Antik
-
mauec
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Antik
oplati sa mi dat ANTIK???kto to ma ? co na to kto hovori? pls co najviac ludi ktory maju antik nech sa vyjadria ako co a tak
...lebo prave rusim ten net co mam a avam si antik tak cem vediet ci sa mi to vobec oplatii...
thx
Zavisi od lokality, v ktorej byvas, ale ak si priamo z KE, tak sa nemusis bat.. za 540Sk/mes rychlost cca 2000kbps je celkom slusna.
Ma to len jeden hacik, ze ak si chces nieco velke stiahnut z Internetu (napr. DVD), musis to tahat prevazne v noci, inak Ta za urcitych podmienok obmedzia na tyzden na 192kbps..
Ale ak byvas v dobrej lokalite, tak nic nebudes musiet tahat, vsetko najdes na lokalke.
Ale ak byvas v dobrej lokalite, tak nic nebudes musiet tahat, vsetko najdes na lokalke.
-
mauec
Light Star
mnoo aj byvam v KE-okoliebrm napísal:Zavisi od lokality, v ktorej byvas, ale ak si priamo z KE, tak sa nemusis bat.. za 540Sk/mes rychlost cca 2000kbps je celkom slusna.Ma to len jeden hacik, ze ak si chces nieco velke stiahnut z Internetu (napr. DVD), musis to tahat prevazne v noci, inak Ta za urcitych podmienok obmedzia na tyzden na 192kbps..
-
mirak2
Hardcore addict
mam Antik a v KE asi nic lepsie nenajdes..
nebudem tu rozoberat prisne tajne info z uzavretej antikackej komunity, ale momentalne je taky vseliaky stav, proste nejde to uplne na 100 percent..riesi sa nieco s optikou, nieco s ftpckami, nieco s hernymi servermi, atd atd
ja som za ten rok a pol spokojny s internetom od Antiku, o zmene som neuvazoval ani neuvazujem...
budes mat chvilky kedy bude preklinat vsetkych v Antiku, ale kto take stavy nema?
nebudem tu rozoberat prisne tajne info z uzavretej antikackej komunity, ale momentalne je taky vseliaky stav, proste nejde to uplne na 100 percent..riesi sa nieco s optikou, nieco s ftpckami, nieco s hernymi servermi, atd atd
ja som za ten rok a pol spokojny s internetom od Antiku, o zmene som neuvazoval ani neuvazujem...
budes mat chvilky kedy bude preklinat vsetkych v Antiku, ale kto take stavy nema?
Kód: Vybrať všetko
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 3121.1 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 390.1 KB/sec (Kilobytov za sekundu).-
erytrocyt
VIP
Ja mám Antik a poviem ti, že nič lepšie v KE nie je. Za tú cenu, ani zďaleka. Občas vypadne, samozrejme vtedy keď ho najviac potrebuješ
ale inak je v pohode. Aj technická podpora je celkom dobrá, ak mi niečo nejde, tak to riešia až pokiaľ sa závada neodstáni. A riešia to prakticky okamžite. Mám dobré skúsenosti. A také že cez deň mám prenosovú 2 MB za sekundu ti ani nehovorím. Ale nie vždy. No mne osobne nikdy neklesne pod 900 k/s... Takže kľudne si ho daj, odporúčam 
-
mauec
Light Star
cosiiiimirak2 napísal:mam Antik a v KE asi nic lepsie nenajdes..
Kód: Vybrať všetko
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 3121.1 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 390.1 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
Vaša aktuálna rýchlosť pripojenia je:
240.40kbit/s
čo znamená, že môžete downloadovať rýchlosťou 30.05 KB/sec z Internetu.
takze asi nemam nad cim uvazovat ale jednoznacne antik vsak>?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Podla mna sa ti to neoplati, nemas tam natahanu optiku v KE - okolie, v ke okolie davaju wifi zdielane linky, nedoporucujem hlavne na ping, rychlost 1 mb pojde niekedy cez den inac 500 kbs ... v noci to dosiahne aj 2 mbmauec napísal:mnoo aj byvam v KE-okolieprisle tu antik len nedavno aaa ide o to ze dopredu mam zaplatit 1000Sk a neviem ci sa mi to oplati lebo to ide z mojich
ale kamos to ma z tej dedinky a vobec sa nestazuje ze net supuje halvne v noci..takze asi sa mi oplati co ?
... radsej si kup dotovane dsl to sa ti oplati viac imho !
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
mastermind
VIP
takze co to znamena kosice okolie. napis presne kde byvas. u nas v barci ficime na linkach od Delty. ide to jedna basen. za 440 mesacne ficim 2-4Mbity up aj down. Antik sa v barci o nieco pokusal ale nepodarilo sa mu tu nic rozbehnut.
Chcem upozornit na to, ze by si sa nemal informovat o antiku u ludi ktori sedia niekde na KVP na optike. NIKDY na tom nebudes rovnako s nejakou wifinou.
preto hovorim, napis presne kde byvas a zistime co sa ti oplati najviac.
Chcem upozornit na to, ze by si sa nemal informovat o antiku u ludi ktori sedia niekde na KVP na optike. NIKDY na tom nebudes rovnako s nejakou wifinou.
preto hovorim, napis presne kde byvas a zistime co sa ti oplati najviac.
V Baske sa urcite mozes rozlucit so slavnymi antikFTPckami, pristup mozno budes mat, ale az po polnoci a vsetky stiahnute data sa Ti budu zaratavat do trafficu, cize uz to mnou spominane obmedzenie.
Sice Baska nie je daleko od KVP, ale pochybujem, ze Ti odtial natahaju optiku..
a velke rychlosti Ti aj tak nebudu pustat, aby ste tam nezahltili wifinu, ktoru Vam tam na 99% daju.. mozno tych 200kB/s (bude to zavisiet od poctu pripojenych ludi)
Pokial chces net na bezne pouzivanie, tak myslim, nie je co riesit, Antik v pohode.. pokial si chronicky downloader, tak budes mat problemy..
Pre pripad si este prever moznosti DSL od Slovak Telekomu, ak mas menej ako 25, este stale funguje statna dotacia (udajne aj v antiku, ale tam to vraj strasne zdrziavaju a byrokratizuju)..
Sice Baska nie je daleko od KVP, ale pochybujem, ze Ti odtial natahaju optiku..
Pokial chces net na bezne pouzivanie, tak myslim, nie je co riesit, Antik v pohode.. pokial si chronicky downloader, tak budes mat problemy..
Pre pripad si este prever moznosti DSL od Slovak Telekomu, ak mas menej ako 25, este stale funguje statna dotacia (udajne aj v antiku, ale tam to vraj strasne zdrziavaju a byrokratizuju)..
-
mirak2
Hardcore addict
hm tak pisal som so spoluziakom a dam sem prepis toho najdolezitejsieho
21:46:25 eastside_boy: akoze...takto... kamosvi to ide 100 kB .... niekomu menej inym viac...ale na niektorych nezvysi
21:47:05 eastside_boy: nech skusi wimax... to je net cez pozemnu satelitnu televiziu ci co..
21:47:30 eastside_boy: ale horna hranica antiku na dedinach je 1mbit
21:47:38 eastside_boy: a garancia je 192kb
-
sombon1987
In memory