Antik

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mauec
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Antik

Príspevok od používateľa mauec »

oplati sa mi dat ANTIK???kto to ma ? co na to kto hovori? pls co najviac ludi ktory maju antik nech sa vyjadria ako co a tak :)...lebo prave rusim ten net co mam a avam si antik tak cem vediet ci sa mi to vobec oplatii... :roll: thx
Anti
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Anti »

ja mam antik a som s nim spokojny :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Zavisi od lokality, v ktorej byvas, ale ak si priamo z KE, tak sa nemusis bat.. za 540Sk/mes rychlost cca 2000kbps je celkom slusna. :) Ma to len jeden hacik, ze ak si chces nieco velke stiahnut z Internetu (napr. DVD), musis to tahat prevazne v noci, inak Ta za urcitych podmienok obmedzia na tyzden na 192kbps..

Ale ak byvas v dobrej lokalite, tak nic nebudes musiet tahat, vsetko najdes na lokalke. ;)
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Zavisi od lokality, v ktorej byvas, ale ak si priamo z KE, tak sa nemusis bat.. za 540Sk/mes rychlost cca 2000kbps je celkom slusna. :) Ma to len jeden hacik, ze ak si chces nieco velke stiahnut z Internetu (napr. DVD), musis to tahat prevazne v noci, inak Ta za urcitych podmienok obmedzia na tyzden na 192kbps..

Ale ak byvas v dobrej lokalite, tak nic nebudes musiet tahat, vsetko najdes na lokalke. ;)
mnoo aj byvam v KE-okolie :) prisle tu antik len nedavno aaa ide o to ze dopredu mam zaplatit 1000Sk a neviem ci sa mi to oplati lebo to ide z mojich :oops: ale kamos to ma z tej dedinky a vobec sa nestazuje ze net supuje halvne v noci..takze asi sa mi oplati co ? :roll:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

moj kamos ma antik a vkuse mu vypadava prosta ja by som to neodporucal
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mam Antik a v KE asi nic lepsie nenajdes..
nebudem tu rozoberat prisne tajne info z uzavretej antikackej komunity, ale momentalne je taky vseliaky stav, proste nejde to uplne na 100 percent..riesi sa nieco s optikou, nieco s ftpckami, nieco s hernymi servermi, atd atd
ja som za ten rok a pol spokojny s internetom od Antiku, o zmene som neuvazoval ani neuvazujem...
budes mat chvilky kedy bude preklinat vsetkych v Antiku, ale kto take stavy nema?

Kód: Vybrať všetko

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 3121.1 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 390.1 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ja mám Antik a poviem ti, že nič lepšie v KE nie je. Za tú cenu, ani zďaleka. Občas vypadne, samozrejme vtedy keď ho najviac potrebuješ :lol: ale inak je v pohode. Aj technická podpora je celkom dobrá, ak mi niečo nejde, tak to riešia až pokiaľ sa závada neodstáni. A riešia to prakticky okamžite. Mám dobré skúsenosti. A také že cez deň mám prenosovú 2 MB za sekundu ti ani nehovorím. Ale nie vždy. No mne osobne nikdy neklesne pod 900 k/s... Takže kľudne si ho daj, odporúčam :)
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:mam Antik a v KE asi nic lepsie nenajdes..
nebudem tu rozoberat prisne tajne info z uzavretej antikackej komunity, ale momentalne je taky vseliaky stav, proste nejde to uplne na 100 percent..riesi sa nieco s optikou, nieco s ftpckami, nieco s hernymi servermi, atd atd
ja som za ten rok a pol spokojny s internetom od Antiku, o zmene som neuvazoval ani neuvazujem...
budes mat chvilky kedy bude preklinat vsetkych v Antiku, ale kto take stavy nema?

