Ako prist co najrychlejsie ku prachom?
-
dudinko
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja ked som isiel zarabat na notebook tak som
si nasiel brigadu u mojho otca na benzinke.
Isiel som umyvat okna, nebola to vobec namavaha robotota.
Za 1 umytie som dostal cca. 20 Sk a za den som mal okolo 650 SK co
bolo podla mna dost. Zarobil som si okolo 3500 Sk za vsetky dni
a notebook som si aj tak nekupil. Dostanem ho na Vianoce.
Takze ti co nemate radi moc namahavu robotu tak sa popytajte na neakych benzinkach. Samozrejme ze za to budu pytat neaku dan ale
ja som to mal zdarma kedze tu pumpu vlastni moj otec.
si nasiel brigadu u mojho otca na benzinke.
Isiel som umyvat okna, nebola to vobec namavaha robotota.
Za 1 umytie som dostal cca. 20 Sk a za den som mal okolo 650 SK co
bolo podla mna dost. Zarobil som si okolo 3500 Sk za vsetky dni
a notebook som si aj tak nekupil. Dostanem ho na Vianoce.
Takze ti co nemate radi moc namahavu robotu tak sa popytajte na neakych benzinkach. Samozrejme ze za to budu pytat neaku dan ale
ja som to mal zdarma kedze tu pumpu vlastni moj otec.
Nedavno som cital v Avize, ze darujem 5ton zelezneho odpadu. Podmienka: Vycistit mi od toho dvor, som invalidskenner napísal:heh tu v snv sme objavili 2ks stare motory z vlaku.. to bolo mediiiiii normalne cely majland... len ket sme to celi s kamosom rozobrat a odviezt tak uz tam neboli
-
miki690
Medium Professional
ale zber zeleza je dost na howno robota ....
1. treba to zhanat
2. treba riadne makat
3. treba to mat ako dopravit
a ked sa to tak vezme ze dobre zarobis len ak mas stastie tak to nieje boh vie co ... lepsie nejaka manualna robota po 60 na hodinu a ked robis 8 hodin denne 22 dni do mesiaca a stravu, oblecenie a "ubytovanie" ti cvakaju fotrovci tak celkom slusne zarobis
1. treba to zhanat
2. treba riadne makat
3. treba to mat ako dopravit
a ked sa to tak vezme ze dobre zarobis len ak mas stastie tak to nieje boh vie co ... lepsie nejaka manualna robota po 60 na hodinu a ked robis 8 hodin denne 22 dni do mesiaca a stravu, oblecenie a "ubytovanie" ti cvakaju fotrovci tak celkom slusne zarobis
-
last_knight
Light Professional
sarner napísal:Aj Ja si myslim... no ale inak ako ma zarobit 14-rocny chalan ? (niezeby som kradol) !!!:D
Ja mam 14 a mesačný príjem okolo 1800 sk
//Pisal pod mojim menom bracho, už zatrhnuté!
Hmm, ak ma byt 18 Sk/hod. sposob ako prist co najrychlejsie ku prachom (vid. predmet diskusie), prajem vela trpezlivosti13 napísal:No ja som bol traťový komisár na motokrose a za 11 hodín strateného času mi dali 200Sk. 5 hodín mi hučali pri hlave motorky, ale v podstate som absolutne nič nerobil, dali mi najest a napit zadarmo.Len skoda ze som musel zabit cely den, kebyze len tych 5 hodin tak je to v pohode.
Sice si prisiel k "prachom", ale neprisiel si predtym o rozum?13 napísal:No ja som bol traťový komisár na motokrose a za 11 hodín strateného času mi dali 200Sk. 5 hodín mi hučali pri hlave motorky, ale v podstate som absolutne nič nerobil, dali mi najest a napit zadarmo.Len skoda ze som musel zabit cely den, kebyze len tych 5 hodin tak je to v pohode.
Nic v zlom, ale 18,-Sk/h ....
-
Digital
Guru
Robil som tratoveho komisara na motokarach mal som 3 kila na den + jedlo + ubytovanie + chlastkinjeril napísal:Sice si prisiel k "prachom", ale neprisiel si predtym o rozum?![]()
Nic v zlom, ale 18,-Sk/h ....
to je vse ku komisarom
Tak to si nebol pre nich tratovy komisar, ale stratovy komisarDigital napísal:Robil som tratoveho komisara na motokarach mal som 3 kila na den + jedlo + ubytovanie + chlasttiez som si moc nezarobil ale prepil som viac nez som dostal a pozeral som sa na sport ktory som robil bavilo ma to
Potom som robil trataka na hungaroringu tam som dostal 1000 Forintov za hodinu + jedlo + ubytovanie + chlast
![]()
to je vse ku komisarom