taakze pointa temy je skusit s tym nieco spravit ak sa da
Rovnaky avatar
-
mauec
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Rovnaky avatar
hmm zistil som ze tento uzivatel compleX ma taky isty avatar ako aj ja..uz sam ito raz stalo mal to jeden tipek no napokon to vymazal...taaakze by som chcel porposit alebo teda aspon povedat ze ci by sa nedalo nieco tkae spravit aby nikto nemal rovnaky obrazok ako uz niektory uzivatel ma..lebo dost ludi tu poznam aj podla avatarov a ma to myli niekedy aj kukam ze co sa kktinu som napisal a pri tom to je niekto iny s takym avatarom ako mam aj ja
thx
-
audiotrack
VIP
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
audiotrack
VIP
hej, je to drzosť, ale zase si to musíš zobrať tak, že príde nejaký nováčik a vybere si z ponuky. Nemá čas prezerať všetkých užívateľov či už niekto taký avatar nemá. Ale ak to spraví niekto kto tu je dlhšiu dobu a vie o tom, že ten avatar niekto používa, tak potom to je drzosť.fikus-kukis napísal:Je to drzosť mať rovnaký Avatar.
Skús si ty ten svoj personalizovať (doplň si tam nick, tým aspoň odradíš možných zlodejov od priameho sťahovania ho spod Tvojho mena).
-
mauec
Light Star
jj tka jak vravis audio...mnoo uz som si tam dal nick nie je to boh vie co nechce sa mi s tym hrat staci tak pekne na stehienko moj nick a oukej...audiotrack napísal:hej, je to drzosť, ale zase si to musíš zobrať tak, že príde nejaký nováčik a vybere si z ponuky. Nemá čas prezerať všetkých užívateľov či už niekto taký avatar nemá. Ale ak to spraví niekto kto tu je dlhšiu dobu a vie o tom, že ten avatar niekto používa, tak potom to je drzosť.
ja som aj myslel ze ci by sa na fore nedalo spravit tak,ze ked sa niekto prihlasi a da si nechtaic rovnaky avatar ako niekto ma tak mu to forum nedovoli proste mu napise ze takyot avatar uz niekto ma skus si dat iny...
ci to je jeden z mojich nerelanych napadov?
-
audiotrack
VIP
a kto by sa s tým babral? podľa mňa to nie je zas taký problém, a stane sa to možno tak raz za rok. čo tu som, tak si pamätám iba tri prípady, z toho jeden bol schválny, keď si t0m4s3 dal avatar ako p4ra.. ale to už je jedno. AK sa také niečo stane, vydiskutujte si to cez ss a dohodnite sa (pekne ho popros) či by si ho nemohol zmeniť.
-
audiotrack
VIP
Ked som este mal toho modreho barta_na_sk8 ako avatar, objavil sa tu po case jeden user s rovnakym. Dobre, tak som si otvoril paitshop a prefarbil ho na zeleno. Pridem druhy den a aj on ma zeleny.
Potom sme to riesili cez SS, necel si to zmenit.. no hrúza! Skusal som si tam dat aj svoj nick, ako tu uz odznelo, ale nijako to tam neviem zakonponovat, aby tam pasoval
Nastestie sme sa potom dohodli a on si dal svoj avatar
ale dost ma to vytocilo.
-
audiotrack
VIP