Gaya Internet MT,ZA

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
dodo65
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dodo65 »

Bol by som zvedavy keby si mal ty take problemy s gayou ci by si drzal hubu a suchal nohami.si nejaky moc chytri sa mi zda.ludia maju problemy a debatuju o nich o tom vlastne forum je.ak sa ti to nepaci tak necitaj a uc sa tOm4s3.
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

dodo65 napísal:Bol by som zvedavy keby si mal ty take problemy s gayou ci by si drzal hubu a suchal nohami.si nejaky moc chytri sa mi zda.ludia maju problemy a debatuju o nich o tom vlastne forum je.ak sa ti to nepaci tak necitaj a uc sa tOm4sr.
Jednooky medzi slepymi kral sa hovori. Ak mate problemy, tak ich rieste a neutierajte si tu furt usta cele dni a neplacte ake to mate zle. Nastastie ziadne "bol by" a "keby" neexistuje. Mas tri moznosti:

1) Zriadit si ineho providera
2) Byt ticho a byt rad za to co mas
3) V pripade, ze sa ti zda, ze Gaya porusuje zmluvne podmienky, zavolat na nich SOI prip. ine organy, ktore sa tymto zaoberaju...

PS. Dakujem, ze nek*rvis moj nick, ja tvoj tiez nie.
dodo65
Medium Expert
Medium Expert

sorry za nick.co sa tyka problemu no koment,aj nepochopeny bude raz chapany.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

dodo65 napísal:sorry za nick.co sa tyka problemu no koment,aj nepochopeny bude raz chapany.
nememu ani vlastna mat nerozumie
vilko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vilko »

t0m4s3 napísal:Jednooky medzi slepymi kral sa hovori. Ak mate problemy, tak ich rieste a neutierajte si tu furt usta cele dni a neplacte ake to mate zle. Nastastie ziadne "bol by" a "keby" neexistuje. Mas tri moznosti:

1) Zriadit si ineho providera
2) Byt ticho a byt rad za to co mas
3) V pripade, ze sa ti zda, ze Gaya porusuje zmluvne podmienky, zavolat na nich SOI prip. ine organy, ktore sa tymto zaoberaju...

PS. Dakujem, ze nek*rvis moj nick, ja tvoj tiez nie.
gaya je pre vacsinu monopol, ty si tomas uz skusal zalovat rozvodne energeticke zavody, vodarne, kanalizacie, teplaren, atd??? ako by sa ti pacilo, kebyze ti eletrarne zdvihnu ceny o 300 percent, alebo ti dodaju o 500 kw hodin menej ako zaplatis, lebo je pretazena siet?? preto nebudem ticho, kritizovat monopoly je normalne, lebo potom zacnu robit, co sa im zachce (vid slovnaft)
dodo65
Medium Expert
Medium Expert

nikto tu nieje nemi.uz som sa bol tam stazovat,pisal som mail,volal som,naprava len na chvilu a potom navrat na staru kolaj. :!:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

vilko napísal:gaya je pre vacsinu monopol, ty si tomas uz skusal zalovat rozvodne energeticke zavody, vodarne, kanalizacie, teplaren, atd??? ako by sa ti pacilo, kebyze ti eletrarne zdvihnu ceny o 300 percent, alebo ti dodaju o 500 kw hodin menej ako zaplatis, lebo je pretazena siet?? preto nebudem ticho, kritizovat monopoly je normalne, lebo potom zacnu robit, co sa im zachce (vid slovnaft)
v tom pripade, postupuj podla prvej moznosti ;-) A btw Gaya nie je monopol! Ani zdaleka nie...
vilko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vilko »

t0m4s3 napísal:v tom pripade, postupuj podla prvej moznosti ;-) A btw Gaya nie je monopol! Ani zdaleka nie...
kua, tomas, ty nevies citat? my nemame inu relevantnu moznost ako GAYA, pre nas je GAYA monopol
dodo65
Medium Expert
Medium Expert

aj by som rad,ale nemam inu moznost,len Gaya. :x
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

vilko napísal:kua, tomas, ty nevies citat? my nemame inu relevantnu moznost ako GAYA, pre nas je GAYA monopol
v tom pripade moznost 2) alebo 3) ;-) Co by niektori dali aspon, za to co mas ty.
sundevil
VIP
VIP

skurud-hay - kosuty - moze si vyhrat koho len chce
dodo65 - lipovec? mi chces povedat ze tam nie je mozne zriadit dsl pristup? pochybujem
vilko - ako som zbezne presiel tuto temu tak si nanapisal ze odkial presne si
dodo65
Medium Expert
Medium Expert

dsl nemozne,nie je optika.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Co ma spolocne DSL a optika? Staci aj je multiplexor s dosahom. Alebo si daj dialup.

Vilko ty si odkial? Ked pises o monopole, tak predpokladam ze si s nejakej dediny. Bud rad, ze teda ten monopol dotiahol internet aj na tvoju sedlac, pretoze do dnes by si tam nemal nic ine ako dialup. Podla mna mas aj dalsie anternativy ako je internet od T-Mobile alebo Orange, budes platit okolo 500 korun mesacne, za zapojenie nic nedas a budes rad, ze nemas Gayu.
dodo65
Medium Expert
Medium Expert

21 storocie a dialup??????????????????????ale aj tak diky za radu.how.
sundevil
VIP
VIP

dodo65 napísal:21 storocie a dialup??????????????????????ale aj tak diky za radu.how.
tak si daj flarion alebo ine mobilne pripojenie
skurud-hay
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skurud-hay »

t0m4s3, hojko, sundevil nerobíte v gaya náhodou, alebo ste za to platený, keď tak veľmi lobujete pre túto firmu?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

skurud-hay napísal:t0m4s3, hojko, sundevil nerobíte v gaya náhodou, alebo ste za to platený, keď tak veľmi lobujete pre túto firmu?
27 stranok trvala tato hra, kym ste na to prisli! Gratulujeme! :)
skurud-hay
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skurud-hay »

hojko napísal:27 stranok trvala tato hra, kym ste na to prisli! Gratulujeme! :)
Tak ak je to fakt pravda, je mi veľmi ale veľmi ľúto že dopúšťate nespokojnosť svojich zákazníkov, a že na ních s prepáčením je**te. Ale verím tomu že pohár raz pretečie a gaya si to veľmi zle odskáče. (nevyhrážam sa iba konštatujem)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

skurud-hay napísal:Tak ak je to fakt pravda, je mi veľmi ale veľmi ľúto že dopúšťate nespokojnosť svojich zákazníkov, a že na ních s prepáčením je**te. Ale verím tomu že pohár raz pretečie a gaya si to veľmi zle odskáče. (nevyhrážam sa iba konštatujem)
Polozim ti otazku k modelovej situacii. Mas firmu, ktora nadherne zaraba a ma povedzme 10000 zakaznikov. Bude ta srat ze dvaja z nich drzkuju a zrusia si zmluvu??

PS. O com je podnikanie?
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

ja vas nechapem dedincanov nechapem... ked nechcete gayu, ok sak nikto vam nekaze si ju davat, ved mame demokraciu... ak mate setci na net od mobilneho operatora tak neviem kde je problem...
Napísať odpoveď