DVD rip
-
marcel.tkac
Novice
DVD Ripper
Tak těch je spousta, ale vyzkoušej třeba Magic dvd ripper
tak ked uz tak vravis tak potom konkretne chcem ripnut dvd-cko Nightwish-End of an era.krija napísal:radiť tu takto všeobecne, je podľa mňa zbytočné. v poslednom čase vyšli nové ochrany orig. dvd. a vy sem možte napísať aj 100 rip programov a nepôjde to ripnuť ani jedným. ak môžem poradiť, tak je dobré uviesť názov filmu a potom sa pýtať ako ho ripnúť a s čím.
-
Voloda737
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Takže začínam DVD Shrinkom. Ten slúži na prevod DVD9 na DVD5, teda urobí ti s filmu, ktorý má 8,5BG (DVD9) na 4,5GB. Aby sa to zmestilo na jedno DVD, ale to už viešQu!r!@5h napísal:kedze ja sa v tom velmi nevyznam mozes mi poradit taky tvoj postup ze co robis s ktorym programom?? dik
DVD Decrypter slúži len na skopírovanie DVDčka na disk - urobí ti jednoducho DVD súbory filmu na disku. Vie aj napalovať, ale túto funkciu nepoužívam... Je vhodný najmä pre DVD5 (4,5GB) - teda keď už nie je nutné "zmenšovať" film DVD Shrinkom...
AnyDVD používam, len keď mám problémy s regiónmi DVDčka. Tento soft upravý (alebo odstráni - neviem presný postup) DVD región, tak aby si nemal problémy s jeho napálením, úpravou a sledovaním v DVD prehrávači...
Chopper XP je zas užitočný pri poškodenom DVD disku. Poškodenom v tom zmysle keď sa napríklad DVD pri pozeraní zasekáva v jednom mieste... Teda nepomôže ti to keď budeš mať DVD poškriabané šrobovákom
Snáď to bolo zrozumitelné
Voloda737 napísal:Takže začínam DVD Shrinkom. Ten slúži na prevod DVD9 na DVD5, teda urobí ti s filmu, ktorý má 8,5BG (DVD9) na 4,5GB. Aby sa to zmestilo na jedno DVD, ale to už viešProgramom môžeš DVD rovno napáliť alebo ho môžeš uložiť do DVD súborov na disk - pre neskoršie vypálenie...
DVD Decrypter slúži len na skopírovanie DVDčka na disk - urobí ti jednoducho DVD súbory filmu na disku. Vie aj napalovať, ale túto funkciu nepoužívam... Je vhodný najmä pre DVD5 (4,5GB) - teda keď už nie je nutné "zmenšovať" film DVD Shrinkom...
AnyDVD používam, len keď mám problémy s regiónmi DVDčka. Tento soft upravý (alebo odstráni - neviem presný postup) DVD región, tak aby si nemal problémy s jeho napálením, úpravou a sledovaním v DVD prehrávači...
Chopper XP je zas užitočný pri poškodenom DVD disku. Poškodenom v tom zmysle keď sa napríklad DVD pri pozeraní zasekáva v jednom mieste... Teda nepomôže ti to keď budeš mať DVD poškriabané šrobovákomProgram ti proste ten chybný kúsok vystrihne zo súboru. Teda uloží záznam tesne pred a za chybou.
Snáď to bolo zrozumitelnéPrípadne ešte napíš...
diky velmi pekne za taky podrobny navod ale skor hladam nieco take ako je Magic DVD ripper, lenze ked som to skusal s tymto programom vysledna kvalita bola na ho..o. Cize hladam program podobny tomuto len by som ocakaval lepsiu kvalitu. Vopred dik vsetkym co mi poradia.
-
krija
VIP
DVDFab Decrypter je zjednodušená verzia programu DVDFab Express, ktorý dokáže skopírovať DVD film s menu, trailermi, špeciálnymi efektami na váš lokálny disk s deblokovaním všetkých bezpečnostných ochrán.Qu!r!@5h napísal:diky velmi pekne za taky podrobny navod ale skor hladam nieco take ako je Magic DVD ripper, lenze ked som to skusal s tymto programom vysledna kvalita bola na ho..o. Cize hladam program podobny tomuto len by som ocakaval lepsiu kvalitu. Vopred dik vsetkym co mi poradia.
-
krija
VIP
kvalitu poznáš len na základe obrazu.väčšina filmov je na DL diskoch /8,5 GB/ a ty ho chceš napchať na 4,7 GB. aby si získal čo najlepšiu kvalitu, mal by si vypustiť menu, bonusy, cudzie jazyky. a ak aj toto urobíš, tak strašne záleží na programe ako je schopný nastaviť kompresný pomer.Klerik7 napísal:a vlastne od coho zavisi ked niekto spravi DVDrip a kvalita je zla a niekedy je kvalita dobra? A kolko ten rip asi trva?
ako dlho to trvá?: to závisí od použitej ochrany a samozrejme od tvojej hardwareovej výbavy. s novou - poslednou ochranou EDGE-9 to trvá zhruba hodinu + čas ktorý sa kopíruje DVD na HDD. to môže byť dalšia hodina.