balanie na diskoteke
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ak mas malo odvahy buchni do seba zopar panakov. A chod tancovat v tom okruhu kde je ta slecna. A staci zopar pohladov, usmevov a tancujete spolu... Ak mas dost odvahy mozes aj na triezvo. A ked trocha potancujete tak jej povedz je ci by s tebou nemohla ist na chvilocku von sa vyvetrat. A vonku mozete kecat a kecat. A je ruka v rukave. 
S bodom cislo dva mas uplnu pravdu, minule prisiel jeden typek na Lamborginy. o pol hodku vysiel s dvoma velmi opichatelymi holkami , postavil ich ku autu vybral si jednu, tu sotil do auta , ona cela bez seba tak sedela s usmemov na tvary! Ako toto nenavidim, niektore su take lacne!!!Romanko napísal:No podla mna su 3 moznosti:
1.Prides s kamaratmi a zoznamia ta atd
2.Mas pekne auto a vela penizi..lebo 90% bab na disko su len na peniaze 8% je skaredych a 2%uz maju pri sebe chalana
3.ako uz Traktorista spominal blbe ahoj a usmev
-
GENTEL.JUNIOR
Amateur
-
Traktorista
Guru
-
pinacolada
Guru wannabe
-
johnny171
Star
Re: balanie na diskoteke
podla toho aku zensku hladas, ale radim nepi a velmi nefajc na diske, myslim ze to odradza baby, ked pride nejaky ozran ku nej a taha ju na parketPeter9510 napísal:Poradte mi ako mám zbaliť baby na diskotékach ? , chodím na diskotéky rád ale neviem sa prihovoriť, pozrel som aj iné témy ale nič konkrétne som nezistil
skus vystihnut tu danu zienku na parkete a nejak tancovat s kamosom, myslim ze aj ona bude mat partiu a tak pridat sa k nim ;o) a tak sa zoznamis a SLADACIKY su vase
-
Dr. Pepper
Light Expert
jak lacne?Retne napísal:S bodom cislo dva mas uplnu pravdu, minule prisiel jeden typek na Lamborginy. o pol hodku vysiel s dvoma velmi opichatelymi holkami , postavil ich ku autu vybral si jednu, tu sotil do auta , ona cela bez seba tak sedela s usmemov na tvary! Ako toto nenavidim, niektore su take lacne!!!
http://prl.ic.cz/story_of_a_girl.htm
Romanko napísal:2.Mas pekne auto a vela penizi..lebo 90% bab na disko su len na peniaze 8% je skaredych a 2%uz maju pri sebe chalana
Toto by ma zaujímalo ako ich nabalil mával s klučami od auta pred nimi čo myslíte ?Retne napísal:S bodom cislo dva mas uplnu pravdu, minule prisiel jeden typek na Lamborginy. o pol hodku vysiel s dvoma velmi opichatelymi holkami , postavil ich ku autu vybral si jednu, tu sotil do auta , ona cela bez seba tak sedela s usmemov na tvary! Ako toto nenavidim, niektore su take lacne!!!
čo ste tu viacerí písali ze na diskotéke nie podľa mňa je to možné tam sa cítim ako ryba vo vode len pri tanci ich akosi nechcem osloviť
Poznam historku, este zo zaciatku "kapitalizmu" ked poriadne auto zo zapadu tu bolo vzacne. Tak daki chalani boli na diskoteke, bavili sa a potom odoisli a za hodku ci kolko prisli na takom luxusnejsom aute.. baby uz po nich cukagali a jeden hovori:Peter9510 napísal:Toto by ma zaujímalo ako ich nabalil mával s klučami od auta pred nimi čo myslíte ?![]()
Kód: Vybrať všetko
Tak čo baby, už sme krajší??-
ANONYMKA17
Light Star
-
Traktorista
Guru