flash banery

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
millo
Star
Star

flash banery

Príspevok od používateľa millo »

ak by sa našiel niekto, kto ovláda flash a fakt dobre, tak by som mu ponúkol spoluprácu pri tvorbe.
jednalo by sa o nepravidelnú tvorbu banerov rôznych rozmerov, podľa zadania. nebolo by to zas úplne zadarmo.
kto sa fakt vyzná a je spolahlivý nech sa ozve sem alebo do SS
millo
Star
Star

chlopi, čo je?!
nikto nevie vo "fleši" ??
Lord PROXI
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

vies to je siroky pojem " Kto sa vyzna vo flashi "
:lol:
millo
Star
Star

Lord PROXI napísal:vies to je siroky pojem " Kto sa vyzna vo flashi "
:lol:
čo sa smeješ, ved som popísal o čo sa jedná : "jednalo by sa o nepravidelnú tvorbu banerov rôznych rozmerov, podľa zadania. nebolo by to zas úplne zadarmo."
či myslíš, že je to málo informácii?
čo by si ešte potreboval vedieť? povedz, lebo som myslel že je to ok
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

a zhruba ako casto, pre firmy, alebo len tak, a v akom formate by maly byt po dokonceni, iba ako flash objekt, alebo swf ? 8)
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

A aka uroven by to mala byt? Nieco pokrocilejsie so specialnymi efektmi, alebo jednoduche napisy s nejakym tym vektorom?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

samozrejme ze vedia ludia robit vo flashi ale skusenosti radia ze neodpisovat na taketo temy. Ludia si myslia ze dostanu za 2000 SKK hotovy flash s ktorym sa grafik piple tyzden. Nech zabudnu. Realne ceny za slusne flash bannery su 5-10k SKK > vyssie. A to len tazko nejaky slovak pochopi, taku cenu, takze tu mas odpoved na Tvoju otazku ci ludia nevedia robit vo flashi.
ScroLLs
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ScroLLs »

aj ja viem ale nemal by som cas sa s tym hrat :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ScroLLs napísal:aj ja viem ale nemal by som cas sa s tym hrat :)
keby Ti dal niekto za animaciu 20k ktoru spravis za 2-3 dni a je super ver mi ze by si mal cas sa s nou hrat. Pokial nemas nejake lepsie zamestnanie :)
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

uplink napísal:keby Ti dal niekto za animaciu 20k ktoru spravis za 2-3 dni a je super ver mi ze by si mal cas sa s nou hrat. Pokial nemas nejake lepsie zamestnanie :)
no bezne co takto poznam grafikov tak si beru 500 sk/hod, ale napr. u profi arch. vizualizacii je to aj mnohonasobne viac.
cyko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cyko »

žasnem nad tou kopou "odborníkov" .

Robím vo flashi stránky aj bannery. Za 5000-10000 Skk sa ti každý klient vy*ere na to. Neviem, co tam chces tak dlho robit, pokial vies v tom robiť. Bannery pre kienta robim tak 3 denne. A suma 2000 Skk je podľa mňa ažaž. Nie som ziaden dmaci kutil, robim v reklamke a viem ako sa pohybujú ceny.

A myslím, že sa nokto neozval preto... Kto je profík a živí sa tým, ten to nemá za potreby a keď to robí doma na kolene niekto, kto si včera stiahol flash, tak sa toho bojí.
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

cyko napísal:žasnem nad tou kopou "odborníkov" .

Robím vo flashi stránky aj bannery. Za 5000-10000 Skk sa ti každý klient vy*ere na to. Neviem, co tam chces tak dlho robit, pokial vies v tom robiť. Bannery pre kienta robim tak 3 denne. A suma 2000 Skk je podľa mňa ažaž. Nie som ziaden dmaci kutil, robim v reklamke a viem ako sa pohybujú ceny.

A myslím, že sa nokto neozval preto... Kto je profík a živí sa tým, ten to nemá za potreby a keď to robí doma na kolene niekto, kto si včera stiahol flash, tak sa toho bojí.
mmm myslim ze pokial chce klient poriadnu reklamu da si na tom zalezat a neda to robit hocijakemu "odbornikovy" co mu to spravi za 5 min.... na druhej strane je sa vyrobou elektronickej ani ziadnej inej reklamy nezaoberam takze to nemozem moc objektivne sudit----
millo
Star
Star

nestačím vyvalovať oči a diviť sa nad tým čo ste to tu popísali...
tak idem doradu nech je to jedným vrzom:

1) to Lord PROXI:
"a zhruba ako casto, pre firmy, alebo len tak, a v akom formate by maly byt po dokonceni, iba ako flash objekt, alebo swf ?"
- ako som písal, PODLA ZADANIA ...to znamená že keď mi príde požiadavka- chcem toto a toto a chcem to tak a tak...tak potom viem povedať presnú špecifikáciu. (myslím že je to zrozumytelné)

2) to JurijRubanov:
detto...

