Gaya Internet MT,ZA
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Jednooky medzi slepymi kral sa hovori. Ak mate problemy, tak ich rieste a neutierajte si tu furt usta cele dni a neplacte ake to mate zle. Nastastie ziadne "bol by" a "keby" neexistuje. Mas tri moznosti:dodo65 napísal:Bol by som zvedavy keby si mal ty take problemy s gayou ci by si drzal hubu a suchal nohami.si nejaky moc chytri sa mi zda.ludia maju problemy a debatuju o nich o tom vlastne forum je.ak sa ti to nepaci tak necitaj a uc sa tOm4sr.
1) Zriadit si ineho providera
2) Byt ticho a byt rad za to co mas
3) V pripade, ze sa ti zda, ze Gaya porusuje zmluvne podmienky, zavolat na nich SOI prip. ine organy, ktore sa tymto zaoberaju...
PS. Dakujem, ze nek*rvis moj nick, ja tvoj tiez nie.
gaya je pre vacsinu monopol, ty si tomas uz skusal zalovat rozvodne energeticke zavody, vodarne, kanalizacie, teplaren, atd??? ako by sa ti pacilo, kebyze ti eletrarne zdvihnu ceny o 300 percent, alebo ti dodaju o 500 kw hodin menej ako zaplatis, lebo je pretazena siet?? preto nebudem ticho, kritizovat monopoly je normalne, lebo potom zacnu robit, co sa im zachce (vid slovnaft)t0m4s3 napísal:Jednooky medzi slepymi kral sa hovori. Ak mate problemy, tak ich rieste a neutierajte si tu furt usta cele dni a neplacte ake to mate zle. Nastastie ziadne "bol by" a "keby" neexistuje. Mas tri moznosti:
1) Zriadit si ineho providera
2) Byt ticho a byt rad za to co mas
3) V pripade, ze sa ti zda, ze Gaya porusuje zmluvne podmienky, zavolat na nich SOI prip. ine organy, ktore sa tymto zaoberaju...
PS. Dakujem, ze nek*rvis moj nick, ja tvoj tiez nie.
-
t0m4s3
Admin
v tom pripade, postupuj podla prvej moznostivilko napísal:gaya je pre vacsinu monopol, ty si tomas uz skusal zalovat rozvodne energeticke zavody, vodarne, kanalizacie, teplaren, atd??? ako by sa ti pacilo, kebyze ti eletrarne zdvihnu ceny o 300 percent, alebo ti dodaju o 500 kw hodin menej ako zaplatis, lebo je pretazena siet?? preto nebudem ticho, kritizovat monopoly je normalne, lebo potom zacnu robit, co sa im zachce (vid slovnaft)
Co ma spolocne DSL a optika? Staci aj je multiplexor s dosahom. Alebo si daj dialup.
Vilko ty si odkial? Ked pises o monopole, tak predpokladam ze si s nejakej dediny. Bud rad, ze teda ten monopol dotiahol internet aj na tvoju sedlac, pretoze do dnes by si tam nemal nic ine ako dialup. Podla mna mas aj dalsie anternativy ako je internet od T-Mobile alebo Orange, budes platit okolo 500 korun mesacne, za zapojenie nic nedas a budes rad, ze nemas Gayu.
Vilko ty si odkial? Ked pises o monopole, tak predpokladam ze si s nejakej dediny. Bud rad, ze teda ten monopol dotiahol internet aj na tvoju sedlac, pretoze do dnes by si tam nemal nic ine ako dialup. Podla mna mas aj dalsie anternativy ako je internet od T-Mobile alebo Orange, budes platit okolo 500 korun mesacne, za zapojenie nic nedas a budes rad, ze nemas Gayu.
-
skurud-hay
Expert
-
skurud-hay
Expert
Tak ak je to fakt pravda, je mi veľmi ale veľmi ľúto že dopúšťate nespokojnosť svojich zákazníkov, a že na ních s prepáčením je**te. Ale verím tomu že pohár raz pretečie a gaya si to veľmi zle odskáče. (nevyhrážam sa iba konštatujem)hojko napísal:27 stranok trvala tato hra, kym ste na to prisli! Gratulujeme!
-
t0m4s3
Admin
Polozim ti otazku k modelovej situacii. Mas firmu, ktora nadherne zaraba a ma povedzme 10000 zakaznikov. Bude ta srat ze dvaja z nich drzkuju a zrusia si zmluvu??skurud-hay napísal:Tak ak je to fakt pravda, je mi veľmi ale veľmi ľúto že dopúšťate nespokojnosť svojich zákazníkov, a že na ních s prepáčením je**te. Ale verím tomu že pohár raz pretečie a gaya si to veľmi zle odskáče. (nevyhrážam sa iba konštatujem)
PS. O com je podnikanie?