Peter Šťastný v politike

Diskusie na politické témy...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Peter Šťastný v politike

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... co si myslite o tomto panovi ?? .... ja si myslim ze neni vhodny, vdaka svojmu spravaniu nato, aby nas zastupoval v Bruseli ... preco ?? .. ten clovek dava stale pekne najavo ze hra stale len sam za seba ... napr. : dnes som pocuval radio a tento clovek mi to znechutil tym ze zas musel doslova patriotsky vychvalovat ako sa naucil slavit narodeniny v amerike a pod. .... ja netvrdim ze je zly clovek, alebo tak ... dokazal toho hodne .. hlavne v hokeji , ale myslim si ze clovek na jeho poste ( aj keby nebol patriotom ... v spravnej miere samozrejma ), by si mal davat pozor ako svoju krajinu reprezentuje a mal by do tej prezentacie zaradit aj nejky ten pocit narodovca a byt aspon trochu otvoreny svojej zemi ...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Akože hokejista bol bohovský, ale ako politik je ako Malchárek či ten rozhodca Micheľ, známe meno, je na kandidátke na super voliteľnom mieste, štúdium, ledva ZŠ a rozhoduje o dôležítých veciach, skôr ide o to, aby politická strana mala miesto v parlamente, a tým a pádom love od štátu, veď na svk nepredáva skúsenosť / vzdelanie ale meno... a potom sa pekne nabaliť na staré kolena a hovoriť si politik...
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

je to k... nie aby sa bil za slovensko ale s madarmi sa isiel stazovat ako prvy aby kontrolovali SVK ked bola zvolena nova vlada.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Xantyp napísal:je to k... nie aby sa bil za slovensko ale s madarmi sa isiel stazovat ako prvy aby kontrolovali SVK ked bola zvolena nova vlada.
skôr ide o to, že je to "politik" volený pod hlavičkou SDKÚ :wink:
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Je to korunovany IDI*T :evil:
Nemal ist do politiki, len tam vydel viac peniazkou, tak sa tam nahrnul.
Proste total trapny typek :lol:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ďalši "tupý" športovec čo sa sere do politiky. Kedy sa už ľudia spametajú...?! :roll:
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Lord_3D napísal:Ďalši "tupý" športovec čo sa sere do politiky. Kedy sa už ľudia spametajú...?! :roll:
asi nikdy, ale prachy potrebuju predsa, ako by mohli chodit na Bahamy a pod ? :?
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

Lord PROXI napísal:asi nikdy, ale prachy potrebuju predsa, ako by mohli chodit na Bahamy a pod ? :?
Tak to si trafil kliniec po halve.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

osobne necitim k nemu nejaku nenavist alebo nieco take , pretoze reprezentoval nase Slovensko za morom , casto vybavoval on hracov na nejake akcie, majstrovstva
Teda sklamal ma naozaj tym stupenim do politiky ... a preto si myslim ze jeho kauza medzi nim a Sirokym bola zbytocne, pretoze nech je uz Siroky hajzel kur*a ko*ot :) tak politika je do toho suma fuk
Inak nezazlievam mu ani to (ako niektori)ze jeho syn uz ani nevie poriadne povedat vetu po Slovensky , vsak ked sa tam narodil , zije tam , tak naco ho bude nutit
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Peter Šťastný v politike

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

nordkapp_pb napísal:ja si myslim ze neni vhodny, vdaka svojmu spravaniu nato, aby nas zastupoval v Bruseli ...
Tato reprezentuje Slovensko v Európskom Parlamente a jeho synáčik má Americké občianstvo a , podľa môjho názoru, na Slovensko nepríde viac ako na mesiac.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

fikus-kukis napísal:a jeho synáčik má Americké občianstvo a , podľa môjho názoru, na Slovensko nepríde viac ako na mesiac.
a preco by mal? on sa tu nenarodil toto nie je jeho domov
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:a preco by mal? on sa tu nenarodil toto nie je jeho domov
..aby ocinovi zdvihol preferencie ?? :-D
schw33k
Guru
Guru

nordkapp_pb napísal:..aby ocinovi zdvihol preferencie ?? :-D
PETER Stastny , myslim si, nepotrebuje syna na to aby si zdvihol preferencie , nakolko je v zahranici uznavany paradoxne omnoho viac ako u nas
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Švíík napísal:PETER Stastny , myslim si, nepotrebuje syna na to aby si zdvihol preferencie , nakolko je v zahranici uznavany paradoxne omnoho viac ako u nas
Ako hokejista nepochybne. Ako politik je nula.
schw33k
Guru
Guru

kinjeril napísal:Ako hokejista nepochybne. Ako politik je nula.
kedze uz som nanho ako na politika dokonca aj "zabudol" , a vlastne mi nejde do hlavy ze o nom absolutne nic nieje pocut , mas pravdu .. je asi taky typ cloveka (ze mu ani tak nejde mozno o tie peniaze)co sa hrnie do kazdej ... i ked nieje nato vhodny
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ani ten futbalovy rozhodca neni zly.. znova za sdku :roll:

ten myslim tiez tomu co sa tam hovori bude rozumiet :lol:

musi si ale urobit zasobu zuvaciek, lebo iba to som ho tam videl robit.. prezuvat ako..
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ja si myslim ze je to uplne od veci. On a politik? :?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Švíík napísal: mas pravdu .. je asi taky typ cloveka (ze mu ani tak nejde mozno o tie peniaze)co sa hrnie do kazdej ... i ked nieje nato vhodny
... hmm a o co ine by islo ako o peniaze ??? ... ved keby neslo o peniaze tak zostane pekne pri hokjekach a nebude sa sparat vo veciach, ktorym povedal by som vobec nerozumie .... :-) ... ale keby sa staral ako treb, tak by niekedy mohol byt velvyslancom v usa :-D
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Lord PROXI napísal:asi nikdy, ale prachy potrebuju predsa, ako by mohli chodit na Bahamy a pod ? :?
Presne tak, asi mu dochádzaju $ ktoré nahral na hokeji, tak sa musi neako živiť, a poctivá práca mu asi nevonia... :roll:
schw33k
Guru
Guru

nordkapp_pb napísal:... hmm a o co ine by islo ako o peniaze ??? ... ved keby neslo o peniaze tak zostane pekne pri hokjekach a nebude sa sparat vo veciach, ktorym povedal by som vobec nerozumie .... :-)
o co ? teraz ti nato odpoviem
Švíík napísal: je asi taky typ cloveka (ze mu ani tak nejde mozno o tie peniaze)co sa hrnie do kazdej ... i ked nieje nato vhodny
t.z. su taki ludia , co nepotrebuju vynosy zo svojej prace , ale potrebuju stale vacsi a vacsi rozruch, pracovne vytazenie ... myslim ze tolko rokov v NHL , reprezentacia 3 krajin, agent , generalny manazer , preto asi myslim ze tych 170 000,- na mesiac mu zato az tak nestoji , :arrow: moj nazor
Napísať odpoveď