balanie na diskoteke

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lulu11a
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Lulu11a »

ja by som babu na diske nebalil.... bo nevies ci tam je s priatelom a sla si len s kamoskami zatancovat alebo tak.... :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Lulu11a napísal:ja by som babu na diske nebalil.... bo nevies ci tam je s priatelom a sla si len s kamoskami zatancovat alebo tak.... :roll:
Situaciu zistis z jej reakcie na tvoj pohlad, treba skusit a uvidis. Nic na tom nie je. :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Neexie napísal:pinacolada: njn ale na take romantickejsie povahy to zaberie :) a s tym zlianim to je take mno dost krute :P
no s tym zlianim som to povedal fakt ak je clovek hovado a chce si iba uzit...ja to tak samozrejme nerobim :wink:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ak mas malo odvahy buchni do seba zopar panakov. A chod tancovat v tom okruhu kde je ta slecna. A staci zopar pohladov, usmevov a tancujete spolu... Ak mas dost odvahy mozes aj na triezvo. A ked trocha potancujete tak jej povedz je ci by s tebou nemohla ist na chvilocku von sa vyvetrat. A vonku mozete kecat a kecat. A je ruka v rukave. :wink:
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

no s tym zlianim som to povedal fakt ak je clovek hovado a chce si iba uzit...ja to tak samozrejme nerobim

uz som sa zlakol :) kamoske takto prisla o panenstvo :( to nemusi byt prijemny pocit :(
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Romanko napísal:No podla mna su 3 moznosti:
1.Prides s kamaratmi a zoznamia ta atd
2.Mas pekne auto a vela penizi..lebo 90% bab na disko su len na peniaze 8% je skaredych a 2%uz maju pri sebe chalana
3.ako uz Traktorista spominal blbe ahoj a usmev :wink:
S bodom cislo dva mas uplnu pravdu, minule prisiel jeden typek na Lamborginy. o pol hodku vysiel s dvoma velmi opichatelymi holkami , postavil ich ku autu vybral si jednu, tu sotil do auta , ona cela bez seba tak sedela s usmemov na tvary! Ako toto nenavidim, niektore su take lacne!!! :x
GENTEL.JUNIOR
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa GENTEL.JUNIOR »

hehe no na dikse to neni ani tak problem oslovit kockuu radsej mi poradte jak ju mam oslovit napriklad v takej skole :D?
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

zacni sa s nou normalne rozpravat a tak moze sa stat ze ti nekdo hovori ze jej lezes doprdele tak sa na to vyser. No po case ju zavolaj von a tak. Potom jej skus naznacit ze ju lubis a tak dalej mno ...
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

jackb napísal:ja by som na diske nebalil... IMO sa tam baby chodia bavit a relaxovat,nie nadvazovat vztahy...
presne, a co je relax? sex... takze relaxujte :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Neexie napísal:
uz som sa zlakol :) kamoske takto prisla o panenstvo :( to nemusi byt prijemny pocit :(
presne tosa stalo spoluziakovi a spoluziacke bolo z toho riadn haloo...odftedy davam na taketo veci pozor,lebo mudry clovek neni ten co sa uci z vlastnych chyb,ale z chyb cudzich :wink:
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: balanie na diskoteke

Príspevok od používateľa johnny171 »

Peter9510 napísal:Poradte mi ako mám zbaliť baby na diskotékach ? , chodím na diskotéky rád ale neviem sa prihovoriť :oops: , pozrel som aj iné témy ale nič konkrétne som nezistil :?
podla toho aku zensku hladas, ale radim nepi a velmi nefajc na diske, myslim ze to odradza baby, ked pride nejaky ozran ku nej a taha ju na parket :lol:
skus vystihnut tu danu zienku na parkete a nejak tancovat s kamosom, myslim ze aj ona bude mat partiu a tak pridat sa k nim ;o) a tak sa zoznamis a SLADACIKY su vase :wink:
Dr. Pepper
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dr. Pepper »

peto pozname sa dlho, a stale mas taketo probsi.. fakt by som nechel.
a vela krat som ti hovoril aby si uz kaslal na to co ti ktora povie, a isiel na to hned a zaraz.. strmhlav mozno :) asi by ti to pomohlo
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

Retne napísal:S bodom cislo dva mas uplnu pravdu, minule prisiel jeden typek na Lamborginy. o pol hodku vysiel s dvoma velmi opichatelymi holkami , postavil ich ku autu vybral si jednu, tu sotil do auta , ona cela bez seba tak sedela s usmemov na tvary! Ako toto nenavidim, niektore su take lacne!!!
:x
jak lacne?
http://prl.ic.cz/story_of_a_girl.htm
Peter9510
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Peter9510 »

Romanko napísal:2.Mas pekne auto a vela penizi..lebo 90% bab na disko su len na peniaze 8% je skaredych a 2%uz maju pri sebe chalana
Retne napísal:S bodom cislo dva mas uplnu pravdu, minule prisiel jeden typek na Lamborginy. o pol hodku vysiel s dvoma velmi opichatelymi holkami , postavil ich ku autu vybral si jednu, tu sotil do auta , ona cela bez seba tak sedela s usmemov na tvary! Ako toto nenavidim, niektore su take lacne!!! :x
Toto by ma zaujímalo ako ich nabalil mával s klučami od auta pred nimi čo myslíte ? :?
čo ste tu viacerí písali ze na diskotéke nie podľa mňa je to možné tam sa cítim ako ryba vo vode len pri tanci ich akosi nechcem osloviť :oops:
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

Peter9510 napísal:Toto by ma zaujímalo ako ich nabalil mával s klučami od auta pred nimi čo myslíte ? :?
Poznam historku, este zo zaciatku "kapitalizmu" ked poriadne auto zo zapadu tu bolo vzacne. Tak daki chalani boli na diskoteke, bavili sa a potom odoisli a za hodku ci kolko prisli na takom luxusnejsom aute.. baby uz po nich cukagali a jeden hovori:

Kód: Vybrať všetko

Tak čo baby, už sme krajší??
:lol: :lol: :roll: :P
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frostik »

jjhacker napísal:zober si stefanika (5000Sk) vyval na bar a budes mat okolo seba tolko bab ze sa o teba pobiju...
si vrah si vrah nemas chybuuu...ale pravdu vravis :lol:
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

Najtrápnejší spôsob balenia...no comment :?
Peter9510
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Peter9510 »

ANONYMKA17 napísal:Najtrápnejší spôsob balenia...no comment :?
ako si to myslel ?
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ANONYMKA17 napísal:Najtrápnejší spôsob balenia...no comment :?
samozrejme, pi*ovina, chlapci nevedia o com hovoria,... si myslia ze pokial clovek nema cash tak po nam ziadna ani nekukne,... sak oni ztoho vyrastu... :roll:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

na disko nechodim, nie som diskofil ale keby som chcel dievca z disko tak by som musel byt neviem aky zufaly aby som dosiel na disko a hladal nejaku
na festivaloch je to lepsie :)
Napísať odpoveď