Problem (bez snahy)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problem (bez snahy)

Príspevok od používateľa Emerger »

No ja mam taky (problem) vrta mi to hlavou, spoznal som holkurozpravali sme sa potom sme sa isli prejst ale nic sa nestalo medzi nami...nikto sa tak ani nesnazil aby sa daco stalo. Tak chcem vediet ci to ma zmysel jej pisat napr. ci sa este nestretneme...hm ? Alebo ako by som to mal riesit...nepisat jej vobec alebo co... Za rady vopred dakujem...ale poprosim aby mi do tejto temy nepisali srandicky a neviem co...dik :?
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Pokial mas pocit, ze ta to dievca niecim zaujalo, ze by si ju chcel znovu vidiet, tak by som ti urcite odporucala ju znovu kontaktovat. A najma, ked vies ako-tak usudit, aky mala ona pocit z toho vasho prveho stretnutia.
A tiez - este sa medzi vami nic nestalo, takze je to cele nevinne, a ved nie je nic na tom sa stretnut ako dvaja kamarati. :) A keby aj nesuhlasila, tak aspon vies, ze zrejme si na tom prvom stretku na nu dobry dojem neurobil, a vies, ze to nema cenu. Takze zvaz sam. Drzim palce.
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

No ide o to ze ma velmi zaujala, musim od vcera na nu mysliet. Ale zase ked jej napisem tak kde ju mam pozvat...nechcem aby sa medzi nami zase nic nestalo...potrebujem dako prelomit lady, ak mi rozumies, ale neviem ako, myslim si ze ona by aj chcela a dobre sme si pokecali vcera.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ked na nu musis stale mysliet, tak je to jednoznacne - musite sa stretnut znova! Zavolaj ju niekam von, len tak sa prejst, chvilku pokecate, potom mozete skocit na drink alebo tak. Alebo chodte do kina+prechadzku. Aj v opacnom poradi. Este sa nepoznate, takze tem na rozhovor bude az az.
Urcite sa jej ozvi!

a cim viac sa budete spoznavat, tym blizsie budes k tomu "lamaniu ladov". kazdopadne, ked s nou pobudnes nejaku chvilku, tak urcite budes vediet odhadnut, ci a kedy ju pobozkat. :)

//audiotrack: nabudúce si edituj príspevky
Death 69
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Death 69 »

Clovece a ked sa budes stou babou stretavat nezabudni byt vtipny je to dolezite lebo baba sa stebou nesmie nudit ale nebud prehnane za kazdu cenu vtipny lebo sa moze stat ze sa strapnis, a to by nebol bod k dobru. Budem drzat palec nech sa ti podari lebo mne sa v tomto dlhodobo lepi smola na päty :?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

podla mna neni nenormalne ked sa na prvom "rande" s hokou hned nekurvis.takze ked myslis ze stoji za to brnkni jej..
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

podla mna to moze byt aj v tom ze ona (a teda zrejme aj ty) ste trochu hanblivi a cakate ze nejaky signal ale bo volaco take da ten druhy a to je potom problem... navrhoval by som aby si ju skusil normalne zavolat este von a aby si jej nieco naznacil pripadne nieco sam skusil zacat a potom uvidis :)
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

gl chalan ale to kino drink proste co dala zuzkazuzka by som rozhodne skusil :)
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

suhlasim s predoslimi nazormi.
ak si myslis ze ta baba stoji za to (snahu, mozne sklamanie), tak chod do toho. skus jej napisat, alebo zavolat (bolo mi vtedy s tebou fajn, a bol by som rad keby sme sa este mohli stretnut, alebo nieco v tom zmysle), pozvat ju niekam von, alebo ak sa deje nieco zaujimave u vas (akcia) tak na nu, uvolnit sa a ak je ti s nou fajn, tak sa rozbehnes a ona tiez
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

last_knight napísal:suhlasim s predoslimi nazormi.
ak si myslis ze ta baba stoji za to (snahu, mozne sklamanie), tak chod do toho. skus jej napisat, alebo zavolat (bolo mi vtedy s tebou fajn, a bol by som rad keby sme sa este mohli stretnut, alebo nieco v tom zmysle), pozvat ju niekam von, alebo ak sa deje nieco zaujimave u vas (akcia) tak na nu, uvolnit sa a ak je ti s nou fajn, tak sa rozbehnes a ona tiez
No dakujem tak ja to skusim...potom Vam napisem ze ako to skoncilo :?
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

