku nenajdes... tak ale zase tiez tvoja chyba ze mas velku papulu...
jjhacker napísal:mno neviem... ako slapku na sex dnes zozenies hocikde tak by som sa moc nad tym nepozastavoval lebo v tom nejaku logiku nenajdes... tak ale zase tiez tvoja chyba ze mas velku papulu...
suhlasim s tebou...musis si uvedomit co vlastne ches...a to ze vsetko hovoris kamosom je tvoja chyba...asi by si sa so vsetkym nemal im zdoverovat...