DSL od T-COM
DSL od T-COM
má tento internet okrem dynamickej IP aj verejnú ?
-
Eagle60
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
No, zvaz ci chces od Tcom, lebo mam flatko 1024/256 a vzdy islo celkom good, drzal sa okolo 120-150, ale teraz posledny tyzden to je hroza, maxkou ide len rano a okolo obeda uz taha 80-90 a to niesom sam, kamosovi aj dalsim to robi tiez, potom az niekedy okolo 22, az 23hodiny to pustia normal, proste otras, k pingom sa nevyjadrujem...ako kedy, dsl od tcomu ide moc dole vodou a za tie prachy to nestoji za to
chvala bohu, ze mi zmluva konci za chvilu a este jedna vec, vcera som koli poklesu rychlosti volal do Tcomu a co mi povedali? Ze si mam rychlost vydelit 55timi a to je tolerancna rychlost, tak si predstavte, ze to ide od 400-500 
-
Eagle60
Medium Expert
no na vecer sa to citelne spomali... potom to o5 zacne zit okolo 22:00 a neskor...Lord_3D napísal:nemohol by niekto kto má DSL od T-comu napísať svoju skúsenosti s týmto internetom. Myslim to tak či klesá večer rýchlosť, aké su pingy, aký je upload...
pingy to moc neovplyvnuje lebo hajzlici v Tcome im spravili najvyssiu prioritu... takze ping ti ide a tahanie dat zaostava
no ja som rad ze som t-com zrusil a siel do chella
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... a nemoze to byt tie rychlosti napr. aj oblastou z ktorej sa pripajas ? .. bo by bolo celek logicke ,keby mal napr. okruh bratislava a okolie nizsiu rychlost ako iny ... ja mam Maxi klasik 1024/256 a nebadam ziadneho problemu, za pol roka sa nejake vaznejsie vypadky rychlosti stali mozno 2 krat ... a som pripojeny v PB ...
Mohol..Lord_3D napísal:nemohol by niekto kto má DSL od T-comu napísať svoju skúsenosti s týmto internetom. Myslim to tak či klesá večer rýchlosť, aké su pingy, aký je upload...
-
Eagle60
Medium Expert
mozne to je tou oblastou, ale ludia co maju obmedzeny datovy tok od tcomu, tak ked si robia testy, tak vzdy im hodi maxku, nechapem ci maju problem s okruhmi alebo co alebo si nas hadzu do skupin, ale nepredpokladam, ze by bolo na nete az tolko ludi, aby to islo o polovicu menej a robi to presne v casovych intervaloch 
-
Eagle60
Medium Expert
-
Eagle60
Medium Expert
Tak to ide skoro kazdemu, aj mne.. Im sa uz ani neoplati volat, lebo stale pocujem tu istu vetu: "Nadiktujte nam vase meno a heslo, pockajte a pripojte sa a malo by to byt v poriadku."TEAC napísal:ja mam 1024 od t-comua v poslednom case s tym nieco lebo pretym som stahoval v klude 135 a teraz mi to da najviac 95 neviem co s tym poradte