DSL od T-COM

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Lord_3D
Addict
Addict

DSL od T-COM

Príspevok od používateľa Lord_3D »

má tento internet okrem dynamickej IP aj verejnú ?
mishenko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

ta dynamicka je verejna, to je jasne
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

dynamicka = verejna, ale vzdy sa meni, ale za pripladok tusim 80-100SK/mesiac mas verejnu ip.

Ak DSL, len od t-comu.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

pe3x napísal:dynamicka = verejna, ale vzdy sa meni, ale za pripladok tusim 80-100SK/mesiac mas verejnu ip.
"staticku" si chcel napisat :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Aj ked to nie je k teme...Stava sa vam v poslednom case, ze v spicke sa vyrazne znizi rychlost ?...predtym vobec, akoby zapli agregaciu. Momentalne stahujem 13kB/s a to mam 512 kb/s linku.
Lord_3D
Addict
Addict

nemohol by niekto kto má DSL od T-comu napísať svoju skúsenosti s týmto internetom. Myslim to tak či klesá večer rýchlosť, aké su pingy, aký je upload...
Eagle60
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eagle60 »

No, zvaz ci chces od Tcom, lebo mam flatko 1024/256 a vzdy islo celkom good, drzal sa okolo 120-150, ale teraz posledny tyzden to je hroza, maxkou ide len rano a okolo obeda uz taha 80-90 a to niesom sam, kamosovi aj dalsim to robi tiez, potom az niekedy okolo 22, az 23hodiny to pustia normal, proste otras, k pingom sa nevyjadrujem...ako kedy, dsl od tcomu ide moc dole vodou a za tie prachy to nestoji za to :( chvala bohu, ze mi zmluva konci za chvilu a este jedna vec, vcera som koli poklesu rychlosti volal do Tcomu a co mi povedali? Ze si mam rychlost vydelit 55timi a to je tolerancna rychlost, tak si predstavte, ze to ide od 400-500 :(
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

heh a mne volali domov a pytali sa ma ci necem net ze oni maju zarucenu rychlost...xixi ale ked som im povedal ze mam pripojenie 11MBit tak stichli... :lol:
Eagle60
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

:D tak to si uzivas, ja mam toho plne zuby, sak za chvilu bude obed, to zas pojde polovicou :D to, aby som co najrychlejsie dotahal, kolko platis za 11Mbit??
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

Lord_3D napísal:nemohol by niekto kto má DSL od T-comu napísať svoju skúsenosti s týmto internetom. Myslim to tak či klesá večer rýchlosť, aké su pingy, aký je upload...
no na vecer sa to citelne spomali... potom to o5 zacne zit okolo 22:00 a neskor...
pingy to moc neovplyvnuje lebo hajzlici v Tcome im spravili najvyssiu prioritu... takze ping ti ide a tahanie dat zaostava :D
no ja som rad ze som t-com zrusil a siel do chella :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... a nemoze to byt tie rychlosti napr. aj oblastou z ktorej sa pripajas ? .. bo by bolo celek logicke ,keby mal napr. okruh bratislava a okolie nizsiu rychlost ako iny ... ja mam Maxi klasik 1024/256 a nebadam ziadneho problemu, za pol roka sa nejake vaznejsie vypadky rychlosti stali mozno 2 krat ... a som pripojeny v PB ...
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Lord_3D napísal:nemohol by niekto kto má DSL od T-comu napísať svoju skúsenosti s týmto internetom. Myslim to tak či klesá večer rýchlosť, aké su pingy, aký je upload...
Mohol.. :) . Rychlost klesa najma ked stahujem z rapidshare.com. Proste, hocico idem stiahnut, ta rychlost kolise stale od tych 110-135 kb/s. Upload mam vcelku dobry - 32 kb/s (256). Neviem, ale do teraz to slo ako ma. Posledny mesiac to ide takto.. :? .
Eagle60
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

mozne to je tou oblastou, ale ludia co maju obmedzeny datovy tok od tcomu, tak ked si robia testy, tak vzdy im hodi maxku, nechapem ci maju problem s okruhmi alebo co alebo si nas hadzu do skupin, ale nepredpokladam, ze by bolo na nete az tolko ludi, aby to islo o polovicu menej a robi to presne v casovych intervaloch :(
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Eagle60 napísal::D tak to si uzivas, ja mam toho plne zuby, sak za chvilu bude obed, to zas pojde polovicou :D to, aby som co najrychlejsie dotahal, kolko platis za 11Mbit??
500Skk dobre ni :lol:
Eagle60
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Marko5211 napísal:500Skk dobre ni :lol:
Waw, tak to mas dobre, ja pojdem na 8Mbit/1 ale budem platit vyse litra :D si pripadam ako keby zijem na dedine
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

dost blbe...a skade vlastne si???
Eagle60
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Z dubnice, mame 26 litrov obyvatelov, ale zeby sme tu mali riadny net? Tak to nie, ked chce clovek rychlost, musi byt odkazany na dsl, ale rychlost v uvodzovkach, ale jeden znamy ide montovat wifinu rychlu na buduci rok, len este neviem ako vyriesim ip adresy koli rapidu :D
Lord_3D
Addict
Addict

a rýchlosť nikdy neklesne pod 100 kilo/s ?
PS: byvam v meste kde má DSL možno 30ľudí, tak dufam že to nebude kolisať, len dúfam že ze bude po večeroch aspoň fungovať, nemusi naplno, lebo tento NET čo mam, tak večer nejde nikdy...
TEAC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TEAC »

ja mam 1024 od t-comua v poslednom case s tym nieco lebo pretym som stahoval v klude 135 a teraz mi to da najviac 95 neviem co s tym poradte :(
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

TEAC napísal:ja mam 1024 od t-comua v poslednom case s tym nieco lebo pretym som stahoval v klude 135 a teraz mi to da najviac 95 neviem co s tym poradte :(
Tak to ide skoro kazdemu, aj mne.. Im sa uz ani neoplati volat, lebo stale pocujem tu istu vetu: "Nadiktujte nam vase meno a heslo, pockajte a pripojte sa a malo by to byt v poriadku."
Napísať odpoveď