Rovnaky avatar

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
mauec
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Rovnaky avatar

Príspevok od používateľa mauec »

hmm zistil som ze tento uzivatel compleX ma taky isty avatar ako aj ja..uz sam ito raz stalo mal to jeden tipek no napokon to vymazal...taaakze by som chcel porposit alebo teda aspon povedat ze ci by sa nedalo nieco tkae spravit aby nikto nemal rovnaky obrazok ako uz niektory uzivatel ma..lebo dost ludi tu poznam aj podla avatarov a ma to myli niekedy aj kukam ze co sa kktinu som napisal a pri tom to je niekto iny s takym avatarom ako mam aj ja :roll:
taakze pointa temy je skusit s tym nieco spravit ak sa da :wink: thx
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak chceš mať vlastný avatar, tak si ho podpíš (viď prípad môj, uplinka, masterminda a iných užívateľov fóra). Ak ho nemáš nijak upravený, tak patrí všetkým a každý má právo dať si ho. Mńa osobne tiež takéto prípady mýlia, ale nikomu nemožno prikázať aby si zmenil avatar len tak bezdôvodne..
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Je to drzosť mať rovnaký Avatar :x .

Skús si ty ten svoj personalizovať (doplň si tam nick, tým aspoň odradíš možných zlodejov od priameho sťahovania ho spod Tvojho mena).

add audiotrack: máš pravdu :?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

fikus-kukis napísal:Je to drzosť mať rovnaký Avatar :x .

Skús si ty ten svoj personalizovať (doplň si tam nick, tým aspoň odradíš možných zlodejov od priameho sťahovania ho spod Tvojho mena).
hej, je to drzosť, ale zase si to musíš zobrať tak, že príde nejaký nováčik a vybere si z ponuky. Nemá čas prezerať všetkých užívateľov či už niekto taký avatar nemá. Ale ak to spraví niekto kto tu je dlhšiu dobu a vie o tom, že ten avatar niekto používa, tak potom to je drzosť.
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:hej, je to drzosť, ale zase si to musíš zobrať tak, že príde nejaký nováčik a vybere si z ponuky. Nemá čas prezerať všetkých užívateľov či už niekto taký avatar nemá. Ale ak to spraví niekto kto tu je dlhšiu dobu a vie o tom, že ten avatar niekto používa, tak potom to je drzosť.
jj tka jak vravis audio...mnoo uz som si tam dal nick nie je to boh vie co nechce sa mi s tym hrat staci tak pekne na stehienko moj nick a oukej...
ja som aj myslel ze ci by sa na fore nedalo spravit tak,ze ked sa niekto prihlasi a da si nechtaic rovnaky avatar ako niekto ma tak mu to forum nedovoli proste mu napise ze takyot avatar uz niekto ma skus si dat iny...
ci to je jeden z mojich nerelanych napadov? :oops:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

a kto by sa s tým babral? podľa mňa to nie je zas taký problém, a stane sa to možno tak raz za rok. čo tu som, tak si pamätám iba tri prípady, z toho jeden bol schválny, keď si t0m4s3 dal avatar ako p4ra.. ale to už je jedno. AK sa také niečo stane, vydiskutujte si to cez ss a dohodnite sa (pekne ho popros) či by si ho nemohol zmeniť.
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

audio: mno jooo...taak uz mam nick na avatari napsiem mu SS popripade a nieco vymyslime...taakze ak ttu uz nikto nic nenapsie mozte locked ;) thx
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frostik »

dobre si urobil majtooooo .....ale mat rovnakz avatar je dost nahodne ...chcem povedat sak jak casto s astane ye ma nekto rovnake
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nie zas tak často. Vravím že sa to stalo vlastne iba dva krát za ten rok čo tu som. Veď keď si dáš zobraziť galériu avatarov, tak tam máš dve zložky: user_images a user_images_n a tam sú avatary userov ktorý sú aktívny. Ale nikomu nikto nemôže zakázať vybrať si z tejto zložky
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ked som este mal toho modreho barta_na_sk8 ako avatar, objavil sa tu po case jeden user s rovnakym. Dobre, tak som si otvoril paitshop a prefarbil ho na zeleno. Pridem druhy den a aj on ma zeleny. :x Potom sme to riesili cez SS, necel si to zmenit.. no hrúza! Skusal som si tam dat aj svoj nick, ako tu uz odznelo, ale nijako to tam neviem zakonponovat, aby tam pasoval :? Nastestie sme sa potom dohodli a on si dal svoj avatar :) ale dost ma to vytocilo.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Aj moj avatar mal jeden typek, islo presne o to ze prisiel na board zapacil sa mu a dal si ho, kusok mi to vadilo ale nebol som nasraty lebo poxopil som ze nemohol vediet ze uz niekto ma tento avatar ... tak som mu napisal ss a zmenil si ho...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

myslím že je to už objasnené a vyriešené a je zbytočné sa chváliť kto mal rovnaký avatar.. takže lock, vyhrády cez ss
Zamknuté