ERROR Photoshop CS2
ERROR Photoshop CS2
cavte mam taky problem s photoshopom ked idem kreslit napriklad blesk tak mi dlho trva prechod a zamrzne co mam robit

-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
lol. Seci sa tu stazujete aky je photoshop narocny, ale napadlo Vas vobec ze photoshop neni nejaky trapny freewarovy programik, ktory sa da stiahnut zo stranky www.tahaj.sk? Napadlo Vas vobec ze photoshop je profesionalny nastroj ktory stoji 22 000 CZK a soft ktory ma takuto drahu single licenciu vyzaduje aj trochu ine zelezo? Ak nie tak by ste sa nad tym mali zamysliet. Photoshopu staci aj 256 MB ram pokial v nom editujete male obrazky do rozliska 1024*765 pri 72 dpi. Pokial mu zadelite nejaky riadny projekt [napr. plagat 1*2m pri rozlisku 300 dpi] ktory ma viacero vrstiev a tie maju viacero blending modes, tak dostane zabrat aj lepsi stroj. Ja mam momentalne 2 GB ram a este som nezazil nejake velke trable pri nacitavani dost velkych projektov. Napr. vela system resources zozerie napr. uz len template pre phpbb, ktory obsahuje niekolko desiatok vrstiev a niekolko desiatok prepojeni. Kym som mal 1 GB ram tak to bolo nemyslitelne, aby som to vobec zeditoval. Zoom z 60% na 100% trval viac ako 40 sekund. Teraz trva tak dve sekundy, ani to nie. Proste photoshop neni lamacky nastroj a vyzaduje trochu [dost] lepsi hardware tot sjo. To iste, ked mate cracknuty windows, ktory presiel seliakymi splaskami v podobe limewire a neviem aka p2p siet ece, tak sa necudujte ze tam vsetko pada. Ono ludia co maju oficialny windows a oficialny photoshop, take ako crash photoshopu nepoznaju...len tolko.
to je pravda(a pekne povedaneuplink napísal:lol. Seci sa tu stazujete aky je photoshop narocny, ale napadlo Vas vobec ze photoshop neni nejaky trapny freewarovy programik, ktory sa da stiahnut zo stranky www.tahaj.sk? Napadlo Vas vobec ze photoshop je profesionalny nastroj ktory stoji 22 000 CZK a soft ktory ma takuto drahu single licenciu vyzaduje aj trochu ine zelezo? Ak nie tak by ste sa nad tym mali zamysliet. Photoshopu staci aj 256 MB ram pokial v nom editujete male obrazky do rozliska 1024*765 pri 72 dpi. Pokial mu zadelite nejaky riadny projekt [napr. plagat 1*2m pri rozlisku 300 dpi] ktory ma viacero vrstiev a tie maju viacero blending modes, tak dostane zabrat aj lepsi stroj. Ja mam momentalne 2 GB ram a este som nezazil nejake velke trable pri nacitavani dost velkych projektov. Napr. vela system resources zozerie napr. uz len template pre phpbb, ktory obsahuje niekolko desiatok vrstiev a niekolko desiatok prepojeni. Kym som mal 1 GB ram tak to bolo nemyslitelne, aby som to vobec zeditoval. Zoom z 60% na 100% trval viac ako 40 sekund. Teraz trva tak dve sekundy, ani to nie. Proste photoshop neni lamacky nastroj a vyzaduje trochu [dost] lepsi hardware tot sjo. To iste, ked mate cracknuty windows, ktory presiel seliakymi splaskami v podobe limewire a neviem aka p2p siet ece, tak sa necudujte ze tam vsetko pada. Ono ludia co maju oficialny windows a oficialny photoshop, take ako crash photoshopu nepoznaju...len tolko.
-
inkognitto
Star
ja mam tiez obdobny problem,...
robim si, ide vsetko v pohode, rychlo a skratka vsetko jak ma byt, no a po restarte sa mi to vlecie jak smola !
AMD 2,5 Gh 1GB ram
uz aj gradient mi trva nejako 2-3 sec. ale je pravda ze to bolo rozlis A4 300 dpi (ten co je v ps preddefinovany).
No ale skratka problem je v tom ze zminuty na minutu sa to spomalilo...
Ale zvykol som si
robim si, ide vsetko v pohode, rychlo a skratka vsetko jak ma byt, no a po restarte sa mi to vlecie jak smola !
AMD 2,5 Gh 1GB ram
uz aj gradient mi trva nejako 2-3 sec. ale je pravda ze to bolo rozlis A4 300 dpi (ten co je v ps preddefinovany).
No ale skratka problem je v tom ze zminuty na minutu sa to spomalilo...
Ale zvykol som si
koko*ki PHOTOSHOP
AMD Sempron 3400+ 2.5GHz 1GB RAM ale len photoshop sa mi zasekne komp mi ide len photoshop