ERROR Photoshop CS2

Informácie o software, ankety...
min01
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

ERROR Photoshop CS2

Príspevok od používateľa min01 »

cavte mam taky problem s photoshopom ked idem kreslit napriklad blesk tak mi dlho trva prechod a zamrzne co mam robit :?: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no neboj, mne Photoshop sa sere uz hoodne dlho.
Napr. mu je malo 1GB Ram, hodi eror ked chcem nieco napisat a pod.
A to nepomohol ani format a pod :cry:
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

spomaluje ti len Photoshop alebo cele PC ide neak divne? skus trosku poupratovat defragmentovat, precistit, a znova nainstalovat Photoshop.
PS:Predtym to islo v poho?
min01
Expert
Expert

Johnnny napísal:spomaluje ti len Photoshop alebo cele PC ide neak divne? skus trosku poupratovat defragmentovat, precistit, a znova nainstalovat Photoshop.
PS:Predtym to islo v poho?
komp mi ide dobre len ten photoshop poupratoval som vsetko naco mam programi aj defragmentoval
min01
Expert
Expert

Lord PROXI napísal:no neboj, mne Photoshop sa sere uz hoodne dlho.
Napr. mu je malo 1GB Ram, hodi eror ked chcem nieco napisat a pod.
A to nepomohol ani format a pod :cry:
Jednoducho je ten photoshop NENAZRATY
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

skus reinstal photoshopu a predtym deffragmentuj, a napis zostavu
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

lol. Seci sa tu stazujete aky je photoshop narocny, ale napadlo Vas vobec ze photoshop neni nejaky trapny freewarovy programik, ktory sa da stiahnut zo stranky www.tahaj.sk? Napadlo Vas vobec ze photoshop je profesionalny nastroj ktory stoji 22 000 CZK a soft ktory ma takuto drahu single licenciu vyzaduje aj trochu ine zelezo? Ak nie tak by ste sa nad tym mali zamysliet. Photoshopu staci aj 256 MB ram pokial v nom editujete male obrazky do rozliska 1024*765 pri 72 dpi. Pokial mu zadelite nejaky riadny projekt [napr. plagat 1*2m pri rozlisku 300 dpi] ktory ma viacero vrstiev a tie maju viacero blending modes, tak dostane zabrat aj lepsi stroj. Ja mam momentalne 2 GB ram a este som nezazil nejake velke trable pri nacitavani dost velkych projektov. Napr. vela system resources zozerie napr. uz len template pre phpbb, ktory obsahuje niekolko desiatok vrstiev a niekolko desiatok prepojeni. Kym som mal 1 GB ram tak to bolo nemyslitelne, aby som to vobec zeditoval. Zoom z 60% na 100% trval viac ako 40 sekund. Teraz trva tak dve sekundy, ani to nie. Proste photoshop neni lamacky nastroj a vyzaduje trochu [dost] lepsi hardware tot sjo. To iste, ked mate cracknuty windows, ktory presiel seliakymi splaskami v podobe limewire a neviem aka p2p siet ece, tak sa necudujte ze tam vsetko pada. Ono ludia co maju oficialny windows a oficialny photoshop, take ako crash photoshopu nepoznaju...len tolko.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

uplink napísal:lol. Seci sa tu stazujete aky je photoshop narocny, ale napadlo Vas vobec ze photoshop neni nejaky trapny freewarovy programik, ktory sa da stiahnut zo stranky www.tahaj.sk? Napadlo Vas vobec ze photoshop je profesionalny nastroj ktory stoji 22 000 CZK a soft ktory ma takuto drahu single licenciu vyzaduje aj trochu ine zelezo? Ak nie tak by ste sa nad tym mali zamysliet. Photoshopu staci aj 256 MB ram pokial v nom editujete male obrazky do rozliska 1024*765 pri 72 dpi. Pokial mu zadelite nejaky riadny projekt [napr. plagat 1*2m pri rozlisku 300 dpi] ktory ma viacero vrstiev a tie maju viacero blending modes, tak dostane zabrat aj lepsi stroj. Ja mam momentalne 2 GB ram a este som nezazil nejake velke trable pri nacitavani dost velkych projektov. Napr. vela system resources zozerie napr. uz len template pre phpbb, ktory obsahuje niekolko desiatok vrstiev a niekolko desiatok prepojeni. Kym som mal 1 GB ram tak to bolo nemyslitelne, aby som to vobec zeditoval. Zoom z 60% na 100% trval viac ako 40 sekund. Teraz trva tak dve sekundy, ani to nie. Proste photoshop neni lamacky nastroj a vyzaduje trochu [dost] lepsi hardware tot sjo. To iste, ked mate cracknuty windows, ktory presiel seliakymi splaskami v podobe limewire a neviem aka p2p siet ece, tak sa necudujte ze tam vsetko pada. Ono ludia co maju oficialny windows a oficialny photoshop, take ako crash photoshopu nepoznaju...len tolko.
to je pravda(a pekne povedane :aasmile29: )lenze on chce kreslit blesk, a myslim ze na to neak extra vykonny hardware nepotrebuje, takze moze byt chyba vo photoshope, Najlepsie by bolo keby povedal co ma za komp
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Johnnny napísal:to je pravda(a pekne povedane :aasmile29: )lenze on chce kreslit blesk, a myslim ze na to neak extra vykonny hardware nepotrebuje, takze moze byt chyba vo photoshope, Najlepsie by bolo keby povedal co ma za komp
that's a good point :|
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

k tomu problemu: mohol by si sem hodit tvoju konfiguraciu? ...a hlavne kolko mas volnej RAMky si kukni v Task manageri
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

a co tak nainštalovať Photosop 7.0 a skusiť to ?
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

ja mam tiez obdobny problem,...
robim si, ide vsetko v pohode, rychlo a skratka vsetko jak ma byt, no a po restarte sa mi to vlecie jak smola !
AMD 2,5 Gh 1GB ram
uz aj gradient mi trva nejako 2-3 sec. ale je pravda ze to bolo rozlis A4 300 dpi (ten co je v ps preddefinovany).
No ale skratka problem je v tom ze zminuty na minutu sa to spomalilo...
Ale zvykol som si :)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

a nemas poskodeny nejaky font ? dost casto to slusne spomaluje, staci vypnut zobrazovanie fontov, snad to najdete v nastaveniach, keby dakto nezvladal, tak napiste, ja to mrknem a napisem presny postup klikania ...
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

uffff A4 pri 300dpi to mas obrazok priblizne 2500 x 3500 pixelov tak sa necuduj
min01
Expert
Expert

koko*ki PHOTOSHOP

AMD Sempron 3400+ 2.5GHz 1GB RAM ale len photoshop sa mi zasekne komp mi ide len photoshop :cry: :cry: :cry:
min01
Expert
Expert

halooooooooooooooooo pisteeeeeeeeeee
min01
Expert
Expert

halooooooooooooooooo pisteeeeeeeeeee
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ece jedno halo piste a mas basu. Deti pochopte ze to ked budete "kricat" na fore, to Vam nepomoze. Ludia tu vacsinou robia co mozu a ked vedia tak odpovedia. Niesme na trhu kde musite kricat, aby Vas predavac/zakaznik pocul...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

a skusal si ten reinstal photoshopu?, pripadne nemas nainstalovane aj neake pluginy?
min01
Expert
Expert

čo mam s tim robiť?.uz asi viem čo zavolam svojmu programatorovi a on mi to urobi zatial všetko čo mi robil na kompe bolo na 100% dobre. :coffee:
Napísať odpoveď