Peter Šťastný v politike
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Peter Šťastný v politike
... co si myslite o tomto panovi ?? .... ja si myslim ze neni vhodny, vdaka svojmu spravaniu nato, aby nas zastupoval v Bruseli ... preco ?? .. ten clovek dava stale pekne najavo ze hra stale len sam za seba ... napr. : dnes som pocuval radio a tento clovek mi to znechutil tym ze zas musel doslova patriotsky vychvalovat ako sa naucil slavit narodeniny v amerike a pod. .... ja netvrdim ze je zly clovek, alebo tak ... dokazal toho hodne .. hlavne v hokeji , ale myslim si ze clovek na jeho poste ( aj keby nebol patriotom ... v spravnej miere samozrejma ), by si mal davat pozor ako svoju krajinu reprezentuje a mal by do tej prezentacie zaradit aj nejky ten pocit narodovca a byt aspon trochu otvoreny svojej zemi ...
-
r3sp3ct
Light Professional
Akože hokejista bol bohovský, ale ako politik je ako Malchárek či ten rozhodca Micheľ, známe meno, je na kandidátke na super voliteľnom mieste, štúdium, ledva ZŠ a rozhoduje o dôležítých veciach, skôr ide o to, aby politická strana mala miesto v parlamente, a tým a pádom love od štátu, veď na svk nepredáva skúsenosť / vzdelanie ale meno... a potom sa pekne nabaliť na staré kolena a hovoriť si politik...
-
Lord PROXI
King
-
Lord PROXI
King
osobne necitim k nemu nejaku nenavist alebo nieco take , pretoze reprezentoval nase Slovensko za morom , casto vybavoval on hracov na nejake akcie, majstrovstva
Teda sklamal ma naozaj tym stupenim do politiky ... a preto si myslim ze jeho kauza medzi nim a Sirokym bola zbytocne, pretoze nech je uz Siroky hajzel kur*a ko*ot
tak politika je do toho suma fuk
Inak nezazlievam mu ani to (ako niektori)ze jeho syn uz ani nevie poriadne povedat vetu po Slovensky , vsak ked sa tam narodil , zije tam , tak naco ho bude nutit
Teda sklamal ma naozaj tym stupenim do politiky ... a preto si myslim ze jeho kauza medzi nim a Sirokym bola zbytocne, pretoze nech je uz Siroky hajzel kur*a ko*ot
Inak nezazlievam mu ani to (ako niektori)ze jeho syn uz ani nevie poriadne povedat vetu po Slovensky , vsak ked sa tam narodil , zije tam , tak naco ho bude nutit
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: Peter Šťastný v politike
Tato reprezentuje Slovensko v Európskom Parlamente a jeho synáčik má Americké občianstvo a , podľa môjho názoru, na Slovensko nepríde viac ako na mesiac.nordkapp_pb napísal:ja si myslim ze neni vhodny, vdaka svojmu spravaniu nato, aby nas zastupoval v Bruseli ...
a preco by mal? on sa tu nenarodil toto nie je jeho domovfikus-kukis napísal:a jeho synáčik má Americké občianstvo a , podľa môjho názoru, na Slovensko nepríde viac ako na mesiac.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
..aby ocinovi zdvihol preferencie ??sundevil napísal:a preco by mal? on sa tu nenarodil toto nie je jeho domov
PETER Stastny , myslim si, nepotrebuje syna na to aby si zdvihol preferencie , nakolko je v zahranici uznavany paradoxne omnoho viac ako u nasnordkapp_pb napísal:..aby ocinovi zdvihol preferencie ??
Ako hokejista nepochybne. Ako politik je nula.Švíík napísal:PETER Stastny , myslim si, nepotrebuje syna na to aby si zdvihol preferencie , nakolko je v zahranici uznavany paradoxne omnoho viac ako u nas
kedze uz som nanho ako na politika dokonca aj "zabudol" , a vlastne mi nejde do hlavy ze o nom absolutne nic nieje pocut , mas pravdu .. je asi taky typ cloveka (ze mu ani tak nejde mozno o tie peniaze)co sa hrnie do kazdej ... i ked nieje nato vhodnykinjeril napísal:Ako hokejista nepochybne. Ako politik je nula.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... hmm a o co ine by islo ako o peniaze ??? ... ved keby neslo o peniaze tak zostane pekne pri hokjekach a nebude sa sparat vo veciach, ktorym povedal by som vobec nerozumie ....Švíík napísal: mas pravdu .. je asi taky typ cloveka (ze mu ani tak nejde mozno o tie peniaze)co sa hrnie do kazdej ... i ked nieje nato vhodny
o co ? teraz ti nato odpoviemnordkapp_pb napísal:... hmm a o co ine by islo ako o peniaze ??? ... ved keby neslo o peniaze tak zostane pekne pri hokjekach a nebude sa sparat vo veciach, ktorym povedal by som vobec nerozumie ....
t.z. su taki ludia , co nepotrebuju vynosy zo svojej prace , ale potrebuju stale vacsi a vacsi rozruch, pracovne vytazenie ... myslim ze tolko rokov v NHL , reprezentacia 3 krajin, agent , generalny manazer , preto asi myslim ze tych 170 000,- na mesiac mu zato az tak nestoji ,Švíík napísal: je asi taky typ cloveka (ze mu ani tak nejde mozno o tie peniaze)co sa hrnie do kazdej ... i ked nieje nato vhodny