Plus jeden den (bulvar)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
last_knight
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa last_knight »

vezmite si Novy cas. kedysi to bol mienkotvorny dennik a co je teraz? to iste s Plus 7dni a myslim ze to bude postupovat dalej a dalej
nech idu do p**e aj s ich bulvarom
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

nekupujem, nesledujem, je mi bez toho lepsie ako s tym... a okrem toho nemam chut sa furt pozerat na tu pretlstlu kravu a dlhovlaseho blondaveho debila s konskou tvarou (sry vsetkym co maju dlhe blondave vlasy)... a kedze su tam len oni 2 tak viete koho myslim
Skrewdriver
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Skrewdriver »

Mek napísal:nemas nahodou na mysli Plus 1 den?
vsetka bulvarna tlac su hovadiny plne komercie pre prazdne hlavy neschopne absorbovat normalne informacie
ved koho zaujima, ktora americka herecka sa s kym rozviedla, s kym zije alebo nezije, kto koho miluje alebo nemiluje a co nosia znami spevaci :?:
:arrow: moj vlastny nazor, pls nekamenovat :roll:
dost vystizne si to napisal, to si myslim aj ja... :D
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

Nemam peniaze na to aby som si take blbosti kupoval a pikosky sa dozviem aj z inych zdrojov. Napriklad ze si to kupi spoluziak a ja si to od neho precitam :D....viem bez toho v pohode prezit
Dorrotka
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dorrotka »

mne sa najviac ratalo promo ktore robili nejake pochybne hostesky ..konkretne v bille pri pokladni ponukala ista slecna ze pri kupe dennika plus jeden den mozete dostat otvarat saris..alebo lizatko s napisom plus jeden den..alebo maly cukrik...nevedela som co z toho si mam vybrat..tak som si onen dennik radsej nekupila..
Mark2BT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mark2BT »

Su to absolutne zbytocne noviny. Radsej si precitam SME ako tento platok.
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Ja osobne som predplatiteľ SME a v blízkej budúcnosti to neplánujem zmeniť :) Napr. včera som k nemu dostal zase VideoCD :roll:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Robbie42 napísal:Ja osobne som predplatiteľ SME a v blízkej budúcnosti to neplánujem zmeniť :) Napr. včera som k nemu dostal zase VideoCD :roll:
jj VCD v SME a SME ako take su super :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Pravidelne domov kupujeme Novy Cas..aj ho kazdy den citam...ako dalsich 1 000 000+ ludi v tejto krajine. Ci su to vymyslene debiliny no..hlavne ze si nieco precitam a verte ze nie vsetko su len vymyslene novinarske kacice(politika,sport,zaujimavosti zo sveta,naha zenska so vtipom na prsach :D - to urcie nie su vymyslene debiliny :). Niektori v zivote tie noviny necitali ale budu sa tu hrat na velkych odporocov bulvaru.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

jj. tiez kupujeme New Time. Uz je to zvyk, a mne osobne strasne pomaha pri srani..

Ale vadi mi ze v politike davaju moznost len jednej strane, a od tej druhej napisu len jednu vetu, ktora uz straca vyznam... Ale tak to je asi vsade..

Inac na nete citam SME. Tiez som si uz zvykol, aj ked mi zacina vadit.

Vsetko je to o zvyku, neviem co sa handrkujete
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

kukiak napísal:Pravidelne domov kupujeme Novy Cas..aj ho kazdy den citam...ako dalsich 1 000 000+ ludi v tejto krajine. Ci su to vymyslene debiliny no..hlavne ze si nieco precitam a verte ze nie vsetko su len vymyslene novinarske kacice(politika,sport,zaujimavosti zo sveta,naha zenska so vtipom na prsach :D - to urcie nie su vymyslene debiliny :). Niektori v zivote tie noviny necitali ale budu sa tu hrat na velkych odporocov bulvaru.
...sry ale nikto sa tu nevyjadril o tom zeby si redaktori a spol. v tomto denniku museli nieco vymyslat, dennik bol ohodnoteny ( v podstate odsudeny :-D ) na zaklade toho ze sa tam pisu p*****y a ziadne clanky na normalnej urovni ... ako tebe je mozno jedno co citas ( podla toho ze si napisal ze hlavne ze nieco citam ), ale hovori to aj o urovni celeho naroda ked je v citanosti dennikov na poprednych miestach bulvarny platok .. nemyslis ?? ... tu bolo len vyjadrene ze ked uz mam denne kupovat noviny tak aby som sa dozvedel nieco zo sveta, aktuality, a nie pikosky spod deky .. :-) :-) ... tot all ...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

okonenipica napísal:jj. tiez kupujeme New Time. Uz je to zvyk, a mne osobne strasne pomaha pri srani..
su tam take pixoviny že sa z toho až posereš, čo ? :D
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

nemam rad bulvarne denniky/tyždenniky. Radšej dam prednost niečomu nebulvarnemu 8)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