Kód: Vybrať všetko

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 3121.1 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 390.1 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
cosiiii :D dig cches vidiet moju rychlost???
Vaša aktuálna rýchlosť pripojenia je:

240.40kbit/s

čo znamená, že môžete downloadovať rýchlosťou 30.05 KB/sec z Internetu.
takze asi nemam nad cim uvazovat ale jednoznacne antik vsak>? :oops:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

neviem aka je rychlost v KE-okolie lebo tam nie je optika, ale malo by to ist zhruba pdoobne ako mne na sidlisku
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

mauec napísal:mnoo aj byvam v KE-okolie :) prisle tu antik len nedavno aaa ide o to ze dopredu mam zaplatit 1000Sk a neviem ci sa mi to oplati lebo to ide z mojich :oops: ale kamos to ma z tej dedinky a vobec sa nestazuje ze net supuje halvne v noci..takze asi sa mi oplati co ? :roll:
Podla mna sa ti to neoplati, nemas tam natahanu optiku v KE - okolie, v ke okolie davaju wifi zdielane linky, nedoporucujem hlavne na ping, rychlost 1 mb pojde niekedy cez den inac 500 kbs ... v noci to dosiahne aj 2 mb :)

... radsej si kup dotovane dsl to sa ti oplati viac imho !
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

spoluziak byva v Malej Ide a ma DSL a ide mu tak prinajlepsom 60kB/s
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

sak jasne ked ma 512 kb/s, nech si objedna 2 mb dsl a pociti zlepsenie
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

takze co to znamena kosice okolie. napis presne kde byvas. u nas v barci ficime na linkach od Delty. ide to jedna basen. za 440 mesacne ficim 2-4Mbity up aj down. Antik sa v barci o nieco pokusal ale nepodarilo sa mu tu nic rozbehnut.
Chcem upozornit na to, ze by si sa nemal informovat o antiku u ludi ktori sedia niekde na KVP na optike. NIKDY na tom nebudes rovnako s nejakou wifinou.
preto hovorim, napis presne kde byvas a zistime co sa ti oplati najviac.
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ja som z Basky...neviem ci to niekto pozna to je pred Bukovcom. :roll:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

mauec napísal:ja som z Basky...neviem ci to niekto pozna to je pred Bukovcom. :roll:
Každý čo má IQ nad 50 a je z Ke a aspoň raz v živote bol na Bukovci musí vedieť kde je Baška.
K veci: Aký typ pripojenia vám tam idú dať ? Lebo na Bašku to nevyzerá nijak ružovo :(
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

hm noa ja som z KE, mam iq 2 a pol krat vyssie ako 50, bol som na Bukovci ale Bašku si nepamatam..
je pravda ze je rozdiel medzi mojou optikou a wifi ale aj tak si myslim ze to bude lepsie ako mas teraz
opytam sa spoluziaka, on ma Antik wifi v Seni ze ake ma rychlosti a dam vediet
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Mirak, tak aj máš IQ 2,5 krát vyššie začni si všímať svet okolo seba, a budeš vedieť napr. aj to kde je Baška :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

V Baske sa urcite mozes rozlucit so slavnymi antikFTPckami, pristup mozno budes mat, ale az po polnoci a vsetky stiahnute data sa Ti budu zaratavat do trafficu, cize uz to mnou spominane obmedzenie.

Sice Baska nie je daleko od KVP, ale pochybujem, ze Ti odtial natahaju optiku.. :roll: a velke rychlosti Ti aj tak nebudu pustat, aby ste tam nezahltili wifinu, ktoru Vam tam na 99% daju.. mozno tych 200kB/s (bude to zavisiet od poctu pripojenych ludi)

Pokial chces net na bezne pouzivanie, tak myslim, nie je co riesit, Antik v pohode.. pokial si chronicky downloader, tak budes mat problemy.. ;)

Pre pripad si este prever moznosti DSL od Slovak Telekomu, ak mas menej ako 25, este stale funguje statna dotacia (udajne aj v antiku, ale tam to vraj strasne zdrziavaju a byrokratizuju)..
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

hm tak pisal som so spoluziakom a dam sem prepis toho najdolezitejsieho
21:46:25 eastside_boy: akoze...takto... kamosvi to ide 100 kB .... niekomu menej inym viac...ale na niektorych nezvysi
21:47:05 eastside_boy: nech skusi wimax... to je net cez pozemnu satelitnu televiziu ci co..
21:47:30 eastside_boy: ale horna hranica antiku na dedinach je 1mbit
21:47:38 eastside_boy: a garancia je 192kb
sombon1987
In memory
In memory
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sombon1987 »

Ja mám ANTIK. A MODky mi to hrá celkom pekne na AMIGe 500. Samplujem až do 56KHz 8bit.
Napísať odpoveď