ČeskoSlovenská vzájomnost

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Máte radi Čechov?

áno
35
47%
nie
12
16%
mám neutrálny postoj
28
37%

Celkom hlasov: 75

halfend
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa halfend »

Ja sem sice cech ale sem s SK v pohode, dokonce ich mam obcas radsi ak cehov... Protoze se v cechach najdu velke svine. :(
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

i ked moj ujo je cech a takeho dobreho cloveka ako je on by som musel hladat nemam ich velmi v laske
dovodom mojej , nazvem to malickej nenavisti je pravdepodobne moj pracovny pobyt v CR kde som zazil uplny odpor a automaticku nadradenost nad nasim narodom...

Druhym mojim dovodom, za ktory by som sa mohol aj hanbit :) je stale neuspesne ucinkovanie nasich sportovcov proti reprezentacii ceska
Sparrow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sparrow »

halfend napísal:Ja sem sice cech ale sem s SK v pohode, dokonce ich mam obcas radsi ak cehov... Protoze se v cechach najdu velke svine. :(
bohuzial velke swine su nielen v Cechach ci na Slovensku, ale po celom svete :|
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

jednotlivci su v pohode a vychadzam s nimi dobre, Cesky narod ako taky vyslovene neznasam.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

No rozdieli medzi Slovakma a Cechunma su. Si mozte vsimnut, ked idete vlakom do ciech. Je velky rozdiel ked je vlak este plny slovakov, ale jak uz je plny cechov, tak to uz je uplne inac :lol:

A inac mi je lepsie na fore kde su sami cesi ako slovaci... Cesi su viac ukecanejsi a tak...
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

okonenipica napísal:No rozdieli medzi Slovakma a Cechunma su. Si mozte vsimnut, ked idete vlakom do ciech. Je velky rozdiel ked je vlak este plny slovakov, ale jak uz je plny cechov, tak to uz je uplne inac :lol:

A inac mi je lepsie na fore kde su sami cesi ako slovaci... Cesi su viac ukecanejsi a tak...
To mas pravdu.Cez ICQ som sa spoznal s jednou v pohode Ceskou a ona mi odpoveda troma vetami.A k teme.Ved sme boli kedysi jeden spolocny stat!Ja ich mam osobne rad...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

No tak minule som bol taky zaskoceny, na jednom nemenovanom warez fore kde som sa ako tak usadil raz prisiel robit reklamu nejaky cech ako nic v poho zmazalo sa vsetko a isiel som na to jeho forum a napisal ze nech sa radsej nezdrzuje na nasom fore.... a on zacal pixovat bez nicoho na slvakov! pridalo sa k nemu pomaly cele forum , tak to islo par dni , medzi jeho linkami som nasiel aj svoje uploady co ma najviac dojalo :D kedze bol admin tak uz som mal strasne nervy... a stalo sa to co sa nemalo stat s kamosom sme si sadli ze mu to ideme hacnut. Sme len xceli tipnut par hesiel ze ci nahodou uhadneme a stalo sa mal pass svoej telefonne cislo :D hmm tak najprv sme zmazali vsetko co bolo nase a potom vsetko ostatne! Behom piatych minut prisiel o cele forum ba dokonca tak sa ospravedlnoval....

Moj nazor k cechom .... kladny!!! :wink:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

jedno písmeno z môjho priezviska: ů.to hovorí za všetko. ale ja nemusím chodiť pre príklad ďaleko. mám tam pomerne veľkú časť rodiny, ale aj v nej mám niektorých radšej ako ten zbytok.
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

robil som animatora na jednom tabore pre decka a som mal kolegu cecha...bol to v poho chalan a sme si aj rozumeli...po par dnoch ma napadlo ze neviem odkial je, som sa opytal a odpoved bola ze z Prahy...no ma to zaskocilo lebo vsak vieme ake reci su o "prazakoch", aspon som si uvedomil ze to neplati na kazdeho...ale Moravaci su super...zopar ich poznam :D
Napísať odpoveď