Emerger napísal:No dakujem tak ja to skusim...potom Vam napisem ze ako to skoncilo :?
Dopadne to dobre len odvaha nic viac :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

moj nazor, a nieco uz za sebou mam, je ze ludia VELMI PODCENUJU NEVERBALNU komunikaciu. gesta, mimiku, dotyky, postavenie tela atd atd... pred par rokmi som si toto zacal velmi vsimat, a teraz som uz da sa povedat "majster":)
velmi jednoduchy priklad - ked sedite vedle seba, staci si pozriet ktorym smerom je natocena, hlavne nohy, chodidla. Pokial to nie je jasne, zmente vy polohu tela, posunte sa a uvidite ci Vas bude mimovolne nasledovat.
Ako som uz spominal, "nahodne" dotyky. Ked prechadzate dverami, samozrejme podrzat a potom akokeby mimovolne chytit na chvilocku nad pasom, alebo ked jej nieco chcete ukazat jemne pohladit po ramene atd atd.. moznosti su miliony. potom uz len staci pozret na jej tvar, bez slov, a po chvile treningu budete velmi jasne vidiet co si mysli.
malokto dokaze udrzat Poker Face, tvar a vyraz oci hovoria jasne..

A dalsia samostatna kapitola su bozky, ako, kedy, aky typ, ako si pri nich pomoct rukami atd atd. Keby bol zaujem, zalozte niekto temu, budem prispievat.
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:moj nazor, a nieco uz za sebou mam, je ze ludia VELMI PODCENUJU NEVERBALNU komunikaciu. gesta, mimiku, dotyky, postavenie tela atd atd... pred par rokmi som si toto zacal velmi vsimat, a teraz som uz da sa povedat "majster":)
velmi jednoduchy priklad - ked sedite vedle seba, staci si pozriet ktorym smerom je natocena, hlavne nohy, chodidla. Pokial to nie je jasne, zmente vy polohu tela, posunte sa a uvidite ci Vas bude mimovolne nasledovat.
Ako som uz spominal, "nahodne" dotyky. Ked prechadzate dverami, samozrejme podrzat a potom akokeby mimovolne chytit na chvilocku nad pasom, alebo ked jej nieco chcete ukazat jemne pohladit po ramene atd atd.. moznosti su miliony. potom uz len staci pozret na jej tvar, bez slov, a po chvile treningu budete velmi jasne vidiet co si mysli.
malokto dokaze udrzat Poker Face, tvar a vyraz oci hovoria jasne..

A dalsia samostatna kapitola su bozky, ako, kedy, aky typ, ako si pri nich pomoct rukami atd atd. Keby bol zaujem, zalozte niekto temu, budem prispievat.
No mna by zaujimalo ako si predstavujes tie pohyby ruk pri bozkoch... :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

nie pohyby, ale ako si nimi pomoct:) to je rozdiel:) nebudes mavat na dostavnik pri tom:)
ale kde ju chytit, kde pohladit, napr pohrat sa s vlasmi a pod:)
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:nie pohyby, ale ako si nimi pomoct:) to je rozdiel:) nebudes mavat na dostavnik pri tom:)
ale kde ju chytit, kde pohladit, napr pohrat sa s vlasmi a pod:)
Vsak samorejme...no tak sa ukaz casanova povedz par trikov :wink:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

uz som podstatu naznacil, nechat viac priestu telu, gestam ako reci. zeny su velmi vnimave, ovela viac na taketo veci ako muzi a hned ako to pochopite, vyhrali ste.
naucit sa system a vyuzit ho. plati to vzdy a vsade.
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

A zistil si si, ci nema chalana? Ale kedze s nou chces nieco mat, tak si si to asi zistil. No nic, normalne ju zavolaj niekam von. Chodievajte spolu von castejsie a snaz sa, aby jej s tebou bolo prijemne. Ja som tak zacinal so svojou priatelkou.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

enter00 napísal:uz som podstatu naznacil, nechat viac priestu telu, gestam ako reci. zeny su velmi vnimave, ovela viac na taketo veci ako muzi a hned ako to pochopite, vyhrali ste.
naucit sa system a vyuzit ho. plati to vzdy a vsade.
tak tak,... musim suhlasit, sam som neuveril dokial som nezazil :)
to samozrejme neplati len pri bozkoch ale u celeho spravania sa k jemnejsiemu pohlaviu :) skuste menej hovorit a viac konat,...
samozrejme hranicu objavite len by sami :)

2enter00:dnes dávaš :D
.:Toxic:.
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa .:Toxic:. »

jj enter00 dobre hovori, hlavne s tymi dotykmi vlasov.. :wink:
inak mozes skusit chytit to dievca pri prechadzke (nejakym romantickym miestom) iniciativne za ruku, ak jej to nebude vadit si na dobrej ceste, ak sa ohradi tak vies ze asi nic z toho.. alebo ze este nenastal ten spravny cas a ty si to pos*al.. :lol:
Napísať odpoveď