Plus jeden den (bulvar)
Plus jeden den (bulvar)
co hovorite na novy bulvarny dennik ktory vychadza od 4. septembra ???
// Zmeneny nazov temy. Tomasito
// Zmeneny nazov temy. Tomasito
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nemas nahodou na mysli Plus 1 den?
vsetka bulvarna tlac su hovadiny plne komercie pre prazdne hlavy neschopne absorbovat normalne informacie
ved koho zaujima, ktora americka herecka sa s kym rozviedla, s kym zije alebo nezije, kto koho miluje alebo nemiluje a co nosia znami spevaci
moj vlastny nazor, pls nekamenovat 
vsetka bulvarna tlac su hovadiny plne komercie pre prazdne hlavy neschopne absorbovat normalne informacie
ved koho zaujima, ktora americka herecka sa s kym rozviedla, s kym zije alebo nezije, kto koho miluje alebo nemiluje a co nosia znami spevaci
-
last_knight
Light Professional
-
audiotrack
VIP
jasné; denník "Ani jeden deň" To by bola sranda. K téme: ja si myslím že je to bulvár ako každý iný, preto som ho ešte nekúpil a neprelistoval. Ale napríklad v Plus 7 dní sa niekedy našiel aj dobrý článok, tak neviem ako je to s týmto.. možno sa mi to niekedy dostane do rúk tak to prebehnem a uvidím. Ale keď je to bulvár, je isté že kupovať to nebudem.last_knight napísal:myslim ze ich je viac ako dost, ale ja s tym vela nenarobim.
ps: neprekazolo by mi, keby nebol ani jeden
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ale je to pravda, za prachy sa dá kupiť všetko, aj hlavný vysielací čas na Markíze, no proste všetko a to nehovorim o "obyčajnom" denniku...will.i.am napísal:Doteraz som si myslel ze Novy Cas je bulvarny dennik, ale proti Plus 1 Den to je len slaby odvar...
Kam to spejeme? Ochvilu si asi Mojsejovci spravia vlastny dennik o sebe a tam budu pisat co robili predchadzajuci den, alebo co...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... ale ved oni z nas chcu vychovat uplnych dementov ... ved to neni normalne ked uz pre niekoho je dolezitejsie kto s kym v ktorej vile co robil , ako napriklad vyvoj udalosti tykajucich sa politiky alebo ekonomiky, alebo fakty z ktorych sa mozeme nejako poucit .... proste ludi zaujimaju dnes len kraviny .... bo su zmagoreni ...will.i.am napísal:Doteraz som si myslel ze Novy Cas je bulvarny dennik, ale proti Plus 1 Den to je len slaby odvar...
Kam to spejeme? Ochvilu si asi Mojsejovci spravia vlastny dennik o sebe a tam budu pisat co robili predchadzajuci den, alebo co...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
.... no ten novy bulvar som este na papieri nedrzal ...ale co som videl v tv tak je to o cosi lepsie spracovanie ako pri novom case ( myslim graficky , lebo novy cas ma horsi ´´ look ´´ ako nase regionalne noviny pomaly )
.... a tematicky .. obsahovo ... pocitam s tym ze to bude to iste, bo sak o com tu maju pisat ??? ... zas niesme taka zem ze by bolo co rozpisovat o nasom pseudo kulturnom diani
....
nie je to jedno ? imho: bulvár ako bulvár a ľudi čo čitaju podobné "braky" asi grafika netrápi...Patyk napísal:Čo myslíte čo je lepšie? Plus 1 deň alebo Nový Čas? Myslím obsahovo, článkami, grafiky atď.
btw: asi graficky +1ďen, ale obsahovo to je jedno a to isté... ale nechápte ma zle, komu sa to páči, nech si to kľudne číta, ja tu vyjadrujem len môj "skromný" názor...
graficky by som povedal ze novy cas ma aspon tu svoju tvar, svoj styl z obrovskym pismom a obrazkami na celu stranu, maly format atd.
plus jeden den ma na hovno kampan v mediach( pred nezvestnymi na jojke je teda fakt duchaplne ze "oproti nezvestnym mate jednu velku vyhodu, vy mozete citat plus jeden den) a ta grafika nema ziadnu tvar, farbu, nic odlisne, originalne ani nevies preco si ho mas kupit ze co tam bude
obsahom su to rovnako velke zumpy len smrdia trochu inak
plus jeden den ma na hovno kampan v mediach( pred nezvestnymi na jojke je teda fakt duchaplne ze "oproti nezvestnym mate jednu velku vyhodu, vy mozete citat plus jeden den) a ta grafika nema ziadnu tvar, farbu, nic odlisne, originalne ani nevies preco si ho mas kupit ze co tam bude
obsahom su to rovnako velke zumpy len smrdia trochu inak
-
okonenipica
Zablokovaný
tak zisky maju od citatelov, reklam, a skritych reklam (mam namysli tie clanky o relaciach, o tom zas kde jaky mojsej sa posral, o tom ze niaky sutaziaci v superstar sa dobre ozral a budu s toho problemy, atd...)bax napísal:by ma zaujímalo z čoho všetky tie bulvárne plátky žijú...však to už ani nemá kto kupovať
-
okonenipica
Zablokovaný
omg, pokial viem, tak taketo informacie su fake, a sluzia len ako reklama.Frikso napísal:Pokial viem, tak mojsejovci su zadlzeny po usi (za ten dom) ale aj tak to mam z jedneho z tych bulvarov, tak sa nad tym netreba vzrusovat.