Rozvod
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
jezis sa spametaj, neviem ako by bolo tebe keby sa ti mala rozpadnut rodina.Martin44 napísal:Jezis maria...syn sa ide robit ze je neviem co...aj tak mozes poriesit velku rit...nehaj to na rodicov...alebo daj jednemu z nich do ruky noz a nech sa pohraju...omg tieto temy su zase z tych co ma vedia nasrat...

-
okonenipica
Zablokovaný
-
jin
VIP
Re: Rozvod
Drz sa chlape. Fakt t idrzim palcePlayboy napísal:Ahojte. Potreboval by som vediet vsetky detaily o rozvode rodicov. Nasi dospeli uz do tohto stadia. Cize, kam podat ziadost, co v nej uviest atd... Potom aj kolko to trvalo, ako sa riesi bytova otazka atd... Dakujem
to martin44:Jezis maria!! Bud trocha empaticky
OT premazany. Pokusme sa neriesit Matka44
na ukor predmetu temy, ludia
:new05:
// Playboy, pochybujem, ze ti tu bude moct niekto podat komplexne informacie ohladom rozvodu manzelstva, najma pokial ide o pripad tvojich rodicov. Nie je totiz manzelstvo ako manzelstvo (uz len napr. pokial ide o BSM- bezpodielove spoluvlastnictvo manzelov, zverenie neplnoletych deti do starostlivosti jedneho z rodicov etc.). Pokial chces vseobecne infos ohladom rozvodu manzelstva, pozri Obciansky zakonnik a Zakon o rodine (toto su dva zakladne pramene nasho prava tykajuce sa rozvodu).
// Playboy, pochybujem, ze ti tu bude moct niekto podat komplexne informacie ohladom rozvodu manzelstva, najma pokial ide o pripad tvojich rodicov. Nie je totiz manzelstvo ako manzelstvo (uz len napr. pokial ide o BSM- bezpodielove spoluvlastnictvo manzelov, zverenie neplnoletych deti do starostlivosti jedneho z rodicov etc.). Pokial chces vseobecne infos ohladom rozvodu manzelstva, pozri Obciansky zakonnik a Zakon o rodine (toto su dva zakladne pramene nasho prava tykajuce sa rozvodu).
Martin44, ty si taky dement akeho mas v avatare. Nikdy som nikomu nic zle nezelal, ale Tebe by som zelal, aby sa Ti rodina rozpadla a potom by si konecne pochopil, ze mat za sebou rodinu, ktora je kompletna a ktora Ta podrzi je to najlepsie na svete. Ostatnym diskutujucim dakujem. By the way... s Tebou sa mali pohrat doktori, hned ako si vystrcil hlavu z .... Bezcitny dement.
-
Lord PROXI
King
aha, no tak to je ine, som si myslel ze si este student, a budu sa ako sudit o teba a pod.
No ale ked mas 26, ako proste mozes to brat tak ze neziju spolu, iba kazdy osobytne
a to ak budu mat dakych partnerou, no co uz, vydel som pripad ze zena byvala s manzelom a synom, a s nimy byval aj jej milenec, a proste v poho.
Trocha ako psycho na hlavu postavene, ale ten chalan s toho tazil
No ale ked mas 26, ako proste mozes to brat tak ze neziju spolu, iba kazdy osobytne
a to ak budu mat dakych partnerou, no co uz, vydel som pripad ze zena byvala s manzelom a synom, a s nimy byval aj jej milenec, a proste v poho.
Trocha ako psycho na hlavu postavene, ale ten chalan s toho tazil
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
asi by som ti poradil zajst za pravnikom, este zalezi na tom ci sa obaja chcu rozviest alebo len jeden. ak sa dohodnu tak to bude velmi rychle a bezbolestne,ak nie tak nie. porozpravaj sa s rodicmi a potom naozaj za pravnikom, ked mas 26, tak by dajaky tvoj kamarat mal byt pravnik alebo dajaky znamy.