Ak tu už ten link je tak potom nič inak je to pekne ťažké drift a nahánačka niečo ako pes a mačkaa štartuje sa najprv ide on čiže váš oponent a vy ho musíte predbehnúť sú tam iba tri autá zatial a to sú lamborghini gallardo, mithubisi evo 7 a ford mustang SS no závody sú sila a proste zahrať si to treba. Je tam jeden problém nedá sa to asi savenúť aspoň ja som to zatrial nenašiel inak peckaa
V deme zatial nie je ale keby si si pozrel aké sú tam autá tak sa tam skyline nachádza a plno amerických vozov škoda že v deme sa dá robiť iba vonkajší tunning a nie zo stránky motora
Matej18 napísal:ale vieš jako ja som to chcel aspoň skúsiť ved viem že na pc to bude mať lepšiu grafiku ale na plazme to ide perfektne skoro žiadne kocky
Ja som si to demo stiahol , a ked som ho napalil a vlozil do mojej malej PS2, neslo , asi preto, lebo v nej nemam ziadne chipy a obycajne napalene hry mi neprehra
šak to je jasné že to neprehrá vieš ja som si to dal načipovať za 2500 a ide mi to číta všetko VHS aj LPčky ale nie je to čip matrix a na tom ide všetko
nuz ja mam o trosku silnejsi pocitac a uz MW mi sekalo ked boli najvyssie detaily... asi to vyriesim tak ze sa ani nebudem snazit to spustat... neoplati sa
GENTEL.JUNIOR napísal:a mne to pojde na P4 2.4Ghz,512Mb Ram,FX 5600 128MB RAM samozrejme s rozumnym nastavenim a v rozliseni 800x600.Co poviete pojde to?
jasne ze pojde to ako keb ysom sa ja spytal ci to pojde na mojom AMD Athlon 3500+,7900gt a 2x 512 ram