No jediné čo sa na to dá povedat hrúza.Ked som išiel na autobuse tak nejaká žena ho čítala tak som si pozrel čo to tam je.No tak ja by som sa to normálne hanbil čítat na verejnosti...Noazaj Nový čas oproti tomu parádny denník.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:...sry ale nikto sa tu nevyjadril o tom zeby si redaktori a spol. v tomto denniku museli nieco vymyslat, dennik bol ohodnoteny ( v podstate odsudeny :-D ) na zaklade toho ze sa tam pisu p*****y a ziadne clanky na normalnej urovni ... ako tebe je mozno jedno co citas ( podla toho ze si napisal ze hlavne ze nieco citam ), ale hovori to aj o urovni celeho naroda ked je v citanosti dennikov na poprednych miestach bulvarny platok .. nemyslis ?? ... tu bolo len vyjadrene ze ked uz mam denne kupovat noviny tak aby som sa dozvedel nieco zo sveta, aktuality, a nie pikosky spod deky .. :-) :-) ... tot all ...
Myslis ze v inych krajinach bulvary niesu najcitanejsie ?...Tiez necitam kktiny typu Mojsej ma nove auto s pohonom 1x1 :P. ALe najdes tam info z poltiky aj zo sveta, z domacej sceny...Cely novy cas nie je len o pikoskach z pod deky ako si napisal :). Citam ho 6 rokov den co den a je to uz zvyk :). Pridem domov, lahnem na gauc a citam novy cas.

K teme: Tento novy dennik som este necital, nejak sa k tomu neviem k tomu prinutit si ho ist kupit :). AKo vravim som nauceny na New Time.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Dnes otec doniesol Starý Čas a tam na titulke pišu: Maziková si zlomila nohu :lol: :aasmile29:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

v krcme kde brigadujem je neue zeitung najoblubenejssi dennik, keby sme ho nekupovali tak by nas rano zozrali. prelistuju ho za 5 minut a su spokojny.ja si ho tiez rad prelistujem. ked chcem serioznejsie informacie tak zajdem na web. co sa tyka toho noveho dennika tak to je velky skok do h...a .po grafickej stranke to vyzera ako farebny kosicky vecer, po obsahovej to je horsie nez cas. bulvar je tu na to aby ludia v tejto hektickej dobe mohli na chvilu vypnut a nemysliet.
poznam aj takych co novy cas studuju aj pol hodiny.ja za pol hodiny mam precitane cele sme.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:Myslis ze v inych krajinach bulvary niesu najcitanejsie ?...
... ked nebereme do uvahy staty typu severna korea, mongolsko a pod. tam mas pravdu ... a podla mna to neni bohvie co :) .... potom ked sa mas rozpravat s clovekom ktoreho nazory, argumenty, myslenie a pod. su zalozene na bulvare, tak to neni veliky pleasure :-) ....
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:... ked nebereme do uvahy staty typu severna korea, mongolsko a pod. tam mas pravdu ... a podla mna to neni bohvie co :) .... potom ked sa mas rozpravat s clovekom ktoreho nazory, argumenty, myslenie a pod. su zalozene na bulvare, tak to neni veliky pleasure :-) ....
Fuha, este som sa zatial s takym clovekom nestretol, aby to bral tak vazne a mal potrebu rozpravat sa o mojsevoch atd :P...no ale ak by som ho stretol, nakopal by som ho do riti aj s norikou :P. Je len na danom cloveku co si z toho clanku zobere. Usudi co pravda je a co nie je...a ked sa to naucis rozlisovat bude ti aj tolko spominany novy cas pripadat ako radovy dennik :).
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal: ...a ked sa to naucis rozlisovat bude ti aj tolko spominany novy cas pripadat ako radovy dennik :).
... mne asi nie lebo ocakavam od dennika nieco diametralne odlisne ako to co mi moze ponuknut novy cas ... proste je to viac-menej o tom zvyku, ktory tu uz spomenuty bol a o tom co cloveka zaujima a ci cita noviny vo volnom case alebo v praci atd. atd ... :-) ....
Napísať odpoveď