Problem (bez snahy)
Problem (bez snahy)
No ja mam taky (problem) vrta mi to hlavou, spoznal som holkurozpravali sme sa potom sme sa isli prejst ale nic sa nestalo medzi nami...nikto sa tak ani nesnazil aby sa daco stalo. Tak chcem vediet ci to ma zmysel jej pisat napr. ci sa este nestretneme...hm ? Alebo ako by som to mal riesit...nepisat jej vobec alebo co... Za rady vopred dakujem...ale poprosim aby mi do tejto temy nepisali srandicky a neviem co...dik 
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Pokial mas pocit, ze ta to dievca niecim zaujalo, ze by si ju chcel znovu vidiet, tak by som ti urcite odporucala ju znovu kontaktovat. A najma, ked vies ako-tak usudit, aky mala ona pocit z toho vasho prveho stretnutia.
A tiez - este sa medzi vami nic nestalo, takze je to cele nevinne, a ved nie je nic na tom sa stretnut ako dvaja kamarati.
A keby aj nesuhlasila, tak aspon vies, ze zrejme si na tom prvom stretku na nu dobry dojem neurobil, a vies, ze to nema cenu. Takze zvaz sam. Drzim palce.
A tiez - este sa medzi vami nic nestalo, takze je to cele nevinne, a ved nie je nic na tom sa stretnut ako dvaja kamarati.
-
zuzkazuzka
VIP
Ked na nu musis stale mysliet, tak je to jednoznacne - musite sa stretnut znova! Zavolaj ju niekam von, len tak sa prejst, chvilku pokecate, potom mozete skocit na drink alebo tak. Alebo chodte do kina+prechadzku. Aj v opacnom poradi. Este sa nepoznate, takze tem na rozhovor bude az az.
Urcite sa jej ozvi!
a cim viac sa budete spoznavat, tym blizsie budes k tomu "lamaniu ladov". kazdopadne, ked s nou pobudnes nejaku chvilku, tak urcite budes vediet odhadnut, ci a kedy ju pobozkat.
//audiotrack: nabudúce si edituj príspevky
Urcite sa jej ozvi!
a cim viac sa budete spoznavat, tym blizsie budes k tomu "lamaniu ladov". kazdopadne, ked s nou pobudnes nejaku chvilku, tak urcite budes vediet odhadnut, ci a kedy ju pobozkat.
//audiotrack: nabudúce si edituj príspevky
-
pinacolada
Guru wannabe
-
last_knight
Light Professional
suhlasim s predoslimi nazormi.
ak si myslis ze ta baba stoji za to (snahu, mozne sklamanie), tak chod do toho. skus jej napisat, alebo zavolat (bolo mi vtedy s tebou fajn, a bol by som rad keby sme sa este mohli stretnut, alebo nieco v tom zmysle), pozvat ju niekam von, alebo ak sa deje nieco zaujimave u vas (akcia) tak na nu, uvolnit sa a ak je ti s nou fajn, tak sa rozbehnes a ona tiez
ak si myslis ze ta baba stoji za to (snahu, mozne sklamanie), tak chod do toho. skus jej napisat, alebo zavolat (bolo mi vtedy s tebou fajn, a bol by som rad keby sme sa este mohli stretnut, alebo nieco v tom zmysle), pozvat ju niekam von, alebo ak sa deje nieco zaujimave u vas (akcia) tak na nu, uvolnit sa a ak je ti s nou fajn, tak sa rozbehnes a ona tiez
No dakujem tak ja to skusim...potom Vam napisem ze ako to skoncilolast_knight napísal:suhlasim s predoslimi nazormi.
moj nazor, a nieco uz za sebou mam, je ze ludia VELMI PODCENUJU NEVERBALNU komunikaciu. gesta, mimiku, dotyky, postavenie tela atd atd... pred par rokmi som si toto zacal velmi vsimat, a teraz som uz da sa povedat "majster":)
velmi jednoduchy priklad - ked sedite vedle seba, staci si pozriet ktorym smerom je natocena, hlavne nohy, chodidla. Pokial to nie je jasne, zmente vy polohu tela, posunte sa a uvidite ci Vas bude mimovolne nasledovat.
Ako som uz spominal, "nahodne" dotyky. Ked prechadzate dverami, samozrejme podrzat a potom akokeby mimovolne chytit na chvilocku nad pasom, alebo ked jej nieco chcete ukazat jemne pohladit po ramene atd atd.. moznosti su miliony. potom uz len staci pozret na jej tvar, bez slov, a po chvile treningu budete velmi jasne vidiet co si mysli.
malokto dokaze udrzat Poker Face, tvar a vyraz oci hovoria jasne..
A dalsia samostatna kapitola su bozky, ako, kedy, aky typ, ako si pri nich pomoct rukami atd atd. Keby bol zaujem, zalozte niekto temu, budem prispievat.
velmi jednoduchy priklad - ked sedite vedle seba, staci si pozriet ktorym smerom je natocena, hlavne nohy, chodidla. Pokial to nie je jasne, zmente vy polohu tela, posunte sa a uvidite ci Vas bude mimovolne nasledovat.
Ako som uz spominal, "nahodne" dotyky. Ked prechadzate dverami, samozrejme podrzat a potom akokeby mimovolne chytit na chvilocku nad pasom, alebo ked jej nieco chcete ukazat jemne pohladit po ramene atd atd.. moznosti su miliony. potom uz len staci pozret na jej tvar, bez slov, a po chvile treningu budete velmi jasne vidiet co si mysli.
A dalsia samostatna kapitola su bozky, ako, kedy, aky typ, ako si pri nich pomoct rukami atd atd. Keby bol zaujem, zalozte niekto temu, budem prispievat.
No mna by zaujimalo ako si predstavujes tie pohyby ruk pri bozkoch...enter00 napísal:moj nazor, a nieco uz za sebou mam, je ze ludia VELMI PODCENUJU NEVERBALNU komunikaciu. gesta, mimiku, dotyky, postavenie tela atd atd... pred par rokmi som si toto zacal velmi vsimat, a teraz som uz da sa povedat "majster":)
-
Traktorista
Guru
tak tak,... musim suhlasit, sam som neuveril dokial som nezazilenter00 napísal:uz som podstatu naznacil, nechat viac priestu telu, gestam ako reci. zeny su velmi vnimave, ovela viac na taketo veci ako muzi a hned ako to pochopite, vyhrali ste.
naucit sa system a vyuzit ho. plati to vzdy a vsade.
to samozrejme neplati len pri bozkoch ale u celeho spravania sa k jemnejsiemu pohlaviu
samozrejme hranicu objavite len by sami
2enter00:dnes dávaš
jj enter00 dobre hovori, hlavne s tymi dotykmi vlasov..
inak mozes skusit chytit to dievca pri prechadzke (nejakym romantickym miestom) iniciativne za ruku, ak jej to nebude vadit si na dobrej ceste, ak sa ohradi tak vies ze asi nic z toho.. alebo ze este nenastal ten spravny cas a ty si to pos*al..
inak mozes skusit chytit to dievca pri prechadzke (nejakym romantickym miestom) iniciativne za ruku, ak jej to nebude vadit si na dobrej ceste, ak sa ohradi tak vies ze asi nic z toho.. alebo ze este nenastal ten spravny cas a ty si to pos*al..