ČeskoSlovenská vzájomnost
i ked moj ujo je cech a takeho dobreho cloveka ako je on by som musel hladat nemam ich velmi v laske
dovodom mojej , nazvem to malickej nenavisti je pravdepodobne moj pracovny pobyt v CR kde som zazil uplny odpor a automaticku nadradenost nad nasim narodom...
Druhym mojim dovodom, za ktory by som sa mohol aj hanbit
je stale neuspesne ucinkovanie nasich sportovcov proti reprezentacii ceska
dovodom mojej , nazvem to malickej nenavisti je pravdepodobne moj pracovny pobyt v CR kde som zazil uplny odpor a automaticku nadradenost nad nasim narodom...
Druhym mojim dovodom, za ktory by som sa mohol aj hanbit
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
To mas pravdu.Cez ICQ som sa spoznal s jednou v pohode Ceskou a ona mi odpoveda troma vetami.A k teme.Ved sme boli kedysi jeden spolocny stat!Ja ich mam osobne rad...okonenipica napísal:No rozdieli medzi Slovakma a Cechunma su. Si mozte vsimnut, ked idete vlakom do ciech. Je velky rozdiel ked je vlak este plny slovakov, ale jak uz je plny cechov, tak to uz je uplne inac![]()
A inac mi je lepsie na fore kde su sami cesi ako slovaci... Cesi su viac ukecanejsi a tak...
No tak minule som bol taky zaskoceny, na jednom nemenovanom warez fore kde som sa ako tak usadil raz prisiel robit reklamu nejaky cech ako nic v poho zmazalo sa vsetko a isiel som na to jeho forum a napisal ze nech sa radsej nezdrzuje na nasom fore.... a on zacal pixovat bez nicoho na slvakov! pridalo sa k nemu pomaly cele forum , tak to islo par dni , medzi jeho linkami som nasiel aj svoje uploady co ma najviac dojalo
kedze bol admin tak uz som mal strasne nervy... a stalo sa to co sa nemalo stat s kamosom sme si sadli ze mu to ideme hacnut. Sme len xceli tipnut par hesiel ze ci nahodou uhadneme a stalo sa mal pass svoej telefonne cislo
hmm tak najprv sme zmazali vsetko co bolo nase a potom vsetko ostatne! Behom piatych minut prisiel o cele forum ba dokonca tak sa ospravedlnoval....
Moj nazor k cechom .... kladny!!!
Moj nazor k cechom .... kladny!!!
robil som animatora na jednom tabore pre decka a som mal kolegu cecha...bol to v poho chalan a sme si aj rozumeli...po par dnoch ma napadlo ze neviem odkial je, som sa opytal a odpoved bola ze z Prahy...no ma to zaskocilo lebo vsak vieme ake reci su o "prazakoch", aspon som si uvedomil ze to neplati na kazdeho...ale Moravaci su super...zopar ich poznam