Plus jeden den (bulvar)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
viper4
Novice
Novice

Plus jeden den (bulvar)

Príspevok od používateľa viper4 »

co hovorite na novy bulvarny dennik ktory vychadza od 4. septembra ???

// Zmeneny nazov temy. Tomasito
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

Ma nazov Novy bulvarny dennik ?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

nemas nahodou na mysli Plus 1 den?
vsetka bulvarna tlac su hovadiny plne komercie pre prazdne hlavy neschopne absorbovat normalne informacie
ved koho zaujima, ktora americka herecka sa s kym rozviedla, s kym zije alebo nezije, kto koho miluje alebo nemiluje a co nosia znami spevaci :?:
:arrow: moj vlastny nazor, pls nekamenovat :roll:
viper4
Novice
Novice

Príspevok od používateľa viper4 »

hej myslim ten len neviem ci sa tu moze robit reklama :?
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

myslim ze ich je viac ako dost, ale ja s tym vela nenarobim.
ps: neprekazolo by mi, keby nebol ani jeden :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

last_knight napísal:myslim ze ich je viac ako dost, ale ja s tym vela nenarobim.
ps: neprekazolo by mi, keby nebol ani jeden :D
jasné; denník "Ani jeden deň" To by bola sranda. K téme: ja si myslím že je to bulvár ako každý iný, preto som ho ešte nekúpil a neprelistoval. Ale napríklad v Plus 7 dní sa niekedy našiel aj dobrý článok, tak neviem ako je to s týmto.. možno sa mi to niekedy dostane do rúk tak to prebehnem a uvidím. Ale keď je to bulvár, je isté že kupovať to nebudem.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... vsetci uz vydavaju len bulvar ... sak tu uz neni rozumnych novin z ktorych sa dozvies nieco normalne .... z dennikov je to mozno Pravda a SME .... a z tyzdennikov mozno tak Tyzden ...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Doteraz som si myslel ze Novy Cas je bulvarny dennik, ale proti Plus 1 Den to je len slaby odvar...
Kam to spejeme? Ochvilu si asi Mojsejovci spravia vlastny dennik o sebe a tam budu pisat co robili predchadzajuci den, alebo co... :roll:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

will.i.am napísal:Doteraz som si myslel ze Novy Cas je bulvarny dennik, ale proti Plus 1 Den to je len slaby odvar...
Kam to spejeme? Ochvilu si asi Mojsejovci spravia vlastny dennik o sebe a tam budu pisat co robili predchadzajuci den, alebo co... :roll:
ale je to pravda, za prachy sa dá kupiť všetko, aj hlavný vysielací čas na Markíze, no proste všetko a to nehovorim o "obyčajnom" denniku... :roll:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

will.i.am napísal:Doteraz som si myslel ze Novy Cas je bulvarny dennik, ale proti Plus 1 Den to je len slaby odvar...
... ale ved oni z nas chcu vychovat uplnych dementov ... ved to neni normalne ked uz pre niekoho je dolezitejsie kto s kym v ktorej vile co robil , ako napriklad vyvoj udalosti tykajucich sa politiky alebo ekonomiky, alebo fakty z ktorych sa mozeme nejako poucit .... proste ludi zaujimaju dnes len kraviny .... bo su zmagoreni ... :-) .. tot my opinion ...
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Čo myslíte čo je lepšie? Plus 1 deň alebo Nový Čas? Myslím obsahovo, článkami, grafiky atď.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

.... no ten novy bulvar som este na papieri nedrzal ...ale co som videl v tv tak je to o cosi lepsie spracovanie ako pri novom case ( myslim graficky , lebo novy cas ma horsi ´´ look ´´ ako nase regionalne noviny pomaly ) :-D .... a tematicky .. obsahovo ... pocitam s tym ze to bude to iste, bo sak o com tu maju pisat ??? ... zas niesme taka zem ze by bolo co rozpisovat o nasom pseudo kulturnom diani :-) ....
Lord_3D
Addict
Addict

Patyk napísal:Čo myslíte čo je lepšie? Plus 1 deň alebo Nový Čas? Myslím obsahovo, článkami, grafiky atď.
nie je to jedno ? imho: bulvár ako bulvár a ľudi čo čitaju podobné "braky" asi grafika netrápi... :new18:

btw: asi graficky +1ďen, ale obsahovo to je jedno a to isté... ale nechápte ma zle, komu sa to páči, nech si to kľudne číta, ja tu vyjadrujem len môj "skromný" názor... :D
squanto
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa squanto »

graficky by som povedal ze novy cas ma aspon tu svoju tvar, svoj styl z obrovskym pismom a obrazkami na celu stranu, maly format atd.

plus jeden den ma na hovno kampan v mediach( pred nezvestnymi na jojke je teda fakt duchaplne ze "oproti nezvestnym mate jednu velku vyhodu, vy mozete citat plus jeden den) a ta grafika nema ziadnu tvar, farbu, nic odlisne, originalne ani nevies preco si ho mas kupit ze co tam bude :cry:
obsahom su to rovnako velke zumpy len smrdia trochu inak
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

by ma zaujímalo z čoho všetky tie bulvárne plátky žijú...však to už ani nemá kto kupovať :?
Lord_3D
Addict
Addict

bax napísal:by ma zaujímalo z čoho všetky tie bulvárne plátky žijú...však to už ani nemá kto kupovať :?
by si sa čudoval :) vieš kolko ludi to kupuje len aby si precitalo co je nove u "Mojsejovcov" ? hrooozne vela...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Lord_3D napísal:ale je to pravda, za prachy sa dá kupiť všetko, aj hlavný vysielací čas na Markíze, no proste všetko a to nehovorim o "obyčajnom" denniku... :roll:
Pokial viem, tak mojsejovci su zadlzeny po usi (za ten dom) ale aj tak to mam z jedneho z tych bulvarov, tak sa nad tym netreba vzrusovat.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

bax napísal:by ma zaujímalo z čoho všetky tie bulvárne plátky žijú...však to už ani nemá kto kupovať :?
tak zisky maju od citatelov, reklam, a skritych reklam (mam namysli tie clanky o relaciach, o tom zas kde jaky mojsej sa posral, o tom ze niaky sutaziaci v superstar sa dobre ozral a budu s toho problemy, atd...)
Lord_3D
Addict
Addict

Frikso napísal:Pokial viem, tak mojsejovci su zadlzeny po usi (za ten dom) ale aj tak to mam z jedneho z tych bulvarov, tak sa nad tym netreba vzrusovat.
a odkiaľ máš tu informáciu, však z bulváru ? :)
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Frikso napísal:Pokial viem, tak mojsejovci su zadlzeny po usi (za ten dom) ale aj tak to mam z jedneho z tych bulvarov, tak sa nad tym netreba vzrusovat.
omg, pokial viem, tak taketo informacie su fake, a sluzia len ako reklama.

:arrow: tvoja zvedavost ta donuti aby si si to pozrel a podvedome zistil co je vo veci
Napísať odpoveď