Rozvod

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Playboy
Light Star
Light Star

Rozvod

Príspevok od používateľa Playboy »

Ahojte. Potreboval by som vediet vsetky detaily o rozvode rodicov. Nasi dospeli uz do tohto stadia. Cize, kam podat ziadost, co v nej uviest atd... Potom aj kolko to trvalo, ako sa riesi bytova otazka atd... Dakujem
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

No offense, ale preco to ides ty riesit za nich, ked su to dvaja dospeli ludia? Nech cokolvek zistis, ty s tym nevies spravit nic.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Skus portal.gov.sk (byvaly obcan.sk) ..je tam par tem ohladom rozvodov........

..cely cirkus sa moze tahat od niekolkych tyzdnov az niekolko rokov.. hlavne ked sa dotycni nevedia dohodnut na majetkovom vysporiadani, vyzivnom na dieta.. atd.
Playboy
Light Star
Light Star

No offense, ale keby si poznal situaciu u nas doma, tak pochopis.

brm dik skusim pozriet, myslim, ze s majetkom problem nebude (3 izbovy byt sa nejako snad vyriesi) a vyzivne netreba...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Playboy napísal:No offense, ale keby si poznal situaciu u nas doma, tak pochopis.
OK, prepac.
Playboy
Light Star
Light Star

nic sa nestalo ... :)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Jezis maria...syn sa ide robit ze je neviem co...aj tak mozes poriesit velku rit...nehaj to na rodicov...alebo daj jednemu z nich do ruky noz a nech sa pohraju...omg tieto temy su zase z tych co ma vedia nasrat...
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Martin44 napísal:Jezis maria...syn sa ide robit ze je neviem co...aj tak mozes poriesit velku rit...nehaj to na rodicov...alebo daj jednemu z nich do ruky noz a nech sa pohraju...omg tieto temy su zase z tych co ma vedia nasrat...
jezis sa spametaj, neviem ako by bolo tebe keby sa ti mala rozpadnut rodina. Obrázok
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Lord PROXI napísal:jezis sa spametaj, neviem ako by bolo tebe keby sa ti mala rozpadnut rodina. Obrázok
Martin44 je arogantni silenec. To neni len o detskych snoch o stastnej rodine. Martin44 asi nepozna ten pocit ked mu otec zbije mamu tak ze musi chodit po lekaroch a platit vysoke poplatky
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Rozvod

Príspevok od používateľa jin »

Playboy napísal:Ahojte. Potreboval by som vediet vsetky detaily o rozvode rodicov. Nasi dospeli uz do tohto stadia. Cize, kam podat ziadost, co v nej uviest atd... Potom aj kolko to trvalo, ako sa riesi bytova otazka atd... Dakujem
Drz sa chlape. Fakt t idrzim palce :smt003
to martin44:Jezis maria!! Bud trocha empaticky :censored:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

OT premazany. Pokusme sa neriesit Matka44 :smt056 na ukor predmetu temy, ludia :idea::new05:

// Playboy, pochybujem, ze ti tu bude moct niekto podat komplexne informacie ohladom rozvodu manzelstva, najma pokial ide o pripad tvojich rodicov. Nie je totiz manzelstvo ako manzelstvo (uz len napr. pokial ide o BSM- bezpodielove spoluvlastnictvo manzelov, zverenie neplnoletych deti do starostlivosti jedneho z rodicov etc.). Pokial chces vseobecne infos ohladom rozvodu manzelstva, pozri Obciansky zakonnik a Zakon o rodine (toto su dva zakladne pramene nasho prava tykajuce sa rozvodu).
Playboy
Light Star
Light Star

Martin44, ty si taky dement akeho mas v avatare. Nikdy som nikomu nic zle nezelal, ale Tebe by som zelal, aby sa Ti rodina rozpadla a potom by si konecne pochopil, ze mat za sebou rodinu, ktora je kompletna a ktora Ta podrzi je to najlepsie na svete. Ostatnym diskutujucim dakujem. By the way... s Tebou sa mali pohrat doktori, hned ako si vystrcil hlavu z .... Bezcitny dement.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

A mozem sa spytat kolko mas rokov ? podla toho sa da urcit ci nieco pri rozvode zmozes alebo nie
Playboy
Light Star
Light Star

26, moje slovo ma rovnocennu vahu voci rodicom.
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

aha, no tak to je ine, som si myslel ze si este student, a budu sa ako sudit o teba a pod.
No ale ked mas 26, ako proste mozes to brat tak ze neziju spolu, iba kazdy osobytne :)
a to ak budu mat dakych partnerou, no co uz, vydel som pripad ze zena byvala s manzelom a synom, a s nimy byval aj jej milenec, a proste v poho.
Trocha ako psycho na hlavu postavene, ale ten chalan s toho tazil :lol:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

asi by som ti poradil zajst za pravnikom, este zalezi na tom ci sa obaja chcu rozviest alebo len jeden. ak sa dohodnu tak to bude velmi rychle a bezbolestne,ak nie tak nie. porozpravaj sa s rodicmi a potom naozaj za pravnikom, ked mas 26, tak by dajaky tvoj kamarat mal byt pravnik alebo dajaky znamy.
Napísať odpoveď