Plus jeden den (bulvar)
-
last_knight
Light Professional
-
Skrewdriver
Light Expert
dost vystizne si to napisal, to si myslim aj ja...Mek napísal:nemas nahodou na mysli Plus 1 den?
vsetka bulvarna tlac su hovadiny plne komercie pre prazdne hlavy neschopne absorbovat normalne informacie
ved koho zaujima, ktora americka herecka sa s kym rozviedla, s kym zije alebo nezije, kto koho miluje alebo nemiluje a co nosia znami spevaci![]()
moj vlastny nazor, pls nekamenovat
-
Dorrotka
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
mne sa najviac ratalo promo ktore robili nejake pochybne hostesky ..konkretne v bille pri pokladni ponukala ista slecna ze pri kupe dennika plus jeden den mozete dostat otvarat saris..alebo lizatko s napisom plus jeden den..alebo maly cukrik...nevedela som co z toho si mam vybrat..tak som si onen dennik radsej nekupila..
-
kukiak
Addict
Pravidelne domov kupujeme Novy Cas..aj ho kazdy den citam...ako dalsich 1 000 000+ ludi v tejto krajine. Ci su to vymyslene debiliny no..hlavne ze si nieco precitam a verte ze nie vsetko su len vymyslene novinarske kacice(politika,sport,zaujimavosti zo sveta,naha zenska so vtipom na prsach
- to urcie nie su vymyslene debiliny
. Niektori v zivote tie noviny necitali ale budu sa tu hrat na velkych odporocov bulvaru.
-
okonenipica
Zablokovaný
jj. tiez kupujeme New Time. Uz je to zvyk, a mne osobne strasne pomaha pri srani..
Ale vadi mi ze v politike davaju moznost len jednej strane, a od tej druhej napisu len jednu vetu, ktora uz straca vyznam... Ale tak to je asi vsade..
Inac na nete citam SME. Tiez som si uz zvykol, aj ked mi zacina vadit.
Vsetko je to o zvyku, neviem co sa handrkujete
Ale vadi mi ze v politike davaju moznost len jednej strane, a od tej druhej napisu len jednu vetu, ktora uz straca vyznam... Ale tak to je asi vsade..
Inac na nete citam SME. Tiez som si uz zvykol, aj ked mi zacina vadit.
Vsetko je to o zvyku, neviem co sa handrkujete
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
...sry ale nikto sa tu nevyjadril o tom zeby si redaktori a spol. v tomto denniku museli nieco vymyslat, dennik bol ohodnoteny ( v podstate odsudenykukiak napísal:Pravidelne domov kupujeme Novy Cas..aj ho kazdy den citam...ako dalsich 1 000 000+ ludi v tejto krajine. Ci su to vymyslene debiliny no..hlavne ze si nieco precitam a verte ze nie vsetko su len vymyslene novinarske kacice(politika,sport,zaujimavosti zo sveta,naha zenska so vtipom na prsach- to urcie nie su vymyslene debiliny
. Niektori v zivote tie noviny necitali ale budu sa tu hrat na velkych odporocov bulvaru.
-
kukiak
Addict
Myslis ze v inych krajinach bulvary niesu najcitanejsie ?...Tiez necitam kktiny typu Mojsej ma nove auto s pohonom 1x1nordkapp_pb napísal:...sry ale nikto sa tu nevyjadril o tom zeby si redaktori a spol. v tomto denniku museli nieco vymyslat, dennik bol ohodnoteny ( v podstate odsudeny) na zaklade toho ze sa tam pisu p*****y a ziadne clanky na normalnej urovni ... ako tebe je mozno jedno co citas ( podla toho ze si napisal ze hlavne ze nieco citam ), ale hovori to aj o urovni celeho naroda ked je v citanosti dennikov na poprednych miestach bulvarny platok .. nemyslis ?? ... tu bolo len vyjadrene ze ked uz mam denne kupovat noviny tak aby som sa dozvedel nieco zo sveta, aktuality, a nie pikosky spod deky ..
![]()
... tot all ...
K teme: Tento novy dennik som este necital, nejak sa k tomu neviem k tomu prinutit si ho ist kupit
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
v krcme kde brigadujem je neue zeitung najoblubenejssi dennik, keby sme ho nekupovali tak by nas rano zozrali. prelistuju ho za 5 minut a su spokojny.ja si ho tiez rad prelistujem. ked chcem serioznejsie informacie tak zajdem na web. co sa tyka toho noveho dennika tak to je velky skok do h...a .po grafickej stranke to vyzera ako farebny kosicky vecer, po obsahovej to je horsie nez cas. bulvar je tu na to aby ludia v tejto hektickej dobe mohli na chvilu vypnut a nemysliet.
poznam aj takych co novy cas studuju aj pol hodiny.ja za pol hodiny mam precitane cele sme.
poznam aj takych co novy cas studuju aj pol hodiny.ja za pol hodiny mam precitane cele sme.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... ked nebereme do uvahy staty typu severna korea, mongolsko a pod. tam mas pravdu ... a podla mna to neni bohvie cokukiak napísal:Myslis ze v inych krajinach bulvary niesu najcitanejsie ?...
-
kukiak
Addict
Fuha, este som sa zatial s takym clovekom nestretol, aby to bral tak vazne a mal potrebu rozpravat sa o mojsevoch atdnordkapp_pb napísal:... ked nebereme do uvahy staty typu severna korea, mongolsko a pod. tam mas pravdu ... a podla mna to neni bohvie co.... potom ked sa mas rozpravat s clovekom ktoreho nazory, argumenty, myslenie a pod. su zalozene na bulvare, tak to neni veliky pleasure
....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... mne asi nie lebo ocakavam od dennika nieco diametralne odlisne ako to co mi moze ponuknut novy cas ... proste je to viac-menej o tom zvyku, ktory tu uz spomenuty bol a o tom co cloveka zaujima a ci cita noviny vo volnom case alebo v praci atd. atd ...kukiak napísal: ...a ked sa to naucis rozlisovat bude ti aj tolko spominany novy cas pripadat ako radovy dennik.