3) to uplink
"samozrejme ze vedia ludia robit vo flashi ale skusenosti radia ze neodpisovat na taketo temy. Ludia si myslia ze dostanu za 2000 SKK hotovy flash s ktorym sa grafik piple tyzden. Nech zabudnu. Realne ceny za slusne flash bannery su 5-10k SKK > vyssie. A to len tazko nejaky slovak pochopi, taku cenu, takze tu mas odpoved na Tvoju otazku ci ludia nevedia robit vo flashi."
- tak toto ma dostalo asi najviac.
čo je na tom také samozrejmé, že ludia vedia robiť vo flashi? myslím že to také samozrejmé neni, ale ok, je to tvoj názor.
a prosím ťa to aké cifry tu hádžeš?! za animovaný baner (napr. rozmermi loga hojko.com) sa ti 2000sk akože máli?! človek môj, ty kde žiješ.
ak sa tým živýš, tak sa musíš mať potom ako prasa v žite ked tu píšeš že za banery 5-10.ooo sk. ale potom nechápem čo tu porábaš. brat tie prachy tak tu asi na fore nevysedávam ale makám a vypisujem príjmové doklady...
a samozrejme že to ťažko dáky slovák pochopí, lebo za tú sumu je to jednoducho nepredajné a každý potencionálny odberatel zuteká na míle ďaleko od tak predražených služieb.

4) to cyko:
- napísal si ako jediný normálnu realitu...v podstate sa s tebou zhodujem

mám taký pocit že kopec ludí sa tu len "búcha" do prs aký sú machry, no ked o niečo skutočne ide tak sa začnú chovať divne, jednoducho nepochopitelné príspevky niekedy čítam...
samozrejme sa týmto nechcem nikoho dotknúť. a hlavne česť výnimkám.
len vyjadrujem svoj názor.
ludia moji, o čom to tárate....viem čo hovorím, tiež robím do reklamy
a dúfam že to nikto nepremaže, lebo je to fakt na zamyslenie sa...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jj len tak dalej znizujte kvalitu sluzieb. Ano 5000 SK za stranku je dost :roll: . By som rad videl niektore Vase prace...
millo
Star
Star

uplink napísal:jj len tak dalej znizujte kvalitu sluzieb. Ano 5000 SK za stranku je dost :roll: . By som rad videl niektore Vase prace...
halooooooooooooo, a kto tu hovorí o webstránkach? ha?!
ja som hned v uvode pisal a celý čas sa tu jedná o banery, animované banery....chápeš to už?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kaper napísal:halooooooooooooo, a kto tu hovorí o webstránkach? ha?!
ja som hned v uvode pisal a celý čas sa tu jedná o banery, animované banery....chápeš to už?
za banner detto. Malo malo...ale ok staci Vam vasa vec...ja si cenim svoj cas na viacej.
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

uplink napísal:za banner detto. Malo malo...ale ok staci Vam vasa vec...ja si cenim svoj cas na viacej.
tak to je pekne, ale asi nikto iny :) banner za 5000-10000 na slovensku,to si kapanek hodne prehnal...
millo
Star
Star

uplink napísal:za banner detto. Malo malo...ale ok staci Vam vasa vec...ja si cenim svoj cas na viacej.
chceš povedať že ti už niekto zaplatil za baner (napr. 10x 3cm) 10000sk??
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

m3thod-man napísal:tak to je pekne, ale asi nikto iny :) banner za 5000-10000 na slovensku,to si kapanek hodne prehnal...
nie gif banner ale flash banner jo. Neviem co si Ty predstavujes pod slovom banner ale ja daco taketo:

http://www.2advanced.net/company/media/ ... _flash.zip

Az budes robit taketo bannery a budes za ne plateny 5000 SKK za kus ci 2000 SKK ci kolko si to tam napisal mozeme sa dalej bavit.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kaper napísal:chceš povedať že ti už niekto zaplatil za baner (napr. 10x 3cm) 10000sk??
to som niekde napisal? :) Kde? lol. Ja len pisem ze nebudem robit za 2000 SKK banner tot sjo. To kolko mi ludia zaplatili to je len a len moja vec...
Napísať odpoveď