Dostavali ste, dostavate domáce vazenie ?
odpoved predsa
ja SOm akurat v rakusku a za take domace vezenie by som dal hocco,len aby som bol doma.strasne sa mi tu nechce byt a este ktomu som tu bez PC.pisem sem z mojho MT. sakra ale to ide pomali. a domacace vezenie? fuh,a kolko krat,ale to som bol velmi malicki. naposledy som ho dostal asi tak v 17.chcel som ist rano o 3tej za byvalov a ked sa to dozvedeli rodicia a + ze to neni poprvi krat mal som to D.V asi 10 dni. to som bol tak napaleny na rodicov,ze som si hovoril,ze toto im uz nikdy neodpustim. Ale potom sa nato zabudlo a vsetko bolo ok!
Mne vzdy ked nieco zakazali, tak som prestal robit nieco dobre
,
napr.: pred tym som miništroval, mama zakazala PC, a ja som prestal miništrovat.
, po tom co som sa 2 mesiace nic neucil, som uz ziadny zakaz nedostal
rodicov vzdy prejde nieco zakazovat ked vidia ze to nema zmysel, podstata je v tom vydrzat a v ziadnom pripade nenechat vyhrat rodica
napr.: pred tym som miništroval, mama zakazala PC, a ja som prestal miništrovat.
rodicov vzdy prejde nieco zakazovat ked vidia ze to nema zmysel, podstata je v tom vydrzat a v ziadnom pripade nenechat vyhrat rodica
-
papillonbubu
Expert
-
peterkozel
Medium Professional
preco kravina, ved zober si ze budes mat decko tak zakozavat a prikazovat budes muset aby ti nezacalo skakat po hlave, mne zakazovali tiez, vacsinou telku a tak ale to uz bolo fest davno, teraz mi akurad tak povedia peter ale zas sa nejak moc nedozerte na tej chate...bolek napísal:Nie nikdy. Asi vedeli, že nejaké zákazy by neboli k ničomu. Veď zakazovať niečo je úplná kravina.